Netflix heeft dit ene filmpersonage in gedachten voor 'TIME's Person Of The Year

Inhoudsopgave:

Netflix heeft dit ene filmpersonage in gedachten voor 'TIME's Person Of The Year
Netflix heeft dit ene filmpersonage in gedachten voor 'TIME's Person Of The Year
Anonim

Het is weer die TIJD van het jaar. De populaire nieuwszender staat op het punt bekend te maken wie de Persoon van het Jaar 2020 is, maar Netflix heeft een andere naam in gedachten.

Het Amerikaanse weekblad selecteerde vier kandidaten voor 2020. Naast de verkozen president van de VS Joe Biden en zittend president Donald Trump, selecteerde de publicatie Frontline He althcare Workers en Dr. Anthony Fauci, evenals de Black Lives Matter-beweging.

De winnaar wordt vandaag (10 december) gekozen en is op het moment van schrijven nog niet bekend gemaakt. De selectie wordt uitsluitend gemaakt door TIME-editors, waarbij de jaarlijkse lezersenquête geen invloed heeft op de beslissing. Volgens de peiling van dit jaar zouden Essential Workers TIME's 2020 Persoon van het Jaar moeten zijn.

Netflix wil dit Adam Sandler-personage als persoon van het jaar

Terwijl de wereld wacht om te zien wie de prestigieuze titel zal krijgen voor dit zeer uitdagende jaar, kwam Netflix met een kleine afleiding.

Sinds 1927 kent TIME de titel toe aan een persoon, een groep, een idee of een object dat het meeste heeft gedaan om de gebeurtenissen van het jaar te beïnvloeden. Volgens deze criteria twijfelt de streamingdienst er niet aan: Hubie DuBois moet Persoon van het Jaar worden.

Hubie DuBois redt de dag op 'Hubie Halloween'

Het personage wordt gespeeld door Adam Sandler in Hubie Halloween, een spookachtige komedie die eerder dit jaar in première ging. De film van Steven Brill speelt zich af in Salem, Massachusetts, en ziet Sandler als een goedaardige, lieve, zij het een beetje excentrieke Hubie.

Een bangerik, het personage houdt toch van Halloween. Hubie geeft om zijn gemeenschap, maar wordt alom bespot en verkeerd begrepen door de mensen om hem heen. Terwijl de stad het theater wordt van een reeks mysterieuze verdwijningen, zal de hoofdpersoon opstaan en de wereld redden.

Klinkt als een goede pasvorm, toch? Sandler heeft nog niet gereageerd op de stem van Netflix, maar dit zou een leuke wending zijn nadat hij werd afgekeurd bij de Academy Awards van dit jaar na zijn ongelooflijke beurt in Uncut Gems. Laat dat bezinken, Uncut Gems is nog geen jaar uit.

Wie TIME uiteindelijk ook kiest, er is iets waar we het allemaal over eens zijn: 2020 voelde als het langste jaar ooit.

Hubie Halloween streamt op Netflix

Aanbevolen: