Britney Spears gezien in Hawaï, dagen na haar rechtszitting

Britney Spears gezien in Hawaï, dagen na haar rechtszitting
Britney Spears gezien in Hawaï, dagen na haar rechtszitting
Anonim

De zangeres werd gespot op vakantie met haar vriend na een emotionele rechtszitting waar ze openhartig was over de mentale impact van haar conservatorium.

Britney Spears neemt wat vakantietijd voor zichzelf na een moeilijke getuigenis waarin ze uitlegde over haar geestelijke gezondheidsproblemen als gevolg van haar conservatorschap onder haar vader, Jamie Spears. Britney werd gefotografeerd in Hawaï met haar vriend Sam Asghari, schijnbaar een leuke, luchtige onderbreking van de media-wervelwind om haar heen.

De hashtag FreeBritney is enorm populair geworden op sociale media, met toegewijde fans die pleiten voor de vrijlating van de popster uit haar conservatorium. Spears vertelde over haar dominante vader, die elk aspect van haar leven in de gaten houdt en de meeste beslissingen voor haar neemt, inclusief het toezicht houden op haar financiën.

Het moment in Spears' getuigenis dat fans opviel, is haar discussie over de controle van haar vader over haar vermogen om zwanger te worden. Spears verklaarde: "Ik wil kunnen trouwen en een baby krijgen. Mij werd nu verteld in het conservatorium, ik kan niet trouwen of een baby krijgen. Ik heb [een] spira altje in [me] rechts nu, dus ik word niet zwanger… dit zogenaamde team laat me niet naar de dokter gaan om het eruit te halen."

Na zo'n schokkende ontdekking zijn fans die pleiten voor Spears nog openhartiger geworden en hebben ze de rechtbank gevraagd haar uit haar vaders macht te bevrijden. De zangeres lijkt het beter te doen tijdens haar vakantie, met foto's van haar lachend en lachend op internet.

De foto's kwamen een dag na haar emotionele getuigenis, waarin ze de rechter smeekte om te overwegen haar vrij te laten van haar conservatorium. De mentale toestand van de ster is enorm verbeterd sinds haar beroemde inzinking, en ze beweerde dat ze volledig in staat is om voor zichzelf te zorgen.

De reis naar Hawaï is een positief teken dat het conservatorium van Spears binnenkort zal eindigen. Tijdens de getuigenis beweerde Spears dat haar werd gedreigd om vakanties naar Hawaï te weigeren als ze weigert naar therapie te gaan. Haar vakantie en luchtige uiterlijk geven aan dat de rechtbank haar misschien begint te bevoordelen en dat haar strijd binnenkort tot een einde kan komen.

Spears wordt beroemd om haar veerkracht, waar fans op hebben gewezen. Haar conservatorschap is bekritiseerd omdat ze bekwaam was, omdat haar eerdere mentale toestand ertoe heeft geleid dat haar vader volledige controle over haar leven heeft.

Fans van de zangeres zijn blij haar weer te zien lachen en hopen op positieve resultaten en een einde aan het conservatorium. Wat de huidige staat van haar conservatorium ook is, FreeBritney zal waarschijnlijk trending blijven totdat fans weten dat ze vrij is van de pijn die ze al jaren ondergaat. Fans zijn blij dat ze een welverdiende pauze krijgt van het drama dat haar leven omringt, en ze zijn meer dan blij om haar te steunen door wat er ook mag gebeuren.

Aanbevolen: