Fans zijn geschokt Cardi B naar verluidt vertraagde rechtszitting voor Paris Fashion Week

Fans zijn geschokt Cardi B naar verluidt vertraagde rechtszitting voor Paris Fashion Week
Fans zijn geschokt Cardi B naar verluidt vertraagde rechtszitting voor Paris Fashion Week
Anonim

Heeft Cardi B haar rechtszaak uitgesteld omdat ze de Paris Fashion Week wilde bijwonen?

De "Bodak Yellow"-rapper is verwikkeld in een rechtszaak van $ 5 miljoen die is aangespannen door Kevin Brophy Jr., het model dat te zien is op het artwork van Cardi's 2016-mixtape, Gangsta Bch Music, Vol.1.

Zoals eerder onthuld, klaagt Brophy Cardi aan omdat hij zijn afbeelding op de cover zou hebben gebruikt zonder ooit om zijn toestemming te zijn gevraagd - en nu hoopt hij de zaak te beëindigen door een potentiële $ 5 miljoen veilig te stellen als de zaken in zijn voordeel werken.

De twee zouden op 26 oktober naar de rechtbank zijn geweest met betrekking tot de zaak, maar Cardi diende een motie in waarin stond dat ze, omdat ze net een paar weken daarvoor was bevallen, niet geschikt zou zijn om naar Los Angeles te vliegen.

Ze vroeg om uitstel van de datum, die inmiddels is verschoven naar 1 februari.

Het probleem bij dit alles is dat de Grammy-winnaar zogenaamd benadrukte dat ze niet geschikt was om naar Los Angeles te vliegen voor de rechtbank vanwege haar pasgeboren baby, maar dat ze uiteindelijk op een vlucht naar Frankrijk stapte - net op tijd voor Paris Fashion Week.

Cardi woonde tal van mode-evenementen bij terwijl hij in de Lichtstad was, maar volgens It's OnSite heeft Brophy verzocht om de datum te verschuiven naar december.

Documenten die door de publicatie zijn verkregen, beweren dat Brophy Cardi had uitgescholden voor 'liegen' over haar situatie, zodat ze kon genieten van een korte trip naar Parijs. Hij wil ook dat ze een vergoeding van $ 8.000 beta alt.

Cardi was woedend over de rechtszaak die werd ingediend nadat Brophy beweerde dat het ongeoorloofde gebruik van zijn rugtattoo zijn leven had geruïneerd en hem vernederde, waardoor de rapsuperster terugkwam in haar verklaring.

“Jij [Brophy] bent niet naar een verdomde psychiater gegaan. Hoe beïnvloedt dit je leven? Ik wil weten hoe het leven van uw cliënt wordt beïnvloed, 'zei ze.

“Hoe? Het is belachelijk. Het is mijn tijd verspillen. Het is mijn geld verspillen. Ik zou nu echt bij mijn kind kunnen zijn. Zoals, ik ben echt van streek omdat ik echt bij mijn kind moet zijn… Allemaal vanwege een paar stierent, die geld proberen te krijgen, en dan $ 5.000, 000. Houd je me voor de gek?”

Aanbevolen: