Pharrell William's Diamond Grill mist het doel bij fans

Inhoudsopgave:

Pharrell William's Diamond Grill mist het doel bij fans
Pharrell William's Diamond Grill mist het doel bij fans
Anonim

Pharrell Williams is geweldig in het maken van hits en het produceren van ongelooflijke muziek. Hij slaat echter volledig de plank mis met zijn nieuwe diamanten grill, en fans willen dat hij de waanzin stopt.

Fans blijven enthousiast over de verslavende liedjes van Pharrell en kopen zijn muziek graag op, maar als het op zijn persoonlijke gevoel voor stijl aankomt, zijn de meesten het erover eens dat hij goed genoeg met rust had moeten laten.

Hij had een goede zaak, gewoon zijn natuurlijke zelf zijn. De introductie van diamanten in zijn mond past gewoon niet bij zijn karakter, en fans voelen het niet. Sterker nog, ze willen dat hij de diamanten grill-look omkeert - onmiddellijk!

Pharrell krijgt zijn bling

Pharrell Williams heeft besloten zijn rijkdom te laten zien door een met diamanten bezaaide glimlach te laten zien. Zijn zeer blingy, kleurrijke, diamanten grill leek hem op een gegeven moment misschien een cool idee, maar zijn fans zijn helemaal niet op dezelfde pagina.

Het enige dat nodig was, was een snelle blik op deze grill en fans besloten al snel dat dit niet de look was die hij zou moeten aannemen.

Het sloeg de plank volledig mis en zette fans ertoe aan in een stroom van sociale berichten te gaan protesteren tegen deze look.

De grill is een epische mislukking, en mensen zijn niet bang om Pharrell te laten weten dat hij het doel volledig heeft gemist met deze nieuwe look.

Fans gaan uit

Fans schieten op sociale media in een poging om deze diamanten glimlach om te buigen die Pharrell zojuist aan de wereld heeft geïntroduceerd.

Opmerkingen kwamen gehaast, met fans die zeiden; "Nee", terwijl anderen wogen; "Het was niet de blik die hij hoopte," "Dat is het niet chef," en "Stop ermee jongens, zolang het maar duur is, het maakt niet uit hoe stom het eruit ziet."

Anderen schreven om te zeggen; "Kan iemand hem vertellen dat hij bijna 40 is, zo niet al," en "gewoon niet" en ook; "Nou, zijn leeftijd begint nu duidelijk te worden."

De beledigingen werden vrij vrijuit gesmeten, waarbij één persoon zei; "Nee… nee!! NEE!!! Ziet er ehh uit" terwijl een andere persoon zei; "dit ziet er zo dom uit", gevolgd door; "Het lijkt op de schat die ze zochten op The Goonies."

Dit was duidelijk geen winnende blik voor Pharrell, die er anders in is geslaagd om onder de radar te blijven wat zijn imago betreft.

Het trollen ging verder met; "ziet er gek uit", "Neeeeee, zo ziet hij er niet goed uit" en "Waarom ziet hij eruit alsof hij een stel Gummy dots op zijn tanden heeft geplakt? ?."

Een fan probeerde Pharrell een 'out' te geven met de achterbakse uitspraak; "Ik vermoed dat hij een weddenschap heeft verloren."

Aanbevolen: