Julia Roberts zal geen film opnemen met deze iconische acteur

Inhoudsopgave:

Julia Roberts zal geen film opnemen met deze iconische acteur
Julia Roberts zal geen film opnemen met deze iconische acteur
Anonim

Laten we één ding uit de weg ruimen … Julia Roberts heeft GEEN volledig geweldige reputatie in Hollywood. Om te zeggen dat elke acteur in het bedrijf schreeuwt om met Julia samen te werken, zou gewoon niet waar zijn. Er zijn een aantal zeer openbare verhalen over haar capriolen op de set geweest. Maar ze verbleken in vergelijking met een andere acteur… iemand met wie Julia zelf ronduit weigert te werken. Hoewel om eerlijk te zijn, ze lijkt niet de enige te zijn met deze mening…

Julia Roberts's gecompliceerde reputatie

Op het eerste gezicht lijkt Julia een van de liefste talenten in het vak, maar beroemdheden als Jeff Garlin van Curb Your Enthusiasm hadden er een hekel aan om met haar samen te werken. Dan was er die vete tussen haar en de veelgeprezen regisseur Steven Spielberg. Dit alles bewijst dat schijn bedriegt.

Neem bijvoorbeeld radiolegende en voormalig shockjock Howard Stern. De man was een magneet voor negatieve reacties vanwege enkele van zijn capriolen in de lucht… Maar in het echte leven is zijn reputatie buitengewoon positief… afgezien van het verpesten van Emily Blunt's vakantie dan.

Dat gezegd hebbende, niet iedereen vindt het leuk om met Julia Roberts samen te werken. Ze is geen ronduit verafschuwde acteur… Per slot van rekening zou niemand haar aannemen. Julia heeft veel A-lijststerren in haar hoek. Haar vriend George Clooney is een van hen.

Nick Nolte, echter… is dat niet.

Maar Julia's afkeer van de Hulk, Tropic Thunder en Cape Fear-ster moet opwegen tegen zijn afkeer van haar.

Het conflict tussen Julia Roberts en Nick Nolte

Terwijl I Love Trouble uit 1994 geen geweldige recensies kreeg en een verschrikkelijke beoordeling op Rotten Tomatoes heeft, beweren de meeste kijkers dat de remake van de misdaadkomedie uit 1948 een fatsoenlijke chemie had dankzij de hoofdrolspelers Julia Roberts en Nick Nolte. Deze ietwat middelmatige chemie tussen de twee veelgeprezen acteurs is een enorm bewijs van zowel hun vaardigheden als de regisseur en redacteur, want niet alleen hadden de twee echt een hekel aan elkaar, maar er kwam een punt waarop ze weigerden om samen scènes te doen. Dat klopt… Volgens Us Magazine haatten Julia en Nick elkaar zo erg dat ze weigerden de meeste van hun scènes samen te filmen. Waar mogelijk werd gebruik gemaakt van stand-ins. Dit maakte het buitengewoon uitdagend voor het filmteam, dat de film zowel moest opnemen als monteren om het te laten lijken alsof de twee acteurs daadwerkelijk samenwerkten.

Naast het feit dat ze niet samen scènes wilde filmen, maakte Julia er ook een punt van Nick niet te willen kussen, ondanks dat ze in het script had gezegd dat ze dat wel moest doen.

Volgens een bron die met de Los Angeles Times sprak, "vlamden [T]keizers al vroeg op, doorspekt met een paar driftbuien van Roberts. Roberts was naar verluidt niet enthousiast over Nolte's machismo, dus ze zou bespotten en beledig haar mede-ster."

Het artikel ging verder met te zeggen dat Nick Nolte "zo geïrriteerd raakte door de houding van [Julia Roberts] dat hij dingen zou doen om haar nog meer te irriteren. De onenigheid was zo intens … de twee speelden meer als stand-ins dan aan elkaar."

Wat de sterren over elkaar hebben gezegd

In een interview met The New York Times zei Julia: "Vanaf het moment dat ik hem ontmoette, maakten we het elkaar een beetje moeilijk… en natuurlijk werken we op elkaars zenuwen."

Vervolgens zei ze: "[hij kan] charmant en aardig zijn, hij is ook volledig walgelijk."

Ook al deed ze haar best om de klap te verzachten door te zeggen: "Hij zal me haten omdat ik dit zeg, maar hij lijkt zijn best te doen om mensen af te weren" en "Hij is een kick", het is overduidelijk dat ze een hekel aan hem had. Kortom, de verhalen achter de schermen van het maken van I Love Trouble bleken waar te zijn.

Wat Nick Nolte's gevoelens hierover betreft, ook hij sprak met de pers over zijn relatie met Julia Roberts. Alleen, zijn opmerkingen waren nadat Julia met de New York Times had gesproken. In een interview met The Los Angeles Times reageerde Nick door te zeggen: "Het is niet leuk om iemand 'walgelijk' te noemen. Maar ze is geen aardig persoon. Dat weet iedereen."

Om het nog erger te maken, ging Julia naar The Late Show With David Letterman en, zonder Nick bij naam te noemen, concludeerde ze dat hij had geschreeuwd tegen hun I Love Trouble-regisseur. Ze ging toen verder in een tamelijk gemene Nick Nolte-indruk.

Sindsdien hebben de twee veelgeprezen acteurs nooit meer met elkaar samengewerkt. Het lijkt er zelfs op dat Julia zich ten doel heeft gesteld om nooit een voet op dezelfde set te zetten als Nick Nolte… punt uit.

Aanbevolen: