Hier is hoe Ariana Grande erin slaagde haar bruiloft geheim te houden

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Ariana Grande erin slaagde haar bruiloft geheim te houden
Hier is hoe Ariana Grande erin slaagde haar bruiloft geheim te houden
Anonim

Ariana Grande trouwde dit weekend in het geheim met D alton Gomez in haar prachtige huis in Tudor-stijl in Californië. Het stel heeft sinds januari vorig jaar een relatie en Ariana kondigde haar verloving in december aan toen ze een foto van haar prachtige ring plaatste.

Tijdens de pandemie brachten Ariana en D alton samen tijd door in haar huis in Los Angeles en waren ze klaar om samen hun volgende grote stap te zetten: trouwen. Naar verluidt waren er minder dan 20 mensen op de bruiloft van het paar, dus of Ariana's goede vrienden uit Hollywood aanwezig waren, v alt nog te bezien. De bruiloft omvatte echter wel Ariana's vrienden van haar verjaardagsfeestje met het thema "Midsommar".

Ariana had haar bruiloft gepland

We zullen moeten wachten tot we een foto van de zegevierende ster in haar trouwjurk kunnen zien, omdat het paar grote stappen heeft genomen om ervoor te zorgen dat niemand een glimp van hun ceremonie zou opvangen… totdat ze klaar waren om het te delen.

Meerdere bronnen bevestigd met DeuxMoi; een populair roddelaccount van Instagram-beroemdheden, dat Ariana ervoor koos om de bruiloft in haar huis in Montecito te houden, en het paar "deed er alles aan om elke mogelijkheid voor iedereen om iets te zien, zelfs van bovenaf" te verbergen.

DeuxMoi Via Instagram
DeuxMoi Via Instagram

Ariana Grande en D alton Gomez brachten veel "tijdelijk gebladerte en bomen binnen om het onmogelijk te maken om in het pand te kijken. Ze speelden ook versterkte vogelgeluiden, projecteerden het de straat op voor een geluidsbarrière." Te veel? Aangezien Ariana erg privé is geweest over haar relatie, komt dit niet als een verrassing.

"De festiviteiten begonnen rond 16.00 uur en gingen erg laat door", legt de bron verder uit.

Een ander onthulde dat het paar 'veel heggen en ruisonderdrukkende apparatuur had meegebracht'.

De bruiloft had "veel te veel beschermende elementen voor alleen een feest… het was net Fort Knox", grapte de bron, en legde uit hoe Montecito veel beroemdheden herbergt die de hele tijd feesten houden, maar "dit was overdreven."

Deuxmoi Via IG
Deuxmoi Via IG

Een andere bron dicht bij de vriendenkring van de zangeres bevestigde dat haar bruidsmeisje een "hij" en "haar beste vriend uit haar kindertijd" was.

Het is zeer waarschijnlijk dat Ariana's bruidsmeisje Aaron Simon Gross was, een acteur met wie ze opgroeide in Boca Raton, Florida. Ariana en Aaron traden in 2008 ook samen op Broadway op.

Een andere bron onthulde dat ze "vernamen dat de plannen [bruiloft] verbluffend waren", maar het was onmogelijk om foto's te maken.

Aanbevolen: