Heeft Billie Eilish's vriend Matthew Tyler Vorce een hoog vermogen?

Inhoudsopgave:

Heeft Billie Eilish's vriend Matthew Tyler Vorce een hoog vermogen?
Heeft Billie Eilish's vriend Matthew Tyler Vorce een hoog vermogen?
Anonim

Billie Eilish heeft meerdere bronnen om haar inkomen te genereren. Ze heeft aanzienlijke bedragen verdiend met haar muziekcarrière. Haar hits en beroemde albums hebben de afgelopen jaren het grootste deel van haar fortuin opgebouwd. Daarnaast is ze ook brand ambassador bij Calvin Klein. Dit partnerschap levert haar ook een solide inkomen op. Het geschatte vermogen van de zanger is ongeveer $ 53 miljoen. Maar hoe zit het met haar vriend, Matthew Tyler Vorce? Heeft hij een hoger vermogen dan Billie?

Billie en Matthew werden gespot in Santa Barbara, Californië, in april 2021. De Bad Guy-zangeres was nonchalant gekleed in een zwarte Snoop Dogg-hoodie in bijpassende fietsbroek met haar platinablonde haar. Paparazzi kon het moment niet missen waarop Billie haar hoofd op Matthews schouder had terwijl ze wachtten op hun koffie. Hij sloeg zelfs zijn arm om haar heen. Sindsdien zijn fans nieuwsgierig naar de nieuwe liefdesbelangen van de artiest. Hier zijn alle details over het nieuwe vriendje van Billie Eilish.

Billie Eilish's vriend Matthew Tyler Vorce is $300 duizend waard, deels vanwege zijn acteercarrière

Net als Billie zit Matthew ook al een tijdje in de entertainmentindustrie en zijn acteercredits gaan terug tot 2012. Volgens IMDb was zijn eerste project in 2012 2 Little Monsters. In 2016 verscheen hij op Mother, May I Sleep with Danger? en donkere uren: Typee. Hij heeft ook een kort project in pre-productie genaamd The Curse of Frank Sinatra.

Aan de andere kant heeft de acteur sinds 2013 theaterwerk en een paar voice-over-optredens gedaan, volgens zijn profiel op Backstage. De acteur kreeg een opleiding aan The Groundlings School in basisimprovisatie en intermediaire improvisatie en studeerde aan Playhouse West. Matthew is ook getalenteerd in scenarioschrijven, drummen, dansen, snowboarden, ijshockey en voetbal. Uit een recent bericht op sociale media weten fans dat hij ook geweldig is in golf. Helaas heeft Billie's vriend zijn doorbraak in de entertainmentwereld nog niet gehad, ondanks al zijn talenten. Volgens We althy Spy heeft Matthew een geschat vermogen van $300 duizend.

Billie Eilish's moeder en broer Volg Matthew op Instagram

Zodra de datinggeruchten het internet begonnen te overspoelen, veranderde Matthew zijn Instagram-profiel in privé. Volgens fans was dit de eerste indicatie dat hij en Billie aan het daten waren. Toen hij voor het eerst werd gezien met Billie, had Matthew iets meer dan 7.000 volgers. Slechts een paar dagen na de geruchten bereikte hij echter 65.000 volgers op het platform. Tegenwoordig is zijn profiel openbaar.

Hij volgt ook Billie, haar moeder en haar broer, en zij volgen hem terug. De zangeres staat met name niet bij de volgers omdat ze niemand volgt op Instagram. Er was ook een link naar Searching for Putty Man op Matthew's profiel, een originele iHeartRadio-podcast die in maart 2021 uitkwam. Hij was mede-presentator van de podcast, maar deze is niet langer beschikbaar.

Hoe lang zijn Billie en Matthew al samen?

In Billie's Apple TV+-documentaire uit 2021, The World's a Little Blurry, kreeg ze een FaceTime-oproep van iemand die ze haar eerste liefde noemde. Volgens Page Six was Matthew de persoon in de FaceTime-chat. Dit zou kunnen betekenen dat het paar al meer dan een jaar aan het daten is. Billie is erin geslaagd haar liefdesleven onder de pet te houden, en fans waren geschokt toen ze in haar documentaire over haar ex Brandon Q Adams vertelde. De relatie was zo privé dat fans niet konden achterhalen wanneer het begon en eindigde.

Q's eerste album, Bluepro, kwam uit in februari 2019 en Billie verscheen op de cover. Ze begonnen waarschijnlijk rond die tijd of in 2018 te daten, toen hij voor het eerst in de documentaire verscheen. Toen gingen ze ergens in 2019 uit elkaar.

Billie Eilish's volgende album is officieel onderweg

In november 2021 werd Billie genomineerd voor maar liefst zeven Grammy Awards met haar hitstudio-album, Happier Than Ever. Finneas verdiende ook een aantal zeer indrukwekkende eigen Grammy-nominaties, voornamelijk voor zijn werk als producer op Happier Than Ever, maar ook voor Best New Artist met zijn muziek.

Billie sleepte nominaties binnen voor categorieën als Beste Muziekvideo, Beste Muziekfilm, Album van het Jaar, Beste Pop Solo-optreden, Record van het Jaar en Nummer van het Jaar, en fans konden niet trotser op haar zijn. Onlangs bevestigde haar producer-broer dat ze officieel zijn begonnen aan het derde studioalbum van Billie.

Tijdens een gesprek met Rolling Stone om zijn nieuwste album, Optimist, te promoten, onthulde Finneas dat hij en Billie "erg opgewonden waren om aan Billie's nieuwe muziek te gaan werken". Hij vertelde de publicatie dat hij en Billie "interessante skeletten" hebben voor liedjes die zijn geschreven, maar "nog niet zeker weten welke dieren het zijn". Finneas voegde er ook aan toe: "We hebben het net in de oceaan, en we verzamelen afval. En dan doorzoek je dat allemaal, en je kiest de schat, en dan heb je een album. Ik ben echt opgewonden. Ik denk dat we veel te vertellen hebben."

Aanbevolen: