Shannon Tweed liep boos weg uit een live-interview nadat echtgenoot Gene Simmons een slechte opmerking had gemaakt

Inhoudsopgave:

Shannon Tweed liep boos weg uit een live-interview nadat echtgenoot Gene Simmons een slechte opmerking had gemaakt
Shannon Tweed liep boos weg uit een live-interview nadat echtgenoot Gene Simmons een slechte opmerking had gemaakt
Anonim

Interviews kunnen in een oogwenk naar het zuiden draaien, vooral wanneer iemands persoonlijke leven in de vergelijking komt. Vraag maar aan Arnold Schwarzenegger, die werd gevraagd naar zijn mislukte huwelijk, wanneer het uitgangspunt van het interview over zijn successen had moeten gaan…

Met Gene Simmons vond dezelfde beproeving plaats, toen zijn ontrouw in het verleden ter sprake kwam. Hij en zijn vrouw Shannon Tweed hebben gedurende hun vier decennia samen veel ups en downs gehad, en dit moment samen met Joy Behar laat dat zeker zien.

We zullen het moment opnieuw beleven, samen met een blik op hun relatie en hoe de fans op het moment reageerden.

Wat is er echt gebeurd tussen Shannon Tweed en Gene Simmons?

Het is onwerkelijk om te denken dat Gene Simmons en Shannon Tweed samen zijn sinds 1983, dat vier decennia omspant. De twee kregen eindelijk een relatie in 2011, hoewel het ondanks het huwelijk niet zonder een behoorlijke hoeveelheid strijd kwam.

Shannon Tweed en Gene Simmon ontmoetten elkaar voor het eerst in de Playboy Mansion in de vroege jaren '80. Tweed werd in 1982 uitgeroepen tot 'Playboy Playmate' van het jaar.

Hun huwelijk stond bekend als een open huwelijk, hoewel Gene Simmons spijt heeft van zijn manieren, zoals hij samen met Us Magazine onthulde.

“In het belang van volledige openheid ben ik al meer dan vijf of zes jaar getrouwd. 29 jaar lang was ik een klootzak. En het is een familieshow en ik wil niets zeggen dat ontroerde. dat wil ik niet zeggen. En het verbazingwekkende aan vrouwen is… ik weet niet waarom, maar je vergeeft onze overtredingen keer op keer, elke dag opnieuw. Dat zouden jongens niet doen.'

“Ik geloof dat vrouwen het grote geheel zien. Om te beginnen geef je leven. We werken hier gewoon. We kunnen niets doen. We kunnen de weg niet vragen, dat kunnen we niet… We begrijpen de emotionele component niet. We zijn gewoon niet zo ontworpen.”

Tweed zou onthullen dat wanneer de tijden moeilijk waren in de relatie, ze volhield, vooral in het belang van de kinderen. Toen de kinderen echter verder gingen met hun leven, veroorzaakte dit grote spanningen tussen de twee en dat werd goed gedocumenteerd tijdens een bepaald interview.

Shannon Tweed verliet haar interview op 'The Joy Behar Show' nadat Gene Simmons een opmerking had gemaakt over zijn verleden

Gene's familie stond centraal tijdens de realityshow 'Gene Simmons Family Jewel' die van 2006 tot 2012 op A&E werd uitgezonden.

Vanwege het dure budget en de dalende kijkcijfers eindigde 'Gene Simmons Family Jewel' na zeven sterke seizoenen.

In de zomer van 2012 kwam er een einde aan en toen begon de spanning tussen Simmons en Shannon op te lopen.

Het interview kende een moeilijke start, waarbij de twee duidelijk van streek waren op elkaar. Alsof het niet erger kon, nam Joy Behar de gedurfde beslissing om samen met Alice Cooper een clip te laten zien van een eerder interview, waarin te zien was dat Behar een oud citaat van Gene onthulde dat hij met 5.000 vrouwen was geweest.

Na het bekijken van de clip zei Gene: "mijn rug is goed, mijn smeckl, niet veel."

Tweed keek boos toe en zei: "Het is leuk dat je grappen maakt", terwijl hij van de interviewstoel af liep en Simmons een schot op zijn arm gaf.

Het was een gespannen moment, hoewel Simmons Behar de schuld gaf van het tonen van zo'n clip - een die hem niet in het beste licht schilderde.

Miljoenen fans hebben de video op YouTube bekeken en ze hadden natuurlijk veel te vertellen.

Hoe reageerden de fans op het virale interviewmoment tussen Tweed en Simmons?

Het moment van spanning tussen Simmons en Tweed werd bekeken door meer dan 3 miljoen fans op YouTube. Over het algemeen kozen fans de kant van Tweed en haar reactie, vooral gezien wat ze gedurende haar tijd naast Simmons moest verdragen.

"Ongelooflijk. Hij heeft geluk met iemand zoals zij. Vooral omdat ze de moeder van zijn kinderen is."

"Ik heb veel respect voor Shannon voor wat ze al die jaren heeft moeten doormaken."

"Om eerlijk te zijn ben ik trots op haar, omdat ze voor zichzelf opkomt, en ik kan me inleven in dezelfde frustrerende ervaring in het feit dat de hele affaire om hem draait en niemand anders, wordt overwogen."

"Ik heb ze allebei 15 jaar geleden ontmoet. Shannon was een lieverd en bood aan een selfie met me te maken, wat ik nog steeds heb."

Ondanks de moeilijke tijd waren de twee in staat om over het moment heen te komen en de zaken beschaafd te houden.

Aanbevolen: