De waarheid over waarom Ellen Barkin werd vermoord door 'Animal Kingdom

Inhoudsopgave:

De waarheid over waarom Ellen Barkin werd vermoord door 'Animal Kingdom
De waarheid over waarom Ellen Barkin werd vermoord door 'Animal Kingdom
Anonim

De Matriarch van de Cody-familie werd vermoord uit de franchise tijdens seizoen vier van de populaire TNT-serie Animal Kingdom. De show draait om de familie Cody, wiens rijkdom voortkomt uit hun criminele levensstijl. Janine Cody, ook bekend als Smurf, gebruikt een borderline-incestueuze liefde voor haar kinderen en haar kleinzoon om te krijgen wat ze wil. Smurf weet hoe ze haar jongens moet manipuleren, waaronder Pope, Baz, Craig, Deran en J. Maar als je haar de rug toekeert, is ze niet bang om je naar voren te steken.

Baz nam de slechte beslissing om Smurf te kruisen en kwam niet verder dan seizoen twee. Smurf was de lijm die deze disfunctionele familie bij elkaar hield, dus waarom besloten de schrijvers om haar personage te vermoorden? Wanneer de hoofdpersoon sterft… is er meestal een grotere reden dan degene die de scenarioschrijvers en regisseurs vertellen. Ellen Barkin heeft veel te zeggen als het erop aankomt dat haar tijd in Animal Kingdom wordt ingekort.

6 Familiematriarch Janine "Smurf" Cody's dood

Ellen Barkin verliet Animal Kingdom nadat haar personage was neergeschoten en vermoord door haar kleinzoon, Joshua. Smurf werd gediagnosticeerd met terminale kanker en was een voet buiten de deur voor seizoen vier. De tijdlijn van haar personage dat werd vrijgelaten uit de gevangenis en plotseling kanker kreeg, klopte niet. Er moest een grotere reden zijn waarom de rol van Barkin niet langer nodig was in de verhaallijn. Janine Cody was het brood en de boter van Animal Kingdom, en het voelt niet hetzelfde zonder haar. Of je nu van haar hield of haar haatte… Smurf droeg de show.

5 De redenering van de show voor het vertrek van Ellen Barkin

Volgens uitvoerend producent John Wells is de beslissing genomen om de boel op te schudden en de serie fris te houden. "Een groot deel van de uitdaging bij elke show is om te proberen het voor het publiek echt te laten voelen, in die zin dat het nog steeds leuk is om naar te kijken omdat je niet precies weet wat er gaat gebeuren," zei hij."In de toekomst zal de familie Cody nu hun weg moeten vinden zonder de begeleiding van de matriarch." Wells maakte duidelijk dat het oorsprongsverhaal van Smurf, inclusief actrice Leila George, zal doorgaan. Aan het einde van het interview beweerde Wells dat Barkin het eens was met de beslissing. "Ze komt uit de films waar je normaal drie maanden zit, en dan ben je klaar, dus ze was verrast dat het zo lang duurde", zei Wells. "Maar ze begreep het en vond het een heel goed verhaal, en ze was erg opgewonden toen we de scène opnamen. Het is een geweldig laatste 'Macbeth'-moment."

4 Ellen Barkins kant van het verhaal

De verklaring van John Wells klonk allemaal peachy en vriendschappelijk, maar de tweet van Ellen Barkin bevatte veel schaduw. Barkin schreef: "Volgende aflevering wordt het testament van Smurfen geopend. Ze liet haar jongens een populaire tv-show achter. Ga door met Cody's … nou ja, misschien niet alle Cody's." Ellen ging verder met het leuk vinden van tweets die te maken hadden met het onvrijwillig verlaten van de show. Sommige tweets speculeerden zelfs dat haar vertrek te maken had met haar leeftijd. Ellen Barkin is 67 jaar oud, terwijl de jonge Smurf, gespeeld door Leila George, 29 jaar oud is.

3 Had het vertrek van Ellen Barkin te maken met leeftijdsdiscriminatie?

De jonge versie van Smurf werd in seizoen vier geïntroduceerd om het publiek te laten zien waar Smurf vandaan komt. Ellen Barkin leek zich absoluut bedrogen te voelen toen Leila George zich bij de cast voegde en zelfs meer schermtijd begon te krijgen dan de originele Smurf. In maart 2019 tweette Barkin naar een fan dat "Smurf zeker in seizoen 4 van Animal Kingdom zit… gewoon niet knipperen."

Barkin prees echter wel de diversiteit van het productiepersoneel en verklaarde dat "ik nog nooit op een set ben geweest met zoveel vrouwen achter de camera", maar dat dit "niets afdoet aan het wissen van het scherm 64 -jarige vrouwelijke hoofdrol. Wanneer mag ik mijn gezicht laten zien?" Ellen Barkin heeft duidelijk gemaakt dat het moeilijk is om ouder te zijn in de industrie.

2 'Dierenrijk' Zonder Smurf

Ook al zit Ellen Barkin niet meer in Animal Kingdom, Smurf achtervolgt de personages nog steeds als een geest. Er werd aangekondigd dat seizoen zes het laatste seizoen van de serie zal zijn. Is dit een bewijs van hoe belangrijk het karakter van Barkin was of is de show gewoon op zijn beloop? Met behulp van flashbacks en jongere versies van personages lijkt het alsof elke verhaallijn is verteld.

1 Waarom eindigt 'Animal Kingdom'?

Waarom stopt de show na seizoen zes? Het netwerk gaf geen concrete reden voor het einde van de show en niemand "gebonden aan TNT is naar buiten gekomen om uit te leggen waarom Animal Kingdom na seizoen 6 eindigt. Maar het kan iets te maken hebben met de geleidelijke verschuiving van het netwerk naar meer niet-gescripte programma's Hoewel Animal Kingdom het in het algemeen goed heeft gedaan, zijn er steeds meer programma's zonder script op het netwerk, en het wegwerken van Animal Kingdom zou deel kunnen uitmaken van het plan om verandering op TNT teweeg te brengen." Weg met het oude en erin met het nieuwe!

Aanbevolen: