Billie Eilish maakt duidelijk waarom zij en Matthew Tyler Vorce uit elkaar zijn gegaan

Inhoudsopgave:

Billie Eilish maakt duidelijk waarom zij en Matthew Tyler Vorce uit elkaar zijn gegaan
Billie Eilish maakt duidelijk waarom zij en Matthew Tyler Vorce uit elkaar zijn gegaan
Anonim

Bij het luisteren naar een liefdeslied dat een verhaal vertelt over een meisje dat diep verliefd is op haar significante ander, ondanks hun giftige relatie, zouden mensen normaal gesproken niet verwachten dat Billie Eilish geschreven Ocean Eyes op slechts 13 jaar oud. Destijds vroegen fans zich af of ze zelfs ervaring had met een relatie die hartverscheurend genoeg was om haar te inspireren haar hartverscheurende liedjes te schrijven. Maar het veranderde allemaal toen Billie begon te daten met problematische publieke figuren die meestal eindigden met een relatiebreuk, waaronder een met Matthew Tyler Vorce.

Wat zegt Billie Eilish over haar breuk met Matthew Tyler Vorce? Waarom hebben Billie's fans alweer een hekel aan haar ex-vriendje? Annuleren Billie's fans Matthew ook? Blijf lezen om erachter te komen …

Wie is Matthew Tyler Vorce?

Billie Eilish's ex-vriend Matthew Tyler Vorce had al een hoog vermogen dankzij zijn gevestigde acteercarrière in Hollywood, zelfs voordat hij zijn Grammy Award-winnende vriendin ontmoette. De 30-jarige acteur, bekend van zijn rol in de film Mother May I Sleep With Danger uit 2016, is al bijna tien jaar actief in de filmindustrie.

Ondanks zijn uitstekende staat van dienst in Hollywood, is het bekend dat Matthew de afgelopen jaren betrokken was bij verschillende problemen. Zijn sociale media-account werd voornamelijk in de maling genomen vanwege zijn gemene opmerkingen in het verleden en werd een spektakel voor de fans van Billie om te beoordelen. Moreso, Hollywood-fans hebben hem "racistisch" en "homofoob" genoemd naar aanleiding van zijn berichten die hij onmiddellijk verwijderde nadat hij ongerechtvaardigde aandacht kreeg.

Billie's ex-vriend reageerde echter snel op de klachten die hij op sociale media ontving. In een Instagram-verhaal zei hij: "Het spijt me [Matthew Tyler Vorce] zo erg voor de pijn die ik heb veroorzaakt. Ik schaam me diep en heb er spijt van dat ik ze in welke context dan ook heb gebruikt. Het is niet hoe ik ben opgevoed, en het is ook niet waar ik voor sta."

Hoe hebben Matthew Tyler Vorce en Billie Eilish elkaar ontmoet?

Twee jaar nadat Billie Eilish haar controversiële relatie met Brandon Quentin Adams beëindigde, fotografeerden fans later de 'Happier Than Ever'-zangeres met Matthew Tyler. De twee waren liefhebbers van pandemie en begonnen hun relatie in 2021, wat de fans van Billie verraste omdat ze dachten dat ze een pauze nam van serieuze relaties sinds 2019.

Geruchten over de dating van Billie Eilish en Matthew Tyler Vorce doken begin 2021 op nadat fans ze samen zagen knuffelen en in het openbaar op koffiedates gingen. Matthew noch Billie hebben bevestigd hoe ze elkaar voor het eerst ontmoetten, maar fans gaan ervan uit dat ze elkaar hebben ontmoet via bekende vrienden in de branche.

Billie Eilish en Matthew Tyler Vorce waren onafscheidelijk

Zelfs voordat ze hun breuk in mei 2022 bevestigden, waren fans al verdeeld over de gecompliceerde relatie van Billie en Matthew vanwege de geschiedenis van problematische uitspraken die Matthew heeft gezegd. Hoewel Billie Eilish gelukkig en zorgeloos leek toen ze in het openbaar met haar ex-vriendje werd gezien, aarzelden haar fans, waaronder die van haar 104 miljoen Instagram-volgers, om Matthew Tyler leuk te vinden.

Het bashen dat Matthew van fans ontving, weerhield de twee er echter niet van om bij elkaar te zijn. Page Six noemt het ex-koppel zelfs onafscheidelijk omdat ze samen het feest van Doja Cat bijwoonden. Ze werden zelfs gezien met bijpassende rode rompertjes. Andere verslaggevers zeiden ook dat Billie en Matthew niet verlegen waren om te laten zien dat ze tijdens het evenement door elkaar werden beïnvloed.

Matthew Tyler Vorce zegt dat hij Billie Eilish niet heeft bedrogen

Online circuleren geruchten over Matthew Tyler Vorce die Billie Eilish bedriegt op de dag dat ze begonnen te daten, omdat fans niet helemaal dol op hem waren. Hij noch Billie hebben het probleem in het begin van hun relatie niet aangepakt, waardoor de geruchten in de loop van de tijd erger werden.

Hun openbare breuk hielp ook niet bij het oplossen van het probleem, aangezien meer fans speculeerden dat hun breuk kwam doordat hij vals speelde. Maar slechts enkele dagen na de aankondiging van hun uiteenvallen, lijkt het erop dat Matthew genoeg had van de beschuldigingen van bedrog toen hij eindelijk een Instagram-verhaal plaatste in mei 2022, waarmee hij zijn kant van het verhaal opruimde.

In zijn Instagram-verhaal zei de acteur: "Niemand heeft iemand bedrogen [verwijzend naar de relatie van Matthew en Billie]. Relaties eindigen. Geruchten creëren en liegen op internet is gevaarlijk." Matthew's verklaring was de bevestiging van fans dat zijn relatie met Billie eindelijk eindigde.

Billie Eilish zwijgt over Matthew Tyler Vorce en haar relatiebreuk

Hoewel Billie Eilish geen officiële verklaring heeft vrijgegeven over hun breuk, geloven fans dat haar stilzwijgen veel zegt over wat er is gebeurd. Terwijl ze erover zwijgt, en ze het niet oneens is met Matthew's verklaring, is het duidelijk dat Billie het op de een of andere manier eens is met alles wat Matthew Tyler tot nu toe heeft gezegd.

In tegenstelling tot haar eerdere relatie met Brandon Adams, waar ze fans onmiddellijk vertelde haar ex-vriend niet te haten, is Billie's scheiding met Matthew Tyler relatief meer privé en mysterieus voor fans.

Fans speculeren dat haar stilzwijgen ofwel zou kunnen betekenen dat ze de zaken met Matthew Tyler op goede voet heeft beëindigd, dat is waarom ze niet meer olie op het vuur wil gooien, of dat ze niets met hem te maken wil hebben.

Aanbevolen: