Bruce Willis zal geen film opnemen met deze iconische acteur

Inhoudsopgave:

Bruce Willis zal geen film opnemen met deze iconische acteur
Bruce Willis zal geen film opnemen met deze iconische acteur
Anonim

Voor een acteur is er echt niets erger dan niet alleen een film die fa alt aan de kassa en in de recensies, maar ook achter de schermen worstelt, met grote spanningen onder de cast.

Dat was het geval voor Bruce Willis toen hij in de film 'Coop Out' verscheen. Bruce kon goed opschieten met zijn co-ster Tracy Morgan, maar het was niet hetzelfde resultaat als de man die achter de camera opereerde.

We zullen kijken naar de mislukkingen van de film, samen met de woordenstrijd tussen de twee partijen. Verrassend genoeg heeft het verhaal wel een aardig einde, een die verrassend werd aangewakkerd door Bruce Willis zelf.

'Cop Out' was de problematische film

Op basis van de cast had de film uit 2010 een serieus potentieel om geweldig te worden. Geregisseerd door Kevin Smith, Bruce Willis, Tracy Morgan en Sean William Scott behoorden tot de topsterren. De film had een budget van $ 30 miljoen, met zulke aantallen waren de verwachtingen behoorlijk hoog, met als doel op zijn minst aantallen in de $ 100 miljoen.

Het bleek dat dat niet het geval was, en zelfs niet in de buurt, de film verdiende $ 55,6 miljoen aan de kassa. Recensies waren ook niet aardig, de film kreeg een waardering van 5,6 sterren op IMDB en een waardering van 19% op Rotten Tomatoes.

Achter de schermen waren de dingen net zo gebrekkig. Gelukkig leek Tracy Morgan de man te zijn die het iedereen gemakkelijker maakte. Hoewel Willis het niet goed vond om met een bepaalde ster samen te werken, had hij een geweldige tijd met Morgan.

"Ik ging elke dag naar mijn werk, wetende dat ik met een volmaakte professional werkte, een echt grappige kerel waar ik op kon rekenen, naar wie ik de bal kon gooien en wetende dat hij hem uit de park. En als je zoveel vertrouwen hebt in je partner en de man met wie je werkt, kun je risico's nemen die je normaal niet zou nemen."

In tegenstelling tot de regisseur had Morgan ook een positieve ervaring naast Bruce.

"Werken met Bruce, ten eerste, hij is een echte coole kerel. Hij is een echte coole kerel, man, nuchter. En gewoon elke dag naar mijn werk gaan en mijn vrienden en familie vertellen dat ik werken met Bruce Willis was het coolste. Ze geloofden het niet, maar nu staan er overal billboards met mij en Bruce zoals deze. Dat spreekt voor zich, gast."

Het was niet allemaal liefde op de set en in werkelijkheid was het heel erg het tegenovergestelde tussen Willis en regisseur Kevin Smith.

Willis zet Kevin Smith op Blast

Het werd een, zei hij, zij zei een soort beproeving… Willis maakte duidelijk dat hij niet op kon schieten met Smith en noemde hem een zeurpiet op de set.

"Arme Kevin. Hij is gewoon een zeurpiet, weet je? We hadden wat persoonlijke problemen over hoe we het werk benaderden. Ik heb geen antwoord voor hem. Ik ga hem nooit naar buiten roepen en hem uitschelden in het openbaar. Soms kun je gewoon niet met elkaar opschieten."

Smith deinsde ook niet terug en noemde de ervaring 'zielverpletterend'. Net als Bruce had hij een knaller naast Tracy Morgan, maar dat was niet het geval voor zijn ervaring met de iconische acteur.

"Het was moeilijk. Ik ben nog nooit in zo'n situatie betrokken geweest waarbij één onderdeel helemaal niet in de doos zit. Het was verpletterend. Ik bedoel, veel mensen zullen denken, 'O, je probeert hem alleen de schuld van de film te geven.' Nee, maar ik had helemaal geen hulp van deze gast."

Het was een zware ervaring voor beiden en zelfs toen de film afgelopen was, nam Smith een prik tegen zijn tegenspeler tijdens de laatste toast.

Hoewel de twee waarschijnlijk geen werkrelatie meer zullen hebben, zijn ze er op zijn minst in geslaagd om dingen op persoonlijk niveau te herstellen. Verrassend genoeg was het Bruce Willis die zijn hand uitstak.

De vete is misschien afgelopen

Wat de samenwerking betreft, zal dat waarschijnlijk niet meer gebeuren. Met dank aan Willis, die na de film willekeurig contact opnam met Kevin Smith. De directeur geeft toe dat hij overrompeld was door deze vrijgevigheid.

“Tijd heelt alle wonden”, plaagde hij. "Ik kreeg vanmorgen een sms van een nummer dat ik vrij regelmatig op mijn telefoon heb zien verschijnen, zoals om de paar weken", legde hij uit. "Ik beantwoord alleen nummers die ik ken."

Een vervolgbericht zei: Beste Kevin, ik heb foto's die ik je wil sturen. Ik heb je huisadres nodig. Liefs, Beedub.”

“BW,” dus hij antwoordde: “Bruce?”

“F Bruce Willis heeft me een sms gestuurd!” Smit onthuld. "Uit het niets, man."

De twee hadden een vriendschappelijk gesprek en plotseling was alles vergeten. Ze zijn in ieder geval door die lastige fase heen gekomen.

Aanbevolen: