Prins Harry geeft een ultimatum met betrekking tot de veiligheid van zijn familie in het VK

Inhoudsopgave:

Prins Harry geeft een ultimatum met betrekking tot de veiligheid van zijn familie in het VK
Prins Harry geeft een ultimatum met betrekking tot de veiligheid van zijn familie in het VK
Anonim

De koninklijke familie is al jaren het doelwit van de paparazzi. Prince Harry en Meghan Markle hebben allebei veel publiciteit gekregen vanwege hun relatie en controverse over de hele wereld. Hierdoor hebben alle gezinsleden wereldwijd een eigen beveiligingsteam. Helaas heeft Harry's juridische team een verklaring uitgegeven die dit onnauwkeurig maakt.

Zijn juridische team heeft een verklaring op sociale media vrijgegeven waarin wordt besproken wat Harry heeft gedaan om de veiligheid in het VK te waarborgen, die allemaal door functionarissen zijn ontkend. "De hertog bood in januari 2020 in Sandringham voor het eerst persoonlijk aan om de Britse politiebescherming voor zichzelf en zijn gezin persoonlijk te betalen. Dat aanbod werd afgewezen."

Vanwege de veiligheidsproblemen blijven Harry, Markle en hun kinderen in de Verenigde Staten totdat de zaak is opgelost. Hoewel ze hun koninklijke taken hebben neergelegd, lopen ze nog steeds het risico dat hun veiligheid in gevaar komt door het niet beschikbaar zijn van de politie.

Veiligheid nam af kort na de aankondiging dat ze zouden terugtreden als senior leden van de koninklijke familie

Schrijver Charlotte Moore besprak de beveiligingsdetails in Cosmopolitan in 2021 en bevestigde dat hun beveiliging in het VK werd verwijderd kort nadat ze hadden aangekondigd te vertrekken. Tijdens hun beruchte Oprah-interview vertelde Harry haar wat hij voelde toen hij dit ontdekte, en hoe geschokt hij was om er zo snel achter te komen. "Ik had nooit gedacht dat mijn beveiliging zou worden verwijderd, omdat ik in deze functie ben geboren en het risico heb geërfd. Dat schokte me."

Sinds hij en Markle naar Californië zijn verhuisd, hebben ze 24 uur per dag beveiliging voor zichzelf en hun kinderen, Archie en Lilibet. Op het moment van deze publicatie heeft het gezin geen fysiek gevaar gelopen.

Alle leden van de koninklijke familie hebben sterke beveiligingsteams gehad sinds de dood van prinses Diana

Na de dood van prinses Diana zijn de beveiligingsgegevens voor alle gezinsleden uitgebreid. Haar dood is door de jaren heen controversieel geweest vanwege de manier waarop ze stierf. Verschillende mensen over de hele wereld hebben de paparazzi ervan beschuldigd Diana te hebben vermoord omdat het auto-ongeluk het gevolg was van het wegrijden van roddelbladen.

Miljoenen keken naar haar op televisie uitgezonden begrafenis, en sommigen waren diepbedroefd toen ze zowel Harry als prins William achter haar kist zagen lopen. Harry was toen nog maar twaalf jaar oud, en het heeft jarenlang zijn worsteling met geestelijke gezondheid beïnvloed.

Helaas heeft het juridische team in hun verklaring opgenomen dat de gebeurtenis waarbij de veiligheid in het gedrang kwam, plaatsvond bij de onthulling van het standbeeld van prinses Diana in juli 2021. Dit en meer leidde ertoe dat een bron de media vertelde dat Harry en William ruzie hadden gemaakt na de ceremonie met betrekking tot Markle, en zowel zijn als haar gedrag sinds het begin van hun relatie.

Harry en zijn team wachten momenteel om een ingediend verzoekschrift af te ronden dat de besluitvorming achter de beveiligingsprocedures in het VK aanvecht. Dit verhaal zal zich in de loop van de tijd waarschijnlijk meer ontwikkelen, waarbij het juridische team de verklaring met opzet om die reden vrijgeeft. Als het probleem niet snel wordt opgelost, zal Harry niet zonder slag of stoot opgeven.

Aanbevolen: