Bij welke 'Friends'-co-star staat Lisa Kudrow het dichtst bij?

Inhoudsopgave:

Bij welke 'Friends'-co-star staat Lisa Kudrow het dichtst bij?
Bij welke 'Friends'-co-star staat Lisa Kudrow het dichtst bij?
Anonim

Sinds 'Friends' ten einde liep, heeft Lisa Kudrow het extreem druk gehad, maar haar liefde voor medecastleden in de populaire sitcom zoals Courteney Cox en Jennifer Aniston is niet afgenomen.

De ster van de sitcom was onlangs te zien in de 'Ellen Show' en tijdens het interview onthulde ze een interessant stukje informatie over met wie ze het dichtst bij is van de cast. Laten we uitzoeken wie ze heeft uitgekozen!

Bij welke 'Friends'-co-star staat Lisa Kudrow het dichtst bij?

Lisa Kudrow staat niet alleen het dichtst bij een bepaald castlid, maar ze deelt ook een nauwe band met de rest van de cast. Kudrow onthulde dat dit vooral duidelijk werd toen de show ten einde liep.

'Ik realiseerde me pas toen de show eindigde hoe zeldzaam het is hoeveel deze cast met elkaar kan opschieten en hoeveel we nog steeds van elkaar houden, ' zei Lisa.

Bronnen backstage van de show zouden deze verklaring ook bevestigen, bewerend dat de cast zo close was, dat ze allemaal samen een kleedkamer deelden en zelden met de gaststerren zouden praten.

"De cast was zo hecht dat ze al hun kleedkamers naar het ene uiteinde van de soundstage boven hadden verplaatst. De gaststerren werden aan de andere kant van de studio gezet en ze spraken zelden met hen", de productie bron zei.

Ze zijn nog steeds even hecht, decennia en decennia later. Lisa Kudrow onthulde in ieder geval zoveel tijdens haar recente interview in de ' Ellen Show', waarmee ze duidelijk maakte dat ze het dichtst bij een bepaalde ster uit de populaire sitcom staat.

Lisa Kudrow heeft onlangs onthuld dat ze een zwak heeft voor een specifiek castlid van 'Friends'

Op de 'Ellen Show' speelde Lisa Kudrow het spel 'Lisa Blank Kudrow', waarin ze de opdracht kreeg om het lege deel van een verklaring in te vullen.

De 'Ellen Show' nadert zijn laatste aflevering, die op donderdag 26 mei zal plaatsvinden.

Een vraag die de fans aan het lachen maakte, luidde: "De co-ster van Friends zal waarschijnlijk een ongepaste meme sturen", waarin Kudrow zichzelf zou noemen.

De vraag waar fans echt over spraken, was het antwoord van Kudrow op: "Ik zou alles doen wat blanco me werd gevraagd." Kudrow beantwoordde de vraag gemakkelijk en zei: "Courteney Cox", zei ze. "Dat is eenvoudig." Het antwoord onthulde zeker wie van de cast Kudrow het dichtst bij staat.

Ellen plaagde Lisa omdat ze haar eigen zoon niet als antwoord koos, waarop Kudrow zou zeggen: "Nou, ze is volwassen en ik vertrouw haar", verduidelijkte Kudrow. "Eigenlijk is mijn zoon nu volwassen en ik vertrouw hem."

Kudrow is niet het eerste castlid dat sterke gevoelens voor Cox uitdrukt, Aniston zou ook onthullen dat hij daadwerkelijk bij Courteney sliep als de tijden moeilijk werden.

"Ik heb veel in haar logeerkamer geslapen", vertelde Jennifer. "Zonder al te veel van mijn privé-spullen weg te geven, kan ik alleen maar zeggen dat ze er door dik en dun voor me is geweest"

Ze voegde eraan toe: "Er is absoluut geen oordeel in de rechtbank. Je zult je nooit uitgescholden voelen. Ze is buitengewoon eerlijk, belachelijk loyaal en enorm liefdevol."

Hoewel beiden dicht bij Cox staan, hadden ze zelf ook een betekenisvolle relatie, vooral tijdens 'Friends'.

Lisa Kudrow deelde ook een nauwe relatie met de rest van de cast

Alleen omdat Lisa enthousiast over Cox sprak, wil nog niet zeggen dat ze geen nauwe band had met Jennifer Aniston. In feite is het precies het tegenovergestelde, aangezien Cox zelf onthulde dat Aniston en Kudrow elke dag samen lunchten tijdens 'Friends' en dezelfde salade aten.

Lisa Kudrow verliet bijna 'Friends' tijdens seizoen 3, maar werd omgepraat door Matt LeBlanc.

"Jennifer en Lisa [Kudrow] en ik hebben 10 jaar lang elke dag samen geluncht. En we hadden altijd hetzelfde - een Cobb-salade", herinnerde Cox zich in 2010. "Maar het was niet echt een Cobb-salade Het was een Cobb-salade die Jennifer heeft bewerkt met kalkoenbacon en kekerbonen en ik weet niet wat … als je 10 jaar lang elke dag dezelfde salade gaat eten, kan het maar beter een goede salade zijn, toch?”

Er is echt niets waar fans meer van houden dan te zien hoe hecht de cast vroeger was, en nog steeds tot op de dag van vandaag.

Aanbevolen: