Fans van Jennifer Lopez en Ben Affleck beschuldigen hen van het opvoeren van een kus voor de Paparazzi

Inhoudsopgave:

Fans van Jennifer Lopez en Ben Affleck beschuldigen hen van het opvoeren van een kus voor de Paparazzi
Fans van Jennifer Lopez en Ben Affleck beschuldigen hen van het opvoeren van een kus voor de Paparazzi
Anonim

Het stel dat onlangs hun relatie Instagram-officieel heeft gemaakt, wordt vaak buiten gespot, tijdens een romantische wandeling of tijdens een date-avond in hun favoriete restaurants. Ze maakten back-to-back optredens op de rode loper op het Filmfestival van Venetië en het MET Gala, waar ze kusten met hun masker op en poseerden voor foto's.

De pda van het stel heeft een heel nieuw niveau bereikt toen ze zondagmiddag zoenend werden gespot op een drukke stoep in New York City. De paparazzi vonden het paar tijdens hun intieme moment, en de gemaakte foto's doen fans zich afvragen of hun PDA-gevulde moment "geënsceneerd" was.

Het stel heeft alleen oog voor elkaar

Ben Affleck en Jennifer Lopez (door fans omgedoopt tot Bennifer) maakten een wandeling door Madison Square Park voordat ze aan hun stomende PDA-sessie begonnen.

De fans van het stel kunnen het gevoel niet van zich afschudden dat Ben en Jennifer poseerden voor de foto's.

“Helemaal niet geënsceneerd!” een fan schreef als reactie.

"Ik hoop dat dit waar is, soms zien hun foto's er zo geposeerd uit…" voegde een gebruiker toe.

"Waarom blijven ze paparazzi bellen?" vroeg een ander.

"Normale stellen maken niet zoenen op het trottoir van een drukke straat lol, maar ik waardeer de kracht en liefde.." zei een gebruiker.

De avond ervoor trad Jennifer Lopez op tijdens het Global Citizen Live-concert in Central Park. De Batman-acteur vloog naar verluidt naar New York om haar te zien optreden en de zangeres te steunen.

Naast de paparazzi-foto's, maakten fans ook video's van het paar dat zoende op de stoep.

In de video lijken Ben en Jennifer alleen maar oog voor elkaar te hebben en houden ze zich hartstochtelijk bezig met PDA, elkaar omhelzend, lachend en zoenend, zonder zich zorgen te maken dat ze worden opgemerkt of enige moeite doen om hun relatie privé of low- sleutel. Het lijkt alsof de wereld verdwijnt als ze bij elkaar zijn!

Een bron deelde met ET dat Ben en Jennifer de vakantie samen zouden doorbrengen, terwijl ze enkele solo-reizen zouden maken. "Ze willen de hele tijd samen zijn, dus hun volgende grote dingen zijn Thanksgiving en Kerstmis. Er moet veel worden gecoördineerd, dus ze zijn het aan het uitzoeken", deelde de bron.

Aanbevolen: