Deze Andrew Garfield-films misten het doel bij fans

Inhoudsopgave:

Deze Andrew Garfield-films misten het doel bij fans
Deze Andrew Garfield-films misten het doel bij fans
Anonim

Hollywood-ster Andrew Garfield verwierf in de jaren 2010 internationale bekendheid dankzij zijn vertolking van Spider-Man - en sindsdien speelde hij in tal van kaskrakers. Onlangs stond de acteur in de schijnwerpers vanwege zijn aankondiging dat hij van plan is een pauze te nemen van acteren. Garfields meest recente project is de waargebeurde dramaserie Under the Banner of Heaven, die in april 2022 op Hulu in première ging.

Hoewel Andrew Garfield ongetwijfeld een getalenteerde acteur is, is hij in de loop der jaren in films verschenen die fans niet zo leuk leken te vinden. Vandaag bekijken we de films met de laagste rating van de ster op IMDb.

8 Andrew Garfield is behoorlijk populair bij fans

Andrew Garfield bij de vertoning van "Tick, Tick…Boom!"
Andrew Garfield bij de vertoning van "Tick, Tick…Boom!"

Een meerderheid van Garfield's laagst beoordeelde films kreeg nog steeds een beoordeling van meer dan 6,0 op IMDb. Hij heeft echter wel een paar films die veel lager scoren. Blijf scrollen om te zien welke van de films van Andrew Garfield uiteindelijk een 4,9 scoorde op IMDb!

7 The Imaginarium Of Doctor Parnassus heeft een 6,8 rating op IMDb

De aftrap is de fantasiefilm uit 2009 The Imaginarium of Doctor Parnassus. Daarin speelt Andrew Garfield Anton, en hij schittert naast Heath Ledger, Christopher Plummer, Lily Cole, Johnny Depp en Colin Farrell. De film volgt een reizend theatergezelschap en heeft momenteel een beoordeling van 6,8 op IMDb - wat het een van de slechter beoordeelde films van Andrew Garfield maakt (hoewel de score helemaal niet slecht is). Het Imaginarium van Dokter Parnassus verdiende uiteindelijk $ 64,4 miljoen aan de kassa.

6 The Other Boleyn Girl heeft een beoordeling van 6.7 op IMDb

De volgende op de lijst is de historische romantische dramafilm The Other Boleyn Girl uit 2008 waarin Andrew Garfield Francis Weston speelt. Naast Garfield zijn er ook Natalie Portman, Scarlett Johansson, Eric Bana, Kristin Scott Thomas en Mark Rylance in de film te zien.

The Other Boleyn Girl is een bewerking van Philippa Gregory's gelijknamige roman uit 2001 en heeft momenteel een 6,7-rating op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 78,2 miljoen aan de kassa.

5 The Amazing Spider-Man 2 heeft een 6,6 rating op IMDb

Een film die velen misschien verrast zullen zien op de lijst van vandaag, is de superheldenfilm The Amazing Spider-Man 2 uit 2014. Daarin speelt Andrew Garfield Peter Parker / Spider-Man, en hij schittert naast Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Campbell Scott en Irrfan Khan. De film is gebaseerd op het Marvel Comics-personage Spider-Man, en hoewel het geliefd is bij Marvel-fans, is de beoordeling op IMDb slechts 6,6. The Amazing Spider-Man 2 bracht echter een indrukwekkende 709 miljoen dollar op.

4 The Eyes Of Tammy Faye heeft een 6,6 rating op IMDb

De volgende op de lijst is de biografische dramafilm The Eyes of Tammy Faye uit 2021. Daarin speelt Andrew Garfield Jim Bakker en schittert hij naast Jessica Chastain, Cherry Jones, Vincent D'Onofrio, Mark Wystrach en Sam Jaeger. De film is gebaseerd op de gelijknamige documentaire uit 2000 en heeft momenteel ook een 6,6 rating op IMDb. The Eyes of Tammy Faye verdiende uiteindelijk slechts $ 2,7 miljoen aan de kassa.

3 Under The Silver Lake heeft een beoordeling van 6.5 op IMDb

De top drie van de slechtst beoordeelde films van Andrew Garfield op IMDb is de 2018 neo-noir zwarte komediethriller Under the Silver Lake. Daarin speelt Garfield Sam, en hij schittert naast Riley Keough, Topher Grace, Callie Hernandez, Don McManus en Jeremy Bobb.

De film volgt een jonge man die een mysterieuze vrouw vindt zwemmen in het zwembad van zijn flatgebouw. Under the Silver Lake heeft momenteel een beoordeling van 6,5 op IMDb en verdiende uiteindelijk $ 2 miljoen aan de kassa.

2 Lions For Lambs heeft een 6,2 rating op IMDb

De nummer twee als het gaat om de slechtst beoordeelde films van Andrew Garfield op IMDb is de oorlogsdrama Lions for Lambs uit 2007. Daarin speelt Garfield Todd Hayes, en hij schittert naast Robert Redford, Meryl Streep, Tom Cruise, Michael Peña en Peter Berg. De film volgt een verhaal dat twee legerwachters in Afghanistan verbindt met een congreslid, een journalist en een professor. Lions for Lambs heeft momenteel een 6,2 rating op IMDb, en het bracht uiteindelijk $ 63,2 miljoen op aan de kassa.

1 Mainstream heeft een beoordeling van 4,9 op IMDb

En tot slot, het afronden van de lijst als de slechtst beoordeelde film van Andrew Garfield op IMDb is het comedy-drama Mainstream uit 2020. Daarin portretteert Garfield Link, en hij schittert naast Maya Hawke, Nat Wolff, Johnny Knoxville, Jason Schwartzman en Alexa Demie. De film volgt de relatie van een filmmaker met een vreemde man die buiten het netwerk leeft. Mainstream heeft momenteel een beoordeling van 4,9 op IMDb, en het bracht uiteindelijk slechts $ 43, 913 op aan de kassa. De film zorgde ervoor dat toeschouwers het theater uitliepen omdat het hen buitengewoon ongemakkelijk maakte. Op het moment van schrijven is Mainstream de enige film van Andrew Garfield die een lagere beoordeling heeft dan 6,0 op IMDb.

Aanbevolen: