Fans vinden dat Jennifer Lopez veel te snel gaat met Ben Affleck

Inhoudsopgave:

Fans vinden dat Jennifer Lopez veel te snel gaat met Ben Affleck
Fans vinden dat Jennifer Lopez veel te snel gaat met Ben Affleck
Anonim

Er gingen meer dan een paar wenkbrauwen omhoog toen Jennifer Lopez en Alex Rodriguez amper hun splitsing en de annulering van hun verloving hadden aangekondigd, maar Jennifer werd gezien op vakantie met haar ex, Ben Affleck. Fans vinden dat JLO veel te snel gaat.

Er leek weinig of geen tijd te zijn tussen relaties, waarbij de pers tegen JLo werd gesuggereerd met de suggestie dat ze gewoon niet zonder een man kon.

Nu ligt ze opnieuw onder vuur, aangezien rapporten suggereren dat ze zich klaarmaakt om bij Affleck in te trekken en haar kinderen ontwortelt om dat te doen.

Waar gaat het allemaal over? Fans weten het niet helemaal zeker, maar ze keuren het zeker niet goed.

Jennifer Lopez en Ben Affleck gaan te snel

Jennifer Lopez en Ben Affleck hebben de wereld stormenderhand veroverd met hun nieuwe en schijnbaar plotselinge relatie. In het begin was er een wervelwind van interesse omdat de twee nostalgische vibes terugbrachten en fans herinnerden aan hun vorige romance. Nu nemen fans JLo onder de loep en suggereren ze dat ze haastig handelt door dit een ingewikkelde zaak voor haar kinderen te maken.

Fans zijn ook vocaal over dit "niet goed kijken" op haar, omdat ze van de ene man naar de andere lijkt te gaan, elke keer koude voeten krijgt en stopt om haar bruiloft door te zien, kort nadat ze een enorme diamant op haar hand.

Fans wegen in

Fans weten niet precies waar het allemaal om draait en zijn teleurgesteld in Jennifer Lopez omdat ze een tijdje niet alleen kon zijn. Er wordt aangenomen dat zij en haar kinderen wat tijd nodig hebben om zich aan te passen aan hun nieuwe normaal nadat haar samengesteld gezin met Rodriguez was ontbonden.

Fans waren vooral enthousiast toen JLo werd gespot terwijl ze naar scholen in Los Angeles keek, wat suggereert dat ze bij Affleck gaat intrekken.

Sociale media worden overspoeld met opmerkingen zoals; "Hoe blijf je je kinderen bewegen om mannen te volgen", "Ze gaat gewoon van man naar man naar man. Pak je spullen en zoek jezelf uit", en "Jlo, je reputatie is in de vloer."

Anderen hebben gezegd; "Nu was ik helemaal voor de bromance, maar het verplaatsen van de kinderen voor een man waar je op terugkaatst is deffffff oorzaak voor dat zijoog … mevrouw, je laat ons zeker weten waarom ze je JHO noemen ??‍♀️ Ik was aan het wroeten voor je maar laat de kinderen met rust bruh."

Een andere fan schreef om te zeggen; "Deze vrouw kan niet een beetje vrijgezel blijven LOL", wat werd gevolgd door; "Lordt… al dat geld, schoonheid en succes… en ze heeft nog steeds GEEN eigenwaarde. ?."

Eén persoon ging zelfs zo ver om te zeggen; "Jennifer heeft een raadgever nodig."

Aanbevolen: