Twitter bespot Kim Kardashian, die 'voelde als een mislukking' met betrekking tot haar huwelijk

Twitter bespot Kim Kardashian, die 'voelde als een mislukking' met betrekking tot haar huwelijk
Twitter bespot Kim Kardashian, die 'voelde als een mislukking' met betrekking tot haar huwelijk
Anonim

Reality TV-ster en nieuw geslagen miljardair, Kim Kardashian, is geen onbekende in het openen van haar persoonlijke leven, maar haar recente onthulling resulteerde in spot van Twitter-gebruikers.

Na haar scheiding van rapper en ondernemer Kanye West in februari, vertelde Kardashian eindelijk hoe ze zich echt voelde tegen het einde van haar zesjarige huwelijk.

In de voorlaatste aflevering van Keeping Up With the Kardashians, die op 3 juni werd uitgezonden, huilde Kardashian West tegen haar zussen en uitte ze hoe ze zich een "mislukkeling" en "verliezer" voelde omdat ze drie mislukte huwelijken had.

Ze was eerder getrouwd met muziekproducent Damon Thomas en voormalig NBA-speler Kris Humphries - van wie ze na 72 dagen huwelijk de scheiding aanvroeg.

Ze onthulde ook de belangrijkste reden waarom zij en West uit elkaar gingen en vertelde haar zussen: “Hij gaat en verhuist elk jaar naar een andere staat. Ik moet samen zijn, zodat ik de kinderen kan opvoeden. Ik denk dat hij iemand verdient die hem bij elke stap kan ondersteunen en hem overal kan volgen en naar Wyoming kan verhuizen. Ik kan dat niet. Hij zou een vrouw moeten hebben die al zijn bewegingen ondersteunt en met hem reist en alles doet, en dat kan ik niet."

Kardashian West en haar van elkaar vervreemde echtgenoot hebben samen vier kinderen en ze complimenteert West nog steeds met het feit dat hij een "geweldige vader" is geweest tijdens de laatste aflevering.

Na de aflevering waren Twitter-gebruikers er snel bij om de realityster te bespotten.

Sommigen maakten grapjes over haar geschiedenis van echtscheidingen.

Een ander trok haar toewijding en liefde voor Kanye in twijfel en wees erop dat de relatie begon als een affaire.

Eén gebruiker ging zelfs zo ver om haar nieuwe carrière-inspanningen te vergelijken met haar huwelijken.

Het was echter niet allemaal negativiteit van de kant van Twitter-gebruikers. Velen erkenden dat West geestelijke gezondheidsproblemen heeft, wat voor Kardashian West een te grote uitdaging kan zijn geweest.

West werd gediagnosticeerd met een bipolaire stoornis in 2017, op 39-jarige leeftijd.

Er waren ook enkele Twitter-gebruikers die Kardashian West prezen om haar kracht en haar prestaties tot nu toe.

Anderen waren er zeker van dat het goed zou komen met of zonder echtgenoot.

De laatste aflevering van Keeping Up With the Kardashians, "The End Part Two", wordt uitgezonden op 10 juni om 20.00 uur EST. De show loopt ten einde na 20 seizoenen.

Aanbevolen: