Billie Eilish en Lady Gaga komen naar voren als zakenmagnaten met nieuwe productlijnen

Inhoudsopgave:

Billie Eilish en Lady Gaga komen naar voren als zakenmagnaten met nieuwe productlijnen
Billie Eilish en Lady Gaga komen naar voren als zakenmagnaten met nieuwe productlijnen
Anonim

Billie Eilish en Lady Gaga hebben veel gemeen. Ze worden allebei bewonderd door miljoenen fans over de hele wereld, ze zijn allebei enorm succesvolle artiesten en ze hebben elk een enorme aanhang met miljoenen fans die zijn afgestemd op elk bericht dat ze delen op hun sociale mediakanalen.

Deze leidende dames nemen toevallig ook de leiding over hun carrière door de zakenwereld te domineren, en zijn goed op weg om erkend te worden als moguls met de release van hun eigen productlijnen.

Lady Gaga zit op de golf van succes na de release van The House Of Gucci en heeft een cosmeticalijn met een passend thema uitgebracht die 'ontworpen is om de Italiaanse glamour te vieren', aldus haar Instagram-onderschrift.

Billie Eilish heeft zojuist Billie Eilish Fragrances gelanceerd, waardoor fans schreeuwen om haar nieuw uitgebrachte parfums te pakken te krijgen.

Een merk bouwen

Lady Gaga en Billie Eilish zijn op zichzelf enorm succesvol en hoeven hun roem of fortuin op geen enkele manier te vergroten.

Met een astronomisch vermogen van $ 320 miljoen hoeft Lady Gaga niet meer geld voor zichzelf te genereren, en dat geldt ook voor Billie Eilish, die al een nettowaarde van $ 25 miljoen heeft verworven, op de prille leeftijd van slechts 19.

Ondanks dat ze niet echt meer inkomsten nodig hebben, blijven deze dames dag in dag uit in hun carrière duiken en hebben ze nu hun imperium uitgebreid met de lancering van hun nieuwe producten.

De wens om te domineren in de zakenwereld blijft sterk voor beide sterren, terwijl ze beginnen aan hun plannen om naam te maken buiten het podium, en weg van de schijnwerpers. Lady Gaga en Billie Eilish bouwen echt aan hun merken.

De nieuwe productlijnen

Lady Gaga had het niet beter kunnen timen. Ze heeft een breed scala aan cosmetische producten uitgebracht met een warm kleurenpalet, en ze noemt het slim; 'Casa Gaga.' Vers van de hielen van haar langverwachte film The House Of Gucci, heeft Gaga haar nieuwe make-up briljant en strategisch ontworpen om "Italian Glam" te vertegenwoordigen, en is zelfs zo ver gegaan dat ze alle make-upitems in een weelderige, gouden behuizing heeft verpakt.

Billie Eilish, aan de andere kant, geeft fans nu de kans om net als zij te ruiken. Degenen die geïnteresseerd zijn in het verwerven van een nieuwe geur die ze kunnen associëren met deze ster, kunnen vandaag nog een parfum kopen! Eilish lanceerde Billie Eilish Fragrances en verwacht dat de verkoop zal stijgen.

De beide vrouwen zijn er niet in geslaagd om artiesten op te nemen en zijn erin geslaagd om hun voetafdruk in de zakenwereld achter te laten, waarmee ze bewijzen dat ze gemakkelijk kunnen domineren in dit rijk.

Aanbevolen: