Tom Cruise zal geen nieuwe film opnemen met deze iconische acteur

Inhoudsopgave:

Tom Cruise zal geen nieuwe film opnemen met deze iconische acteur
Tom Cruise zal geen nieuwe film opnemen met deze iconische acteur
Anonim

Natuurlijk, Tom Cruise is enorm succesvol, met een enorm vermogen van $600 miljoen. Fans kunnen echter niet anders dan speculeren over zijn persoonlijke leven, achter de schermen.

Het is inmiddels duidelijk dat hij onderweg een paar vijanden heeft gemaakt, samen met goede vrienden. Fans vragen zich nog steeds af wat er met Cher is gebeurd? Of het soort relatie dat hij deelde met Rosie O'Donnell.

Fans vragen zich ook af over een andere relatie, deze naast Hollywoods grootste ster, Brad Pitt De twee filmden samen een enkele film, 'Interview with the Vampire' en gaven Brad's woorden en het feit dat ze daarna nooit samen in een film zijn verschenen, hebben fans reden om te geloven dat de spanning tussen de sterren hoog is.

We zullen kijken naar wat er tussen de twee is gebeurd en hoe Cruise Pitt de afgelopen jaren misschien op het verkeerde been heeft gezet.

Brad Pitt gaf toe dat hij ellendig was in 'Interview with the Vampire'

Op dat moment veranderde Tom Cruise in een van de grootste sterren in Hollywood, terwijl Brad Pitt ook in opkomst was en een enorme handelswaar voor de toekomst werd. Samen zou je denken dat ze zouden combineren voor een geweldige film en een uitstekende relatie, maar dat was niet het geval.

Brad had het moeilijk op de set, vooral gezien de omstandigheden waarin de opnames plaatsvonden.

''Ik was ellendig. We kwamen aan in Londen en Londen was donker. Londen was dood van de winter. We filmen in Pinewood (Studios), een oude instelling -- alle James Bond-films. Er zitten geen ramen in. Het is al decennia niet meer gerehabiliteerd. Je gaat in het donker naar je werk -- je gaat deze ketel in, dit mausoleum -- en dan kom je naar buiten en het is donker."

Het ging zo slecht met Pitt dat hij zelfs overwoog de film te verlaten. Het blijkt dat het een duur prijskaartje zou zijn geweest om op dat moment terug te trekken, er wordt gezegd dat hij $ 40 miljoen zou hebben verloren.

Ik belde David Geffen, die een goede vriend was. Hij was een producer en hij kwam net op bezoek. Ik zei: 'David, ik kan dit niet meer. Wat kost het me om eruit te komen?' En hij zegt heel kalm: 'Veertig miljoen dollar.'

"En ik ga, 'OK, dank je.' Het nam eigenlijk de angst van me af. Ik had zoiets van: 'Ik moet opstaan en hier doorheen rijden, en dat is wat ik ga doen.'"

Alsof het filmen nog niet moeilijk genoeg was, blijkt dat Pitt ook niet goed kon opschieten met Cruise.

Pitt geeft toe dat er concurrentie was tussen hemzelf en Cruise

Fans zouden graag horen dat de twee een bromance deelden, maar dat was niet het geval en verre van dat. Volgens Brad's standpunt leerden de twee een hekel aan elkaar te krijgen. Pitt ging zelfs zo ver dat hij beweerde dat zijn tegenspeler hem 'irriteerde'. Pitt zei dat ze gewoon tegenpolen waren.

''Je moet begrijpen, Tom en ik zijn… we lopen in verschillende richtingen', legt hij uit. 'Hij is de Noordpool. Ik ben Zuid. Hij komt op je af met een handdruk”

Pitt zou ook onthullen dat een dergelijke wedstrijd altijd in de weg stond dat de twee een echte connectie en gesprek hebben.

"Ik dacht altijd dat er een onderliggende competitie was die een echt gesprek in de weg stond", zegt Pitt. “Het was helemaal niet smerig, helemaal niet. Maar het was er gewoon en het irriteerde me een beetje. Maar ik zal je zeggen, hij vangt veel shit omdat hij aan de top staat, maar hij is een goede acteur en hij gaat vooruit in de film. Hij heeft het gedaan. Ik bedoel, dat moet je respecteren.”

Pitt toonde op zijn minst enig respect.

We weten echter niet precies hoe Cruise het opvatte, vooral omdat ze niet samen nog een film zouden werken.

Hun carrières zijn nooit meer gekruist

Na de film lijkt het alsof beiden het goed vonden om hun carrière ergens anders heen te gaan, weg van elkaar.

Cruise vertoonde nooit echt tekenen van kwade wil, noemde Pitt zelfs niet getalenteerd in de jaren die volgden, en prees de ster voor de manier waarop hij zijn kinderen behandelde.

Desalniettemin, vanuit een professioneel oogpunt, zou het anders kunnen zijn geweest nadat de film plaatsvond. Nicki Swift zou ook nog meer bewijs leveren dat de twee niet met elkaar overweg kunnen, door te speculeren dat Cruise en Jolie, Brad's ex, een soort relatie hadden toen de twee het verbraken.

Samenvattend, het zal ons verbazen als ze ooit weer samen in een film verschijnen.

Aanbevolen: