Fans vinden dat Ben Affleck er 'ellendig' uitziet in de nieuwste foto's met Jennifer Lopez

Inhoudsopgave:

Fans vinden dat Ben Affleck er 'ellendig' uitziet in de nieuwste foto's met Jennifer Lopez
Fans vinden dat Ben Affleck er 'ellendig' uitziet in de nieuwste foto's met Jennifer Lopez
Anonim

Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn steeds weer gesignaleerd, maar iets zag er een beetje vreemd uit, zeggen fans.

Het powerkoppel dat onlangs hun dromerige romance uit de glorieuze vroege jaren 2000 nieuw leven inblies, werd afgebeeld tijdens een wandeling, terwijl JLo naar Afflecks arm reikte. De regisseur, aan de andere kant, lijkt niet bijzonder opgewonden om gepapped te worden.

Ben Affleck ziet er uit als een knappe AF terwijl hij uit is met Jennifer Lopez

De foto's zijn onder de loep genomen door fans en tegenstanders van Bennifer, en sommigen denken dat Affleck niet echt van de aandacht van de media houdt.

"Gawd hij is altijd aan het piekeren", reageerde een fan op een bericht van de roddelpagina van beroemdheden @deux.discussions.

"Dit kan aan mij liggen, maar ze lijkt meer op hem dan hij op haar is", schreef een andere persoon.

"Terwijl ze op vakantie waren en ze tieten had, was hij zo blij als een schelpdier. Nu ze terug zijn in hun routine met de kinderen, ziet hij er humeurig uit uit. Hij had dezelfde ellendige uitdrukking toen hij getrouwd was met Jen Garner en zij liepen rond met hun kinderen. Niet goed voor Ben!" was nog een opmerking.

Zijn lichaamstaal is niet die van een betrokken geest of iemand die zelfs maar geïnteresseerd is in haar bestaan. Ze lijkt gretig om zijn aandacht. Ik hoop dat ik het mis heb, maar het lijkt op een eenzijdige, giftige relatie… Ik Ik heb ze nog nooit ontmoet, maar ik zie mijn eigen giftige relatie op deze foto's', bood een persoon aan.

Affleck heeft de broeierige blik op de meeste foto's die er zijn, of het nu gaat om Lopez of zijn kinderen uit zijn huwelijk met actrice Jennifer Garner. Gevolgd worden moet zeker niet geweldig voelen, en het zou de echte reden kunnen zijn waarom de Argo-regisseur er niet uitziet alsof hij in de wolken is.

Jennifer Lopez en Ben Affleck staken de vonk weer aan nadat ze haar verloving met Alex Rodriguez had afgezegd

Lopez en Affleck begonnen weer te daten nadat zanger en honkbalspeler Alex Rodriguez eerder dit jaar hun verloving verbrak, na vier jaar daten. De voormalige atleet stelde in maart 2019 ten huwelijk.

Slechts een dag nadat het stel hun verloving aankondigde, werd Rodriguez ervan beschuldigd Lopez te hebben bedrogen. Voormalig Yankees-honkbalspeler Jose Canseco beweerde dat Rodriguez de Waiting for Tonight-zanger met zijn ex-vrouw bedroog in een reeks tweets. Lopez en Rodriguez gaven geen commentaar op de beschuldigingen, maar Canesco's ex-vrouw Jessica ontkende alle beweringen.

De relatie tussen Rodriguez en Lopez werd door de jaren heen bezoedeld door andere geruchten over vreemdgaan. Nadat JLo eerder dit jaar werd gespot zonder haar verlovingsring, werden de geruchten over het uiteenvallen hardnekkig. Het voormalige koppel maakte in een gezamenlijke verklaring aan The Today Show bekend dat ze uit elkaar gaan.

Aanbevolen: