Jennifer Lopez bekritiseerd omdat ze verjaardag met Ben Affleck en niet met haar kinderen doorbracht

Jennifer Lopez bekritiseerd omdat ze verjaardag met Ben Affleck en niet met haar kinderen doorbracht
Jennifer Lopez bekritiseerd omdat ze verjaardag met Ben Affleck en niet met haar kinderen doorbracht
Anonim

Jennifer Lopez en Ben Affleck pakken de pda in tijdens hun romantische uitje naar Saint Tropez.

Het herenigde stel viert haar 52e verjaardag op een megajacht van 130 miljoen dollar dat voor anker ligt in de buurt van het Franse dorp.

"Bennifer" bezorgde fans wat nostalgie uit de jaren negentig nadat ze per ongeluk die beroemde scène uit haar muziekvideo "Jenny From the Block" uit 2002 hadden nagemaakt.

Affleck, 48, werd afgebeeld terwijl hij de beroemde derrière van zijn vriendin wreef (en bewonderde).

In een scène uit JLo's iconische video voor het nummer deed Affleck precies hetzelfde.

Rapporten hebben gesuggereerd dat ze de verjaardagsfestiviteiten tot in de vroege uurtjes hebben voortgezet, wat komt nadat onlangs Instagram officieel werd.

Maar hoewel velen hier waren voor de hernieuwde romance van Bennifer, vonden sommigen dat Jennifer haar verjaardag met haar kinderen had moeten doorbrengen.

"Wat voor soort moeder kiest een dronken en kapotte ex om haar verjaardag met meer dan haar kinderen door te brengen? Man, roem en fortuin knoeien echt met je hoofd. Het is heel, heel triest", las een louche opmerking.

Mama wil haar verjaardag niet met jou doorbrengen. Ze gaat weg met haar dronken, kapotte, verslaafde ex-vriendje om op een jacht te ravotten in de hoop een beetje media-aandacht te krijgen. We kunnen vieren wanneer Ik ga naar huis. Liefs, mama,' las een tweede duistere opmerking.

"Stop met het kiezen van mannen boven je kinderen. Het veroorzaakt meer schade op de lange termijn dan je ooit zult beseffen," viel een derde in.

Maar de "I'm Real"-zanger heeft geen tekenen van vertraging getoond.

"Tweeënvijftig!" verklaarde Lopez in een Instagram-video, trots pronkend met haar figuur in een bikini en elegante vloeiende strandomslag terwijl ze op het dek van het jacht stapte.

Fotografen hadden ook JLo's ex Alex Rodriguez vastgelegd die vrijdag in exact hetzelfde gebied werd gespot, terwijl hij slenterde met een schare in bikini geklede vrouwen op een ander jacht. De legende van de Major League Baseball-speler viert volgende week zijn 46e verjaardag.

Rodriguez viel op één knie en vroeg in 2019 ten huwelijk aan de Lopez op de Bahama's.

Jennifer-Lopez-Alex Rodriguez Kids
Jennifer-Lopez-Alex Rodriguez Kids

Maar in april kregen Jennifer en Alex te maken met geruchten over een breuk. In mei ging het stel voorgoed uit elkaar. De kinderen van het paar vormden een sterke band, waarbij Lopez een screenshot deelde van Emme die huilde tijdens een videogesprek terwijl ze uit elkaar gingen.

Rodriguez en Lopez beëindigden officieel hun vierjarige relatie in maart, voordat ze weer samenkwam met Affleck, met wie ze eerder in het begin van de jaren 2000 een relatie had.

Jennifer-Lopez-Alex Rodriguez Kids
Jennifer-Lopez-Alex Rodriguez Kids

Jen en Ben hebben naar verluidt samen naar huizen gekeken in de wijk Holmby Hills, Californië.

Een van de panden waar ze naar op zoek waren tegen een oogstrelend bedrag van $65 miljoen.

Een bron vertelde E! Nieuws: "[Ze] zijn volledig toegewijd aan elkaar… Ze hebben hun leven en families vermengd en hebben nog niet de behoefte om zich te verloven of zelfs maar in het huwelijksbootje te stappen."

Aanbevolen: