Kim Kardashian wordt getrolld voor het niet halen van het 'Baby Bar'-examen

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian wordt getrolld voor het niet halen van het 'Baby Bar'-examen
Kim Kardashian wordt getrolld voor het niet halen van het 'Baby Bar'-examen
Anonim

Het is een moeilijke tijd geweest voor Kim Kardashian, die is aangeklaagd door haar voormalige werknemers, beschuldigd van het slapen met de vriend van haar zus… en het pesten van een tienermoeder in dezelfde maand.

In een nieuwe clip voor Keeping Up With the Kardashians, onthulde Kim dat ze was gezakt voor het "babybar" -examen, oftewel de eerste stap naar haar dromen van een glorieuze juridische carrière. De socialite en reality-tv-ster is hard bedrogen omdat ze het examen door internetgebruikers als een "babybar" noemde, die niet verbaasd zijn dat ze faalde.

Wat is een babyreep eigenlijk?

Natuurlijk zou Kim Kardashian een examen een coole, belangrijk klinkende bijnaam geven.

"Dus, jongens, ik ben de babybar niet gepasseerd", vertelde de aspirant-advocaat haar zussen Kourtney en Khloé in een teaser die woensdag werd vrijgegeven.

Kim legde de kijkers later uit wat een babybar was. "Als je rechten studeert zoals ik het doe, is het een vierjarig programma in plaats van je typische driejarige programma. En na het eerste jaar moet je de babybar nemen. Deze is eigenlijk harder, hoor ik dan de eigenlijke maat."

"Je had een 560 nodig, je hebt een 474 … dat is extreem dichtbij", vertelde advocaat Jessica Jackson (die een mentor is voor de beroemdheid) aan Kim in de video. Ze juichte haar inspanningen toe en herinnerde Kim eraan dat ze het goed deed en het opnieuw kon proberen.

"Ik ben een mislukkeling", zei Kim, onthullend dat ze zes weken en 10-12 uur per dag studeerde voor het examen.

Kim werd hard bedrogen vanwege haar bekentenis, ook al gaf ze echt alles.

Advocaat Kimberly Atkins zei dat ze "haar rechtenstudie had afgerond, twee statenbar-examens had gehaald" en "meer dan twintig jaar praktiserend advocaat was" en nog steeds niet "had geleerd wat een babybar-examen was."

Eén gebruiker graaft naar Kim en zegt: "Het doel van de Baby Bar is om zich te ontdoen van degenen die ongeschikt zijn om als advocaat te werken."

"Ik kan me niet herinneren OOIT in bikini te hebben 'gestudeerd' terwijl ik voor foto's poseerde toen ik op de universiteit zat.." zei een ander, verwijzend naar Kardashian's Instagram-foto's van 21 april.

"niet Kim Kardashian die suggereert dat het eerstejaars rechtenexamen dat ze niet heeft gehaald, moeilijker is dan het bar-examen" lees een opmerking.

Kim zei ook dat ze het niet nog een keer zou kunnen proberen, aangezien het volgende examen in november is, en ze bezig zou zijn met het filmen van het einde van Keeping Up With The Kardashian.

Aanbevolen: