Beliebers dringen er bij Selena Gomez op aan om te 'spreken' tegen fans die Justin Bieber en Hailey Bieber trollen

Inhoudsopgave:

Beliebers dringen er bij Selena Gomez op aan om te 'spreken' tegen fans die Justin Bieber en Hailey Bieber trollen
Beliebers dringen er bij Selena Gomez op aan om te 'spreken' tegen fans die Justin Bieber en Hailey Bieber trollen
Anonim

Justin Bieber en zijn vrouw, Hailey Bieber, woonden maandagavond het Met Gala bij en leken moeite te hebben om van hun ervaring te genieten, dankzij een groep die-hard Selena Gomez fans. Deze verontrustende groep kampeerde voorafgaand aan het evenement en deed er alles aan om hun avond te verpesten.

Dit gebeurt al geruime tijd en Beliebers hebben er gewoon genoeg van. Het lijkt erop dat sommige fans er gewoon niet overheen kunnen komen dat Justin, ondanks dat hij in het verleden heeft gedate, voorbij Selena Gomez is gegaan en geen interesse heeft in het nastreven van een relatie met haar. Hun uiteenvallen was moeilijk voor sommige Gomez-fans, en het is duidelijk dat ze dit al veel te lang volhouden.

Selena Gomez-fans gaan te ver

De meeste stellen zouden het niet zo goed doen als ze langs een menigte mensen moesten lopen die de naam van hun ex scanderen, maar dat is precies wat Justin Bieber moest doorstaan. Toen hij met zijn vrouw het Met Gala binnenliep, werd de naam van zijn ex-vriendin geroepen door haar trouwe fans in de menigte. Sommige fans begonnen zelfs de spot te drijven met Justin en Hailey en schreeuwden 'hij wil haar hand niet eens vasthouden, wat onhandig' en 'jij zuigt!'

Hailey en Justin waren allebei zichtbaar overstuur en Hailey moest iemands zonnebril lenen om haar tranen te verbergen.

Beliebers zijn er overheen. Ze denken dat Selena's fans te vol zitten met drama en oude woede, en dat ze echt moeten stoppen en Justin en Hailey hun leven in vrede moeten laten leiden.

Ze roepen Selena Gomez op om 'aan het woord te komen' en haar fans te vertellen een einde te maken aan het trollen.

Beliebers sporen Selena Gomez aan om te 'spreken'

Selena Gomez moet haar fans onder controle krijgen en de boodschap overbrengen aan haar fans dat het trollen van haar ex gewoon onaanvaardbaar is. Dat is wat Beliebers willen, en ze gaan naar sociale media om te proberen dit mogelijk te maken.

Opmerkingen van Beliebers inbegrepen; "Maak al Selena-fans groot ??‍♀️, " "Dat is walgelijk gedrag. Selena moet ook haar mond opendoen! Ze moet aangeven dat dit pesten nu stopt en hen hun leven laat leiden en dat ze dit soort gedrag niet ondersteunt."

Anderen schreven; "Selena-fandom is een "beetje" giftige tbh," "Ze moet haar mond opendoen", en "Selena moet dit stoppen", evenals; "Ik snap niet waarom Selena Gomez niets zegt. Waar is haar 'stem van de rede' als dat nodig is. Boo. Geen punten voor Selena."

Aanbevolen: