Vanessa Hudgens gesleept voor poseren met gevangen cheeta's

Inhoudsopgave:

Vanessa Hudgens gesleept voor poseren met gevangen cheeta's
Vanessa Hudgens gesleept voor poseren met gevangen cheeta's
Anonim

Carole Baskin wie? Vanessa Hudgens is de nieuwe grote kattendame dankzij enkele foto's die ze dit weekend heeft geplaatst. Fans houden er niet van.

Vanessa heeft de laatste tijd veel goeds voor de wereld gedaan, zoals het plaatsen van trainingsvideo's voor het goede doel en het opzetten van een 'wetenschappelijke huidverzorging'-lijn voor fans met huidproblemen. Ze heeft zelfs haar stemgeluid goed gebruikt, door het volkslied te zingen tijdens de NBA-finale.

Helaas is ze ook geen onbekende in controverse. Meisje verdiende een oogje op het licht van de pandemie en ze kan die cultureel toe-eigenende-bij-Coachella-reputatie niet van zich afschudden.

Nu krijgt Vanessa problemen met een aantal van haar fans vanwege problemen met de gevangenschap van dieren. Dit is wat er gebeurde:

Vanessa en Cole's date

De 'Princess Switch'-ster lijkt deze week een leuke tijd te hebben gehad met haar vriend Cole Tucker, of zoals ze het uitdrukte, de 'perfecte vrije dag'.

Haar post laat zien dat ze het waarmaken in de Pittsburgh Zoo. Vanessa poseert in een trippy vlindertuin, maakt een selfie met Cole en deelt een foto van haar nep-aanraken van de kont van een cheeta. In haar IG-verhalen deelde ze die foto met de tekst "smack dat" over de afbeelding.

De laatste foto is van drie cheeta's die dicht bij elkaar liggen en naar Vanessa kijken door het glas van hun betonnen omheining.

Fans waren geschokt

De beste reactie op Vanessa's post is van beroemdheidsfotograaf Franz Szony, die schreef: "Breng die luipaarden mee naar huis." Anderen corrigeerden dat het cheeta's zijn en waren het ermee eens dat ze niet in Pittsburgh thuishoren: "Dat zijn Afrikaanse cheeta's, geen luipaarden, zo ver van huis", luidt een opmerking.

Eén reactie met meer dan 500 likes en huilende emoji's luidt: "De dag zal perfect zijn wanneer de dieren niet opgesloten worden !!!!!"

"Het lijkt letterlijk op een gevangeniscel", leest een ander. "Ze zouden op zijn minst in een groot gebied in de echte natuur moeten zijn?!?! Sorry Vanessa, ik kan dit bericht niet waarderen."

Fans bekritiseerden Vanessa zelfs in andere talen.

"Eu odeio ver animais presos, isso e o pior," schreef er een, wat zich ongeveer verta alt naar "Ik haat het om dieren zo gevangen te zien, het is het ergste."

"Pobres animales," (arme dieren) schreef er nog een, met drie huilende emoji's.

Vanessa's BFF maakte een toondove opmerking

Een van de andere topcommentaren op Vanessa's post is van haar LA bestie GG Magree.

"Dat is het, ik krijg een bob-kat", schreef GG.

Dat leverde antwoorden op als "dat zijn cheeta's, en ze zijn waarschijnlijk liever niet het huisdier van iemand" en "als je het verschil niet weet tussen een bobkat en een cheeta, heb je dat ook zeker niet nodig. Smh."

(Wil je niet eindigen zoals Vanessa en kritiek krijgen na het plaatsen van controversiële foto's van dierentuindatums? Zoocheck is een goede bron voor actuele informatie over hoe goed verschillende dierentuinen hun dieren behandelen, en hoe gevangenschap verschilt van natuurbehoud.)

Aanbevolen: