Ryan Reynolds zal geen nieuwe film opnemen met deze iconische acteur

Inhoudsopgave:

Ryan Reynolds zal geen nieuwe film opnemen met deze iconische acteur
Ryan Reynolds zal geen nieuwe film opnemen met deze iconische acteur
Anonim

Er zijn een aantal manieren om het te maken in Hollywood, en iedereen heeft een uniek pad dat ze nemen. Actiesterren gebruiken enorme decorstukken en spektakel in hun voordeel, terwijl comedysterren komische timing in hun voordeel gebruiken. Ongeacht de route of het genre, de top bereiken is een moeilijke taak die het hard verdiende.

Ryan Reynolds is al jaren een ster en hij blonk uit in zowel actie- als comedyfilms. Reynolds heeft een paar opmerkelijke rollen, waaronder Deadpool, hij is een perfecte mix van beide genres. Reynolds heeft met een aantal opmerkelijke artiesten gewerkt, maar na één bepaalde film is er een ster met wie hij in de nabije toekomst misschien niet meer samenwerkt.

Laten we eens kijken wie het is.

Reynolds heeft een ongelooflijke carrière gehad

Ryan Reynolds Van Wilder
Ryan Reynolds Van Wilder

Alvorens te duiken om de acteur te zien met wie Ryan Reynolds in de nabije toekomst niet zal werken, moeten we zijn eerdere werken bekijken en zien hoe ver hij is gekomen tijdens zijn tijd in Hollywood. Reynolds is nu een belangrijke speler op het toneel, maar het kostte hem jaren om de status te bereiken die hij momenteel in de branche geniet. Het talent was er altijd, maar hij had gewoon de juiste rol nodig om de goede plek te raken.

Eerder had Reynolds werk op het grote en kleine scherm, hoewel het hem wat tijd kostte om een hoofdrol te vinden die hem wat mainstream-aandacht zou kunnen opleveren. In 1998 werd Reynolds gecast als hoofdrol in Two Guys and a Girl, dat 4 seizoenen en meer dan 80 afleveringen duurde. Dit was een enorme stap in de goede richting, en toen hij de show verliet, ging het echt goed.

In 2002, slechts een jaar nadat hij zijn tijd bij Two Guys and a Girl had beëindigd, kreeg Reynolds de hoofdrol in Van Wilder, wat een enorme boost voor zijn carrière was. De film was een groot succes aan de kassa, en het bracht zelfs een franchise van films voort, zonder dat Reynolds terugkeerde. Het was een mooie reeks hits voor Reynolds, en naarmate de tijd verstreek, zou hij hierop blijven voortbouwen.

Door de jaren heen verscheen de acteur in hits als The Amityville Horror, Waiting…, The Croods, Deadpool en nog veel meer. Hij is al jaren een grote ster en heeft gewerkt met het neusje van de zalm. De dingen zijn echter niet altijd zo soepel verlopen bij het tot leven brengen van deze projecten.

Hij zat in 'Blade: Trinity' met Wesley Snipes

Ryan Reynolds Blade
Ryan Reynolds Blade

In 2004 zou Reynolds samen met Jessica Biel en Wesley Snipes de hoofdrol spelen in Blade: Trinity, de film die de Blade-trilogie zou afronden die in de jaren 90 van start ging. De franchise was zijn tijd ver vooruit, en aangezien Reynolds onlangs uitgebroken was, was dit een kans om te laten zien dat hij ook in andere genres dan comedy kon gedijen.

Snipes was natuurlijk de echte hoofdrolspeler in de film, en hij had een voorgeschiedenis die hem de reputatie opleverde dat hij moeilijk was om mee te werken. Soms kunnen dingen buiten proporties worden opgeblazen, maar als we een mede-tegenspeler moeten geloven, werd Snipes buitengewoon moeilijk tijdens het maken van Blade: Trinity.

Onnodig te zeggen dat Reynolds hem waarschijnlijk niet snel zal vragen voor een samenwerking.

Het was een zware ervaring

Ryan Reynolds Blade
Ryan Reynolds Blade

Volgens Patton Osw alt, die ook in de film te zien was, "was Wesley [Snipes] gewoon f gek op een hilarische manier. Hij kwam niet uit zijn caravan en rookte de hele dag wiet. Dat vind ik prima, want ik had al die dvd's die ik wilde inhalen.'

“Toen herinner ik me een dag op de set - ze lieten iedereen zijn eigen kleding kiezen - er was een zwarte acteur die ook een soort clubkind was. En hij droeg dit shirt met het woord "Garbage" erop in grote stijlvolle letters. Het was zijn overhemd. En Wesley kwam naar de set, wat hij alleen deed voor close-ups. Al het andere werd gedaan door zijn stand-in. Ik heb maar één scène met hem gedaan. Maar hij komt op en zegt: "Er is maar één andere zwarte man in de film, en je laat hem een shirt dragen met de tekst 'Vuilnis?' Jij racistische klootzak," onthulde hij.

Voeg het feit toe dat Osw alt beweerde dat Snipes de regisseur van de film probeerde te wurgen, alleen via post-it's communiceerde, weigerde de instructies op te volgen en zichzelf zelfs voorstelde als Blade, en je hebt iemand die naar verluidt heeft geleefd tot hun reputatie.

Snipes ontkende het incident, volgens Den of Geek, maar de tijd die op de set werd doorgebracht, zou ervoor kunnen zorgen dat Reynolds uit de buurt van Snipes wilde blijven.

Aanbevolen: