Fans denken dat dit het meest gênante moment in de geschiedenis van 'The Office' is

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit het meest gênante moment in de geschiedenis van 'The Office' is
Fans denken dat dit het meest gênante moment in de geschiedenis van 'The Office' is
Anonim

Als de meeste mensen zouden worden gevraagd om een lijst samen te stellen met de beste sitcoms aller tijden, dan zijn er een select aantal shows die waarschijnlijk in alle series zouden verschijnen. Het is bijvoorbeeld moeilijk om een goed geschreven lijst voor te stellen van de meest geliefde sitcoms aller tijden, exclusief shows als Friends, Seinfeld of The Office.

Gezien de heilige plaats die The Office inneemt in de televisiegeschiedenis, lijkt het veilig om te zeggen dat de meeste fans van de show graag zouden praten over hun liefde voor de serie. Geen enkele show is echter perfect en het is geen geheim dat er een aantal aspecten van The Office zijn waar mensen niet anders dan om kunnen huiveren. Het is bijvoorbeeld geen geheim dat verschillende impopulaire personages uit The Office de meeste fans echt lastig vielen.

Hoewel sommige aspecten van The Office de grootste fans van de serie irriteren, zijn de meeste lowlights van de show niet gênant. Er is echter een consensus dat bepaalde sequenties van The Office beschamend zijn om naar te kijken. Er zijn bijvoorbeeld een paar momenten uit een van de meest memorabele afleveringen van The Office waarvan fans het erover eens zijn dat ze ronduit gênant zijn.

Toegewijde fans

Voordat de Amerikaanse versie van The Office op televisie debuteerde, verwachtten de meeste mensen dat de show een complete flop zou worden. Hoewel het fans van de show die het pas onlangs hebben ontdekt, kan choqueren, leek het tijdens het eerste seizoen van de serie heel goed mogelijk dat The Office zou mislukken zoals voorspeld. Gelukkig begon de populariteit van de serie langzaam te groeien en bleef het uiteindelijk negen seizoenen in de lucht.

Natuurlijk zou het vanzelfsprekend moeten zijn dat The Office nooit stand zou hebben gehouden als mensen niet hadden afgestemd tijdens de eerste uitzending. Het lijkt er echter op dat de show populairder is geworden in de jaren sinds de finale van 2013 voor het eerst werd uitgezonden. De fanbase van de show is bijvoorbeeld zo loyaal dat een podcast gelanceerd door The Office-sterren Jenna Fischer en Angela Kinsey een enorme hit is geworden bij luisteraars.

Andere gênante momenten

Gezien hoe populair The Office nog steeds is, zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat er veel verschillende meningen zijn over het meest gênante moment in de geschiedenis van de serie. Aangezien The Office vaak genoot van ineenkrimpende momenten, is het volkomen terecht om te denken dat verschillende momenten in de geschiedenis van de show die kroon verdienen.

In 2018 publiceerde een Buzzfeed-schrijver genaamd Jake Charles Laycock een artikel waarin de "momenten die ervoor zorgen dat je ineenkrimpt, terugdeinst, terugdeinst en wegkijkt" van de show worden beschreven. Een goed geschreven stuk, het artikel keek naar de momenten van de show die fans van The Office de neiging hebben om op hun stoel te kronkelen wanneer ze ze zien.

Het is niet verwonderlijk dat de bovenste inzending van het bovengenoemde Buzzfeed-artikel gericht was op alles wat te maken had met de aflevering van Scott's Tots. Vanaf daar gaat de lijst over Kevin die zijn chili morst, de clip van Michael op een kindershow toen hij een kind was, Michael die Pam als een grap in de piloot ontsloeg, en Holly die Kevin verkeerd inschat. De lijst omvat ook andere pijnlijke momenten zoals Micahel die Carol ten huwelijk vraagt op Diwali, het etentje, Michael die Oscar kust en Michael die geconfronteerd wordt met het verpesten van Holly's Woody-pop,

Fans stemmen

Op Reddit is er een extreem populaire subreddit gewijd aan The Office genaamd r/DunderMifflin. Op een gegeven moment plaatste een gebruiker op de subreddit en vroeg fans om te stemmen op "het meest ongemakkelijke / ineenkrimpende moment in de geschiedenis van The Office". Van alle opties die door gebruikers werden aangeboden, kregen verschillende scènes uit de aflevering waarin Phyllis trouwde de meeste stemmen.

Tijdens de bruiloft van Phyllis, heeft Michael Scott's behoefte om betrokken te zijn, ertoe geleid dat hij het ene gênante ding na het andere doet. Bijvoorbeeld, Micahel die meneer en mevrouw Bob Vance voortijdig aankondigde, zijn toasts, en toen hij probeerde mee te doen aan de actie wanneer het gelukkige paar een stuk van hun bruidstaart eet. Hoewel al die scènes huiveringwekkend zijn, is een andere scène uit de aflevering aantoonbaar meer gênant.

Om meer vrije tijd te krijgen, stemt Phyllis ermee in om Michael de rolstoel van haar vader door het gangpad te laten duwen, zodat hij deel kan uitmaken van dat moment. In een poging om het moment speciaal te maken, besluit de vader van Phyllis op te staan zodat hij zijn dochter door het gangpad kan lopen. Michael voelt zich buitengesloten en probeert de rolstoel te blijven duwen en als haar vader op de rem trapt en toch opstaat, duwt hij hem even terug in de stoel. Hoewel de schrijver van The Office duidelijk wilde dat dat moment ineenkrimpend zou zijn, is het nog steeds beschamend om als kijker te zien.

Aanbevolen: