Jennifer Aniston trollen David Schwimmer voor het poseren met Justin en Hailey Bieber

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston trollen David Schwimmer voor het poseren met Justin en Hailey Bieber
Jennifer Aniston trollen David Schwimmer voor het poseren met Justin en Hailey Bieber
Anonim

Jennifer Aniston zegende Friends-fans met haar eigen selectie foto's genomen achter de schermen van de speciale aflevering.

De zes acteurs zijn herenigd voor een aflevering van een uur, uitgezonden op HBO en HBO Max op 27 mei. Ondanks dat Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer hun rollen niet opnieuw hebben gespeeld, ze herlezen enkele van de meest iconische scènes van de show.

Samen met de zes originele Friends, zag de langverwachte reünie-aflevering een speciale gastcast met nieuwe en oude gezichten. Van secundaire personages tot fans van beroemdheden, de reünie van Friends bracht een zeer efferente wereld dichter bij elkaar, zoals de foto's van Aniston bewezen.

Jennifer Aniston zegent fans met 'Friends' BTS David Schwimmer en Justin Bieber Picture

Aniston en haar vijf vrienden van Friends verschenen als zichzelf op de geliefde Stage 24, waar alle tien seizoenen van de show tussen 1994 en 2004 werden gefilmd.

Dagen nadat de reünie werd uitgezonden, plaatste de actrice van The Morning Show vier kiekjes van de reünie, waaronder een met David Schwimmer, die haar on-again, off-again liefdesbelang Ross speelde, met Justin Bieber. Bieber nam deel aan de reünie en droeg het Spoetnik Halloween-kostuum van Ross.

“Ik koester nog steeds alle liefde van de FriendsReunion. Iedereen bedankt', schreef Aniston bij de galerij.

“Veeg voor… De biljoenste selfie gemaakt met ons vijven… Wanneer twee TOTAAL verschillende werelden botsen - @_schwim_'s gezicht zegt het al […] … De legende zelf, onze regisseur van het eerste seizoen, Papa James Burrows, " vervolgde ze.

Op de bewuste foto zit Schwimmer samen met Bieber en zijn vrouw, model Hailey Bieber, op de geliefde Central Perk bank. En het verbijsterde gezicht van de acteur zegt echt alles.

Jennifer Aniston en David Schwimmer hebben toegegeven elkaar hard te verpletteren tijdens 'Friends'

Aniston en Schwimmer verrasten fans tijdens de reünie toen ze onthulden dat ze gevoelens voor elkaar hadden toen ze seizoen één van Friends aan het filmen waren.

De twee acteurs gaven toe dat ze verliefd op elkaar waren. Ze channelden hun aantrekkingskracht op hun personages, waardoor Rachel en Ross die romantische energie kregen die de deal voor veel liefhebbers van de NBC-sitcom bezegelde.

De actrice bekende ook dat ze haar co-ster had verteld dat het een "bummer" zou zijn als ze hun eerste kus op de nationale televisie hadden.

Schwimmer voegde toe: "Ik bedoel, het eerste seizoen was ik erg verliefd op Jen. Op een gegeven moment waren we hard op elkaar aan het verpletteren. Maar het was alsof er twee schepen voorbijgingen omdat een van ons altijd in een relatie en we hebben die grens nooit overschreden. We respecteerden dat."

Aanbevolen: