Twitter trollen Seth Rogen omdat hij beweerde dat er tegen hem werd gelogen met betrekking tot COVID-regelgeving

Twitter trollen Seth Rogen omdat hij beweerde dat er tegen hem werd gelogen met betrekking tot COVID-regelgeving
Twitter trollen Seth Rogen omdat hij beweerde dat er tegen hem werd gelogen met betrekking tot COVID-regelgeving
Anonim

Seth Rogen ligt onder vuur na zijn COVID-kritiek op de Emmy's.

De jaarlijkse Primetime Emmy Awards keerden op 19 september terug naar onze schermen voor een met sterren bezaaid spektakel. Gericht op het vieren van het talent en het harde werk achter onze favoriete tv-shows, zag de ceremonie A-List-namen samenkomen in het L. A. Live-entertainmentcomplex, in de hoop een van de gouden prijzen mee naar huis te nemen.

Hoewel de avond een aantal echt hartverwarmende, recordbrekende momenten opleverde, veroorzaakte het ook op verschillende manieren controverse.

Een bizar moment in het bijzonder zorgde ervoor dat kijkers zich naar Twitter haastten om acteur en komiek Seth Rogen te trollen tijdens zijn aanval op de prijsuitreiking. Toen hij het podium betrad om de prijs voor vrouwelijke bijrol in een komedieserie uit te reiken, deelde Rogen zijn mening over de houding van de show ten opzichte van de COVID-regelgeving.

Hij begon met te zeggen hoe goed het was om op de show te verschijnen voordat hij er snel in ging. Hij zei: "Het is goed om hier bij de Emmy Awards te zijn, laat ik beginnen met te zeggen dat er veel te veel van ons in deze kleine kamer zijn."

Rogen ging vervolgens verder door te benadrukken hoe er over de locatie van de ceremonie was gelogen. Hij verklaarde dat hen was verteld dat de prijsuitreiking buiten zou plaatsvinden, terwijl het in werkelijkheid werd georganiseerd in een "hermetisch afgesloten tent".

Terwijl hij zijn komische tirade voortzette, riep hij de ceremonie uit omdat esthetiek belangrijker was dan de veiligheid van de aanwezigen. Hij zei: "Het is belangrijker dat we drie kroonluchters hebben, dan dat we ervoor zorgen dat we Eugene Levy vanavond niet doden."

Rogen rondde zijn toespraak af door de verwarrende vervaging van de COVID-regelgeving belachelijk te maken. Hij benadrukte hoe hij in een tijdsbestek van een week was veranderd van 'zijn boodschappen afvegen' tot Paul Bettany 'in zijn gezicht niesen'.

Hoewel Rogen zijn tirade bestempelde als 'grappen', reageerden velen niet goed op de satire. Twitter-gebruikers gaven commentaar op de hypocrisie achter zijn woorden, omdat ze erop wezen dat zijn acties niet overeenkwamen met zijn kritieken.

Een gebruiker schreef bijvoorbeeld: "Als het hem kon schelen, zou hij zich hebben omgedraaid toen hij zich realiseerde dat het binnen was … zooooo, de woorden van rijke acteurs kunnen niet echt als waarheid worden beschouwd in hun overtuigingen."

Terwijl een ander eraan toevoegde: "Maar niet zo bezorgd om bij zijn moraal en principes te blijven en naar huis te gaan, hè."

Andere gebruikers bekritiseerden zijn beslissing om de ceremonie aan te vallen, terwijl ze eigenlijk geen voorzorgsmaatregelen namen om zichzelf en de mensen om hem heen te beschermen. Velen benadrukten bijvoorbeeld hoe zinloos zijn "bezorgdheid" was, omdat hij niet eens het fatsoen had om tijdens de show een masker te dragen.

Anderen trollden de acteur en concentreerden zich op zijn bekende gebruik van marihuana. Critici grapten dat Rogen high moet zijn geweest tijdens de humorloze toespraak.

Een gebruiker schreef: "Kom op … hij was waarschijnlijk te high om te weten waar hij was."

Aanbevolen: