Fans prijzen Ariana Grande voor haar bereidheid om fans op de hoogte te houden van de deltavariant van COVID-19

Fans prijzen Ariana Grande voor haar bereidheid om fans op de hoogte te houden van de deltavariant van COVID-19
Fans prijzen Ariana Grande voor haar bereidheid om fans op de hoogte te houden van de deltavariant van COVID-19
Anonim

Het hebben van ongelooflijke, mooie en getalenteerde iconen zoals Ariana Grande is de reden waarom miljoenen fans van haar houden. Ze is een bondgenoot voor LGBTQ+-rechten, aangezien haar halfbroer homo is, pleitte voor de Black Lives Matter-beweging en veel in aanmerking komende fans heeft beïnvloed om te stemmen voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2020, om er maar een paar te noemen. De zangeres heeft persoonlijk haar ups en downs gehad, maar ze neemt ook de taak op zich om fans voor te lichten over belangrijke zaken en is ook niet bang om er bot over te zijn.

De "Rain on Me"-zangeres doet dit omdat ze zoveel om haar fans geeft, en hoe ze sterke empathie toonde voor degenen die zware beproevingen hebben doorgemaakt vanwege hun geslacht, ras of seksuele identiteit, is buitengewoon bewonderenswaardig.

Grande plaatst berichten op sociale media om degenen die niet zijn gevaccineerd eraan te herinneren dit te doen als ze in aanmerking komen. Vocale fans waarderen haar vriendelijke en bemoedigende woorden enorm en namen ook deel aan het verspreiden van het bewustzijn voor een andere variant van het virus.

Zoals ze in haar Instagram-bijschrift zei, is ze bereid om iedereen te helpen die aarzelt over de vaccins bij het nemen van hun beslissing. Zelfs als ze niet altijd op sociale media kan zijn, is Grande's toewijding om anderen te helpen vertederend en het is vooral nodig als er veel zorgen zijn over de delta-variant van het COVID-19-virus. Wanneer er nieuwe informatie is, zal ze haar fans op de hoogte houden om hen aan boord te houden. Ze moedigt degenen die het virus hebben opgelopen ook aan om toch het vaccin te krijgen, zelfs als er antilichamen in het immuunsysteem van een persoon zijn ingebouwd.

Fans hebben verklaard dat haar boodschap voor de volksgezondheid een geweldige aankondiging is. Zelfs als dat niet nodig was, maakt haar status als rolmodel de zangeres gerespecteerd onder Arianators. Ze prezen haar omdat ze sociaal bewust was en niet veroordelend was naar degenen die het vaccin nog niet hebben gekregen, ondanks de bezorgdheid dat sommigen hebben geweigerd zich te laten vaccineren. Helaas hebben sommige geciteerde tweets gereageerd door te zeggen dat ze dat niet doen of te zeggen dat ze deel uitmaakt van een of ander Hollywood-moeras.

In plaats van iets stoms en alledaags te doen, zoals het plaatsen van TikTok-video's, is Grande consequent in het gebruik van haar platform om de wereld een betere plek te maken. Zelfs als twijfelaars en ontkenners zullen weigeren, weet de getalenteerde artiest dat echte fans zullen deelnemen aan het verspreiden van bewustzijn en het krijgen van het vaccin als ze daartoe in staat zijn.

Aanbevolen: