Blac Chyna's advocaat zet Rob Kardashian af met harde opmerking

Inhoudsopgave:

Blac Chyna's advocaat zet Rob Kardashian af met harde opmerking
Blac Chyna's advocaat zet Rob Kardashian af met harde opmerking
Anonim

Rob Kardashian nam gisteren het standpunt in om te getuigen in de rechtszaak van zijn ex-verloofde Blac Chyna tegen zijn familie. De zaken werden echter verhit toen haar advocaat ontkende dat Chyna Rob had misbruikt.

Volgens TMZ zegt Rob dat hij nooit verliefd was op Chyna tijdens hun stormachtige relatie. "Het was geen echte liefde. Ik kreeg een baby met dit meisje," zei hij.

De exen begonnen te daten in januari 2016 en verloofden zich in april van hetzelfde jaar. Ze kondigden Chyna's zwangerschap de volgende maand aan. Hun dochter Dream werd geboren in november, maar het paar werd in december voorgoed uit elkaar gehaald na een incident met huiselijk geweld. Rob gaf toe dat hij dacht dat Chyna de ware voor hem was, omdat ze hem op zijn 'laagste punt' accepteerde.”

De voormalige Keeping Up with the Kardashians-ster zei echter dat Chyna hem tijdens hun relatie misbruikte. In zijn getuigenis beweerde Rob dat ze hem minstens vijf keer fysiek had geslagen.

Robs moeder Kris Jenner getuigde eerder dat ze geloofde dat Chyna haar zoon zou vermoorden tijdens een incident waarbij het model een ongeladen pistool tegen zijn hoofd hield.

Rob beschreef ook hoe Chyna hem een keer wurgde met een telefoonsnoer toen ze onder invloed was van drugs en alcohol. Hij beweerde dat hij na het incident fulltime beveiliging had ingehuurd omdat hij vreesde voor het leven van hem en zijn dochter.

De reden waarom Rob begon te schreeuwen in de rechtbank

Toen Chyna's advocaat de kans kreeg om Rob te verhoren, betwistte de advocaat zijn beweringen dat Chyna hem had misbruikt. De advocaat wees erop dat Rob geen lichamelijk letsel had opgelopen na een woordenwisseling waarin hij zegt dat Chyna hem aanviel met een metalen staaf.

TMZ meldt dat vanwege deze opmerking "Rob werd verhit op de stand" en zelfs "schreeuwde".

Het is niet alleen Rob die volhoudt dat Chyna fysiek agressief is geweest. Kylie Jenner kwam vorige week naar voren om te beweren dat haar ex-vriend Tyga beweerde dat Chyna hem een litteken van 15 cm had achtergelaten nadat ze hem had aangevallen met een mes. Chyna en Tyga hadden vroeger een date en deelden samen een zoon.

Bovendien beweren zowel Kris als Kylie dat Chyna de make-upmagnaat doodsbedreigingen heeft gestuurd terwijl ze met Rob aan het daten was. "Ze stuurde me een hoop duivelse emoji's en zei: 'de dagen aftellen' om me te verslaan', herinnert Kylie zich op de tribune. Ze legde uit dat ze de berichten niet aan de politie had gemeld omdat ze dacht dat het "lege dreigementen" waren.

Chyna lanceerde oorspronkelijk haar rechtszaak tegen de Kardashian-Jenners in 2016 na de annulering van de realityshow van haar en Rob. De zaak loopt nog.

Aanbevolen: