Fans denken dat dit het meest gênante moment in de geschiedenis van 'SNL' was

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit het meest gênante moment in de geschiedenis van 'SNL' was
Fans denken dat dit het meest gênante moment in de geschiedenis van 'SNL' was
Anonim

Al decennia lang is 'Saturday Night Live' een stand-by in entertainment. Van comedy tot muzikale gasten, de show heeft een unieke aantrekkingskracht voor een breed publiek. Maar de dingen gaan niet altijd volgens plan, hoe superberoemd een artiest of beroemdheid ook is.

Er zijn talloze ongemakkelijke momenten gebeurd tijdens de liveshow, maar fans zeggen dat het absoluut meest gênante 'SNL'-moment in 2004 plaatsvond.

Een muzikale gast van 'SNL' had een gênant moment

Hoewel de hoofdsegmenten op 'SNL' grappig en soms huiveringwekkend bedoeld zijn (maar op een goede manier), gebeurde het meest gênante moment tijdens een muzikaal nummer. In de loop der jaren zijn er talloze beroemde artiesten op de show verschenen en in 2004 stond een superpopulaire artiest op het hoogtepunt van haar carrière.

Ashlee Simpson was destijds een veelgevraagde muzikale gast voor 'Saturday Night Live'. Maar de gebeurtenissen die plaatsvonden tijdens haar tweede poging tot een muzikaal nummer ('Pieces of Me' ging prima) zorgden ervoor dat kijkers niet in staat waren om fysiek te stoppen met ineenkrimpen.

Heeft dat ongemakkelijke moment er echter toe geleid dat ze stopte met zingen?

Ashlee Simpson werd opgepakt voor lipsynchronisatie op 'SNL'

Dit is wat er gebeurde: Ashlee Simpson ging naar het 'SNL'-podium om haar tweede set van de avond te zingen. Het eerste nummer leek in orde, en niemand was achterdochtig over haar zang… Tot het tweede nummer begon en de zang meteen mee begon te spelen met de muziek.

Voor alle fans die het ineenkrimpfeest willen herbeleven, wordt Ashlee's gênante moment nu voor altijd herdacht op YouTube. Dus iedereen kan de zangeres opnieuw zien staan die ongemakkelijk staat te gapen naar de DJ achter haar, een ongemakkelijke mal maakt en dan het podium afloopt.

Als dat nog niet erg genoeg is, bleef Simpsons band spelen nadat ze het podium verliet. Kort daarna werd de show commercieel.

Later bedacht Ashlee een paar verschillende excuses voor het ongemakkelijke moment. Ten eerste gaf ze haar band de schuld voor het spelen van 'het verkeerde nummer'. Maar later zei ze dat haar arts haar had verteld om te lip-synchroniseren na een ziekte.

Wat zegt Ashlee Simpson nu over 'SNL'?

Tegenwoordig lijkt Ashlee eindelijk toe te geven dat het helemaal haar schuld was om lipsynchronisatie te plannen (en er jammerlijk in faalde). In interviews heeft ze toegegeven dat ze jong en angstig was en niet wist hoe ze met kritiek op haar zang of haar carrière als geheel om moest gaan.

Gelukkig voor Ashlee ging ze verder met roem en heeft ze vandaag ook een indrukwekkend vermogen. Hoewel ze een pauze had in het zingen vanwege het groeien van haar familie, heeft dat gênante 'SNL'-moment haar opkomst niet verpest.

Aanbevolen: