Dit castlid van 'Storage Wars' onthult wat A&E ons niet heeft laten zien

Inhoudsopgave:

Dit castlid van 'Storage Wars' onthult wat A&E ons niet heeft laten zien
Dit castlid van 'Storage Wars' onthult wat A&E ons niet heeft laten zien
Anonim

Het lijkt de realityshow te zijn die niet zal verdwijnen omdat de fans meer willen. De A&E-serie 'Storage Wars' begon in 2010 en zou tot 2019 lopen en 12 seizoenen duren. Het is weer in de lucht, dit keer voor seizoen 13, dat in april van start ging. Fans zijn opgewonden als Barry Weiss eindelijk terugkeert naar de show na zijn vreselijke blessure.

De fans hebben tijdens de show veel zien gebeuren, maar de vraag die meestal wordt gesteld is of de show nep is of niet.

Een bepaald castlid zei dat de show niet zo echt is als iedereen denkt en dat een groot deel is bewerkt. We zullen dat bespreken, samen met Brandi Passante's recente onthullende interview, terwijl ze besprak wat de show niet besluit uit te zenden. We zien enkele van de beste opslagruimtes, maar dat betekent niet dat we ze allemaal zien.

Er zijn claims gemaakt dat de show nep is

Hoeveel fans ook van 'Storage Wars' houden, er is controverse ontstaan over het programma, vooral als het gaat om de geldigheid van opbergkasten.

In 2012 maakte Dave Hester veel lawaai en beweerde dat de show nep was. Volgens de realityster had het programma een overeenkomst met 'Off The Wall Antiques' die hen zou voorzien van zeldzame items die in de kluisjes zouden worden geplant.

In zijn rechtbankverklaring onthulde Hester dat er geknoeid zou worden: "De waarheid is dat beklaagden de opbergkasten die het onderwerp zijn van de veilingen die in de serie worden afgebeeld regelmatig bestrooien of planten met waardevolle of ongebruikelijke items om drama te creëren en spanning voor de show. Beklaagden zijn zelfs zo ver gegaan dat ze hele opslagruimtes in scène hebben gezet, en zullen de medewerking van de eigenaren van de opslagruimtes inroepen om hele eenheden op te voeren."

Naast Business Insider zou Hester ook beweren dat er biedingen zouden worden gedaan wanneer veilingen niet eens alleen voor showdoeleinden liepen. en het openbare bieden wanneer er geen daadwerkelijke veiling plaatsvindt om het te laten lijken dat een van de castleden op een bepaalde veiling biedt, ongeacht of hij of zij daadwerkelijk op de eenheid biedt."

We weten niet helemaal zeker of dat de waarheid was. Wat we wel weten, is dat Brandi naast Distractify heeft onthuld dat niet alle eenheden in de lucht worden getoond.

Het netwerk laat bepaalde eenheden weg

Naast Distractify besprak Brandi Passante enkele minder bekende elementen van de show. In tegenstelling tot Dave's eerdere opmerkingen, onthulde ze dat de show echt is en dat knoeien met eenheden tegen de wet is.

Ze gaf echter wel toe dat bepaalde elementen van de show niet worden getoond. Natuurlijk zien we de beste van de beste eenheden, maar in de loop van de dag worden er verschillende eenheden gekocht en niet allemaal komen ze op de show.

''Je krijgt goede en slechte, en ik denk niet dat de show de slechte zo veel benadrukt … maar het gebeurt zeker, "zei Brandi. "Vanaf het allereerste begin, Ik denk dat toen mensen de show zagen, ze gewoon aannamen dat dit een soort van snel rijk worden, moderne schattenjacht was en in elke eenheid zul je iets geweldigs vinden - maar dat is gewoon niet hoe het gaat. Je hoeft alleen maar je best te doen om een schatting te maken van wat erin gaat zitten."

Brandi onthulde dat tekenen van een goede eenheid degenen zijn die goed in elkaar zitten. Als de eenheid niet op zijn plaats lijkt te zijn en gewoon overal wordt gegooid, is de kans groot dat de eigenaar niets gaf om wat er ook in zat en daarom zouden de kopers er ook niets om moeten geven.

De show gaat door

De realityshow begon al in 2010 en meer dan tien jaar later is hij nog steeds in de lucht, momenteel in zijn 13e seizoen. Een extra hype werd onlangs toegevoegd, aangezien de show de langverwachte terugkeer promoot van Barry Weiss, die aan de zijlijn stond vanwege een vreselijk ongeluk.

Het heeft zijn ups en downs gehad, maar het is duidelijk dat fans nog steeds kijken, ondanks alle roddels die het netwerk in het verleden moest verdragen.

Zeker, de eerste seizoenen zullen altijd opvallen in de top, hoewel het nog steeds geweldig is om te zien dat de show doorgaat zonder echt eindpunt dat zal plaatsvinden of aangekondigd is door A&E.

Aanbevolen: