Brad Pitt zal geen film opnemen met deze iconische acteur

Inhoudsopgave:

Brad Pitt zal geen film opnemen met deze iconische acteur
Brad Pitt zal geen film opnemen met deze iconische acteur
Anonim

Zelfs mensen als Brad Pitt vonden ergens inspiratie. Voordat hij in Hollywood begon, behoorden tot zijn favorieten Gary Oldman, Sean Penn en Mickey Rourke - allemaal acteurs die we op de een of andere manier in Brad kunnen zien.

Net als veel andere sterren was succes in het begin geen garantie, Pitt worstelde met naamloze films en verscheen in de soapserie 'Another World'. Langzaam maar zeker kwamen er betere optredens binnen en een daarvan was samen met Tom Cruise in 'Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles'. De cast zat boordevol talent, samen met Cruise, Kirsten Dunst en Antonio Banderas werden ook in de film gegoten.

Uiteindelijk werd het optreden van Pitt slecht ontvangen en had veel te maken met de sfeer achter de schermen. Het script was niet precies wat Pitt dacht en zijn relatie met een bepaalde ster op het project was ook niet de beste. Het is geen geheim dat de twee sindsdien niet meer hebben samengewerkt.

Pitt worstelt op en naast de set

Pitt's strijd begon al vroeg, de film was gebaseerd op een boek en volgens Brad waren alle beste delen van het personage uit de film geknipt. Het maakt niet uit, fans schoten de film op voor de rol van Tom Cruise, hij was blijkbaar niet geschikt voor zo'n rol. Uiteindelijk werd het zo erg dat Brad overwoog om helemaal uit de film te stappen.

Een telefoontje kalmeerde hem uiteindelijk en stelde de ster in staat de film af te maken: "Ik zeg je, op een dag brak het me. Het was als, 'Het leven is te kort voor deze kwaliteit van leven.' Ik belde David Geffen, die een goede vriend was. Hij was een producer en hij kwam net op bezoek. Ik zei: 'David, ik kan dit niet meer doen. Ik kan het niet. Wat gaat het kosten? mij om eruit te komen?' En hij zegt heel kalm: 'Veertig miljoen dollar.' En ik ga, 'OK, dank je.' Het nam eigenlijk de angst van me weg. Ik had zoiets van, 'ik moet opstaan en hier doorheen rijden, en dat is wat ik ga doen."

De locaties speelden ook een rol. Pitt had plezier met het New Orleans-gedeelte, maar hij kon niet hetzelfde zeggen over zijn tijd in Londen: "Het mooie van die film is dat het mijn liefdesaffaire met New Orleans heeft voortgebracht," zei hij. "We waren 's nachts aan het filmen. Dus ik heb de hele nacht op mijn fiets rondgereden. Ik heb daar geweldige vrienden gemaakt. Maar toen kwamen we in Londen aan en het was donker in Londen. Londen was hartje winter. We filmen in Pinewood (studio's), wat een oud instituut is -- alle James Bond-films. Er zijn geen ramen in. Het is in decennia niet opnieuw opgemaakt. Je vertrekt in het donker naar je werk -- je gaat deze ketel in, dit mausoleum -- en dan je komt naar buiten en het is donker."

De film bleek een grote strijd te zijn en dat werd weerspiegeld in Brads werk. Uiteindelijk was de ervaring negatief en dat geldt ook voor zijn relaties buiten de camera. Volgens Pitt zelf klikte het niet echt tussen hem en Cruise.

"Wandelen in verschillende richtingen" met Tom Cruise

interview met de vampier
interview met de vampier

Op papier klinkt het leuk, maar de realiteit van Pitt en Cruise samen was dat niet precies. Volgens Brad lopen de twee in verschillende richtingen: "Je moet begrijpen, Tom en ik zijn… we lopen in verschillende richtingen", legt hij uit. "Hij is de Noordpool. Ik ben Zuid. Hij komt naar je toe met een handdruk" Pitt leunt naar voren - Pitt leunt naar voren en bootst Cruise's hyperagressieve hallo na - "waar ik je misschien tegen het lijf loop, misschien niet, weet je?"

Pitt zou ook toegeven dat het leek alsof er gedurende de hele film concurrentie was tussen de twee, "Ik dacht altijd dat er een onderliggende competitie was die een echt gesprek in de weg stond", zegt Pitt. niet gemeen, helemaal niet. Maar het was er gewoon en het stoorde me een beetje. Maar ik zal je zeggen, hij vangt veel shit omdat hij aan de top staat, maar hij is een goede acteur en hij gaat vooruit de film. Hij heeft het gedaan. Ik bedoel, dat moet je respecteren.”

Hoewel de film geen succes was in Brad's ogen, deed het zijn traject echt geen pijn. Een jaar later was hij in '12 Monkeys' en om de jaren '90 te beëindigen, veranderde zijn carrière voor altijd toen hij speelde in 'Fight Club', een iconische film die vandaag nog steeds met veel plezier wordt herinnerd.

Met al het succes kan Brad kieskeurig zijn met zijn rol, en Tom Crusie zal ongetwijfeld in toekomstige rollen niet aanwezig zijn.

Aanbevolen: