Fans beschuldigen Jennifer Lopez van het opvoeren van haar kus met Ben Affleck

Inhoudsopgave:

Fans beschuldigen Jennifer Lopez van het opvoeren van haar kus met Ben Affleck
Fans beschuldigen Jennifer Lopez van het opvoeren van haar kus met Ben Affleck
Anonim

Fans hebben veel gedachten over het feit dat Ben Affleck en Jennifer Lopez weer een stel zijn. Ze denken dat het stel te snel beweegt, geloven dat JLo niet vrijgezel kan blijven nadat ze uit elkaar is gegaan van haar verloofde, en nu weten ze zeker dat Lopez haar kus met Affleck opvoerde.

De voormalige vlammen die onlangs hun romance nieuw leven hebben ingeblazen, werden gezien terwijl ze een gepassioneerde kus deelden tijdens hun date in het Japanse restaurant Nobu in Malibu, Californië.

Fans noemen Jennifer Lopez een 'Publicity Queen'

Zelfs nadat ze op meerdere dates zijn gefotografeerd, lijkt het paar niet onder de indruk van de aandacht van de roddelbladen. Het lijkt erop dat ze veel hebben geleerd sinds hun Jenny From The Block-dagen!

Jennifer Lopez en Ben Affleck brengen steeds meer tijd samen door, en het is duidelijk dat de vonken tussen hen blijven vliegen.

Een nieuwe virale video ziet JLo en Ben gelukkig en vol liefde, terwijl ze genieten van een stomende kus en een stevige omhelzing. Lopez' kinderen, tweeling Emme en Maximillian Maribel Muniz vergezelden het paar!

Online rapporten onthulden dat het paar het 50e verjaardagsfeest van Jennifer's jongere zus, journaliste Lynda Lopez, bijwoonde in het restaurant.

Fans vinden dat de zoensessie van JLo en Ben er erg geënsceneerd uitziet, en ze hebben het stel ervan beschuldigd een show op te zetten die de paparazzi kunnen fotograferen.

"Alsjeblieft, dat is "acteren" zoenen lol. Wat een publiciteitskoningin. Ik vraag me af welk product ze plotseling gaat droppen of welk nieuw nummer ze gaat uitbrengen, " luidde een opmerking.

Een andere gebruiker beschuldigde JLo en Ben ervan de paparazzi uit te nodigen om ze te fotograferen. "help… dit ziet er zo geënsceneerd uit, ik wed dat ze de papz hebben gebeld," zeiden ze.

"iedereen verloor zijn eetlust" schreef een andere gebruiker.

"Arme baby ging langs om die zoensessie te verbreken.." schreef een andere gebruiker, verwijzend naar JLo's zoon Max die naar het paar toeloopt terwijl hij hen iets op zijn telefoon laat zien.

Een fan was boos op Affleck omdat hij dingen verpestte met zijn ex-vrouw, actrice Jennifer Garner. "Hij heeft het echt verpest met Jennifer Garner! Ik weet dat ze beter af is zonder hem, maar ze heeft nog steeds kinderen met hem, dus uhhh."

Jennifer Garner heeft echter geen last van de PDA-gevulde relatie van haar ex-echtgenoot. Ze wil gewoon dat haar kinderen gelukkig zijn en dat Ben een goede vader voor hen blijft! Ze hebben een hechte vriendschap behouden, zelfs na hun scheiding in 2018.

Aanbevolen: