Opmerking voor de redactie. verander de permalink-url in: britney-spears-bodyguard-ex-lawsuit-now

Inhoudsopgave:

Opmerking voor de redactie. verander de permalink-url in: britney-spears-bodyguard-ex-lawsuit-now
Opmerking voor de redactie. verander de permalink-url in: britney-spears-bodyguard-ex-lawsuit-now
Anonim

Britney Spears' veelbesproken zenuwinzinking in 2008 leidde tot verschillende reizen naar een afkickkliniek en een tweevoudige opname in een psychiatrisch ziekenhuis. Deze reeks gebeurtenissen leidde ertoe dat de rechtbank haar conservatorschap goedkeurde, waardoor haar vader, Jamie Spears, en haar advocaat, Andrew Wallet, de macht kregen om haar persoonlijke en financiële beslissingen te nemen. Maar het conservatorium dat nu uitsluitend wordt beheerd door de senior Spears was niet het enige juridische probleem waarmee de popster eind jaren 2000 werd geconfronteerd.

Toevallig heeft haar ex-bodyguard Fernando Flores haar in 2010 aangeklaagd wegens seksuele intimidatie. Een paar fans realiseren zich nu dat sommige van Flores' beweringen eigenlijk licht werpen op veel serieuzere details over het conservatorium van Spears, terwijl de meeste fans van de Baby One More Time-zangeres herinnert zich haar voormalige lijfwacht helemaal niet meer. De zaak werd in 2012 beslecht, maar de beschuldigingen tegen de Grammy-winnaar waren behoorlijk verontrustend. Het leidde zelfs tot bezorgdheid over haar relatie met haar kinderen. Hier is het volledige verhaal.

Wie is Fernando Flores?

Fernando Flores was van februari tot juli 2010 de lijfwacht van Britney Spears. Volgens zijn verklaringen in zijn op video opgenomen verklaring moest hij het huis van zijn baas in Calabasas uitstormen na een reeks gebeurtenissen die hem "emotioneel maakten". angst." Flores onthulde ook dat Jamie Spears het beveiligingsteam van de Womanizer-zangeres had opgedragen haar te beletten haar toenmalige vriend, Jason Trawick, te zien. Flores getuigde: "Af en toe, wanneer mevrouw Spears en haar vriend ruzie hadden, zei hij [Jamie] tegen mij: 'hij mag niet naar het huis komen' of 'hij mag niet in de buurt zijn' kinderen.'"

Flores beweerde getuige te zijn geweest van talloze "gewelddadige ruzies" tussen de voormalige X Factor-rechter en haar vriend. Maar wat het publiek schokte, waren zijn beschuldigingen over Spears die hem verschillende keren probeerde te verleiden. Hij vertelde wel een keer dat hij naar de slaapkamer van het muziekicoon werd geroepen. "Dus ik ga naar binnen en ik kijk een beetje waar ze is, en terwijl ik door de gang loop, kijk ik naar links en ze staat in de woonkamer naast de bank en is helemaal naakt", zei hij..

Volgens hem leek de Circus-zanger op dat moment gedesoriënteerd. Hij voegde eraan toe: "Ze zei niets. Ze staarde me een beetje aan en zei zoiets van 'Oh', 'Oeps', zoals 'wat ben ik aan het doen?' Ik zei: 'Heb je iets nodig?' Ze zegt: 'Geef me twee flessen 7Up.' Ik draaide me om en ze mompelde: 'Wat ben je, een f------ f--got?'"

Hij vertelde ook over een ander incident waarbij hem werd gevraagd een open haard aan te zetten voor Spears. "Ze zei dat ik 15 minuten moest wachten en dan op haar slaapkamerdeur moest kloppen. Dat deed ik ook", zei Flores. "Ze droeg een doorschijnende nachtjapon. Ik vroeg haar: 'Wat moest ik doen?' Ze zei: 'Oh, kun je de open haard aanzetten.' Ik probeer het aan te steken… en ik kijk naar haar en ze laat haar aansteker vallen en buigt dan voorover, kijkt me aan." Toen hem werd gevraagd naar het gedrag van zijn baas, zei hij: "Ze was gek. Gewoon van de muur. Ze was er, was er niet."

Wat is er gebeurd met de rechtszaak van Fernando Flores tegen Britney Spears?

Fernando Flores haalde in zijn reeks beschuldigingen ook aan dat Britney Spears haar kinderen zou slaan waar hij bij was. De onderzoeken werden onmiddellijk beëindigd door het L. A. County Department of Children and Family Services. Ze zeiden dat de aantijgingen van brutaliteit ongegrond waren. Het team van Spears reageerde op de rechtszaak en noemde het "gewoon weer een ongelukkige situatie waarin iemand probeert te profiteren van de familie Spears en naam te maken." Flores eiste $ 10 miljoen voor de psychologische schade die hij zei te hebben geleden door vermeende "ongewenste" seksuele avances.

Flores handhaafde zijn standpunt over de zaak. "Zelfs als politieagent heb ik te maken gehad met mensen die dakloos waren, maar ik heb nooit met iemand van die aard te maken gehad, van dat kaliber", zei hij in zijn getuigenis. De minnelijke schikking bleef vertrouwelijk totdat beide partijen overeenstemming bereikten. De zangeres van Gimme More schikte naar verluidt de rechtszaak tegen seksuele intimidatie om te voorkomen dat meer gênante informatie openbaar zou worden - maar niet voordat haar voormalige lijfwacht verscheen in die explosieve verklaring waarvan het transcript exclusief werd verkregen door Star Magazine.

Waar is Fernando Flores nu?

Er is niet veel bekend over het leven van Fernando Flores vandaag. De schikking vereiste hoogstwaarschijnlijk dat hij onder de radar ging en zich niet meer bemoeide met de zaken van Britney Spears. Hij is niet eens naar buiten gekomen om te spreken over de recente FreeBritney-beweging, ondanks dat hij een diepgaande kennis lijkt te hebben van wat er werkelijk gebeurt achter de schermen van het leven van de popster onder conservatorium.

Aanbevolen: