Harry Styles zegt dat fans 'te veel lezen' in zijn nieuwe nummer (en het gaat niet om Taylor Swift)

Inhoudsopgave:

Harry Styles zegt dat fans 'te veel lezen' in zijn nieuwe nummer (en het gaat niet om Taylor Swift)
Harry Styles zegt dat fans 'te veel lezen' in zijn nieuwe nummer (en het gaat niet om Taylor Swift)
Anonim

Harry Styles en Taylor Swift braken bijna het internet toen de twee naar verluidt in 2012 aan het daten waren. Destijds was hun relatie niet erg openbaar op sociale media, maar de paparazzi maakten constant foto's van de twee, en het werd bevestigd dat ze zeker een relatie hadden.

Naarmate de tijd verstreek en hun relatie eindigde, waren fans nog steeds verstrikt in de twee dating en ontleedden Swift's 2014-album, 1989, in de veronderstelling dat de meeste nummers over hem gingen. Maar jaren later doen fans nog steeds hetzelfde met hun muziek, en Styles maakte er eindelijk een opmerking over.

Harry Styles en Taylor Swift's relatie was kort

Het paar begon te daten in 2012 en ging uit elkaar in 2013. Hoewel het een korte romance was, is het nog steeds het onderwerp van veel gesprekken onder fans. Zowel Styles als Swift hebben opmerkingen gemaakt over hun tijd samen. Swift verklaarde zelfs dat "het belangrijkste gevoel dat ik in de hele relatie voelde, angst was. Omdat het erg kwetsbaar aanvoelde, voelde het erg aarzelend."

Styles had ook opmerkingen gemaakt over hoe het met Swift was om te daten. Hij opende erover door te zeggen: "Je hebt een date met iemand die je echt leuk vindt. Zo simpel zou het moeten zijn, toch? Het was zeker een leerervaring. Maar in de kern - ik wilde gewoon dat het een normale datum." Het lijkt erop dat ze allebei de druk voelden om in de publieke belangstelling te staan terwijl ze aan het daten waren.

De twee gingen uit elkaar nadat ze in 2013 samen op vakantie waren gegaan. Er werd gemeld dat de twee ruzie hadden en dat ze officieel een einde aan de zaak maakten. Swift verliet blijkbaar de vakantie vroeg, terwijl Styles bleef en genoot van zijn tijd daar. Alleen omdat hun relatie tussen hen eindigde, werd het nog steeds constant ter sprake gebracht.

Harry Styles heeft een nieuw nummer met dezelfde titel als een Taylor Swift-nummer

Veel fans luisterden naar het album van Swift, 1989, en konden vertellen dat ze de meeste nummers schreef over haar relatie met Styles. Ze had zelfs een liedje dat praktisch naar hem vernoemd was. Het nummer was getiteld Stijl. Fans gingen er ook vanuit dat Swift's nummer, Out of the Woods, over Styles ging.

Snel vooruit naar het moment waarop Styles zijn eerste solo-debuutalbum uitbracht, Harry Styles. Het gerucht ging dat het nummer Two Ghosts over Swift zou gaan. Dit werd nooit bevestigd. Het was ook niet duidelijk of de twee "slecht bloed" hadden of niet. De enige manier voor fans om echt iets over de twee te raden, was door in hun muziek te duiken en de teksten te ontleden.

Het was pas bij de Grammy's van 2021 dat Swift en Styles daadwerkelijk samen werden gezien en met elkaar in wisselwerking stonden. Ze werden samen lachend en lachend gezien en gedroegen zich vriendelijk. Toen Styles de prijs won voor Best Pop Solo Performance voor zijn nummer, Watermelon Sugar, zag Swift Styles steunen door op te staan en mee te klappen met het publiek.

Deze interactie of reünie maakte de fans duidelijk dat de twee alles hebben overwonnen wat er in hun eerdere relatie met de ander is gebeurd. Styles kwam onlangs uit met zijn derde studioalbum getiteld Harry's House. Hij heeft een track op dit album getiteld Daylight. Swift heeft ook een nummer met de titel Daylight op haar album uit 2019, Lover.

Dit stuurde fans natuurlijk op hun theorieën dat Styles-nummer over Swift ging. Zijn commentaar daarop was: "Je leest er te veel in, je weet dat ik je graag zou willen vertellen dat je precies goed zit, maar dat kan ik niet. Nee, sorry." Het is ook belangrijk op te merken dat hij het gerucht dat dit nummer op de een of andere manier gerelateerd was aan Swift onmiddellijk de mond snoerde.

Waarom zijn fans nog steeds zo verslaafd aan Harry Styles en Taylor Swift Drama?

Dus ook al zijn er vele jaren verstreken sinds de twee hun liefdesband hadden, fans hebben het er nog steeds altijd over. Maar waarom? Er is echt geen duidelijk antwoord, behalve dat de twee zulke grote popsterren waren toen ze voor het eerst uitgingen en een deel van dezelfde fanbase deelden. Voor fans was het belangrijk om hun twee favoriete artiesten samen te zien.

Er waren zelfs enkele theorieën over Swift's nieuwe muziek. Swift heeft in de zomer een nieuw nummer uitgebracht voor een aankomende film, Where The Crawdads Sing. De titel van het nummer is Carolina. Fans koppelden het nummer meteen aan Styles omdat hij ook een nummer met de titel Carolina heeft van zijn eerste album. Noch Styles, noch Swift hebben hier commentaar op gegeven.

Het is redelijk veilig om aan te nemen dat het niet uitmaakt hoeveel tijd er verstrijkt sinds de twee gedateerd zijn, fans zullen er nooit over praten. Fans hopen zelfs dat de twee in de toekomst zullen samenwerken. Ze zullen gewoon moeten afwachten.

Aanbevolen: