De moeder van Justin Bieber heeft mogelijk een enorme hoeveelheid geld afgewezen om te poseren voor Playboy

Inhoudsopgave:

De moeder van Justin Bieber heeft mogelijk een enorme hoeveelheid geld afgewezen om te poseren voor Playboy
De moeder van Justin Bieber heeft mogelijk een enorme hoeveelheid geld afgewezen om te poseren voor Playboy
Anonim

Als je de meeste mensen zou vragen om de beste popsterren van de moderne tijd op te sommen, zouden bepaalde namen spoedig naar voren komen. Het lijkt bijvoorbeeld bijna onmogelijk om aan de popmuziekscene van de afgelopen jaren te denken zonder mensen als Lady Gaga, Taylor Swift en Katy Perry voor te stellen. Bovenop al die megasterren, zou het vanzelfsprekend moeten zijn dat Justin Bieber al heel lang een groot succes is in de muziekindustrie.

Zoals elke Justin Bieber-fan al zal weten, werd de zanger al op jonge leeftijd internationaal beroemd. Als gevolg hiervan is het logisch dat er meer bekend is over de ouders van Justin dan over de mensen die andere beroemdheden hebben grootgebracht. Toch zijn er enkele behoorlijk verbazingwekkende feiten over de mensen van Justin waar de meeste mensen zich helemaal niet van bewust zijn. De meeste superfans van Justin hebben bijvoorbeeld geen idee dat zijn moeder ooit door Playboy is benaderd en dat ze een fors bedrag heeft afgewezen om in het tijdschrift te verschijnen.

Justin's relatie met Fame

Op het moment van schrijven is Justin Bieber slechts 27 jaar oud. Ondanks de relatief jonge leeftijd van Justin, heeft hij zoveel bereikt dat gemakkelijk kan worden beweerd dat hij het verdient te worden vergeleken met de grootste muzieksterren aller tijden. Als je kijkt naar het aantal albums dat Justin heeft verkocht, de prijzen die hij heeft gewonnen en de impact die hij heeft gehad op zijn legioenen fans, heeft hij duidelijk het recht verdiend om een legende te worden genoemd.

Helaas voor Justin Bieber is het ook heel duidelijk dat zijn relatie met roem soms erg beladen was. Justin heeft bijvoorbeeld zoveel zeer dubieuze dingen gedaan in de publieke belangstelling dat het gemakkelijk is om lijsten vol met die incidenten te vullen. Bovendien wordt Justin gedurende een groot deel van zijn leven gevolgd door de paparazzi. In zo'n vissenkom leven is niet iets dat iemand zou moeten doormaken. Daarom heeft Justin zich in het verleden uitgesproken over dat aspect van roem, en terecht.

Uiteindelijk heeft Justin Bieber duidelijk een gecompliceerde relatie met zijn sterrenstatus. Aan de ene kant geniet Justin duidelijk van optreden en heeft hij in de loop der jaren zijn liefde voor zijn fans vele malen beleden. Het feit dat Justin het nummer "Lonely" schreef en opnam, zegt echter veel over zijn kijk op de spotlights.

Een verrassende aanbieding

Als fans tegenwoordig denken aan de mensen in het leven van Justin Bieber, is de eerste persoon die in je opkomt zijn vrouw Hailey. Gezien hoeveel Justin van Hailey lijkt te houden en het feit dat Bieber publiekelijk heeft gezegd dat hij niet kan wachten om een gezin te stichten met zijn vrouw, is dat volkomen logisch. Het was echter niet zo lang geleden dat Justins relatie met zijn moeder Pattie Mallette een vergelijkbaar niveau van aandacht kreeg.

Gezien hoe toegewijd de fans van Justin Bieber zijn geweest vanaf het moment dat hij beroemd werd, zou het niemand moeten verbazen dat het verkopen van dingen die aan hem gelinkt zijn, zeer lucratief kan zijn. Als gevolg hiervan is het gezicht en de naam van Justin in de loop der jaren op een breed scala aan koopwaar gesierd.

Hoewel het logisch is dat vrijwel elk bedrijf zou willen profiteren van de Justin Bieber-rage, leek het nooit waarschijnlijk dat Playboy een van hen zou zijn geweest. Hugh Hefner en zijn bedrijf hadden echter een plan om precies dat te doen toen ze naar verluidt zijn moeder Pattie Mallette benaderden om in 2010 voor hen te poseren. Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat Pattie nooit voor een Playboy-camera is gekomen. Zodra je echter verneemt dat het bedrijf haar naar verluidt $ 50.000 heeft aangeboden om voor hen te poseren, wordt het duidelijk dat het bedrijf haar heel graag in de spotlights wilde zetten.

Andere sterren die geslaagd zijn

Sinds Playboy in 1953 werd opgericht, heeft een extreem lange lijst sterren voor het tijdschrift geposeerd. In feite zijn er zoveel beroemdheden verschenen op de pagina's van het beroemde tijdschrift van Hugh Hefner dat het soms voelt alsof iedereen de aanbiedingen accepteert die Playboy hun kant op stuurt. Natuurlijk zijn er verschillende grote sterren geweest die door Playboy zijn benaderd en de kans snel hebben afgewezen.

Aangezien de lijst met beroemdheden die Playboy hebben afgewezen lang is, zou het dwaas zijn om ze hier allemaal op te sommen. Dat gezegd hebbende, enkele van de meest opvallende sterren die Playboy hebben doorgegeven, zijn Jennifer Aniston, Kate Upton, Jessica Alba, Katy Perry, Jennifer Love-Hewitt en Heidi Klum. Om die reden kan de moeder van Justin Bieber zichzelf in een behoorlijk ongelooflijke groep opnemen.

Aanbevolen: