Heeft Orlando Bloom meer gemaakt voor 'Pirates Of The Caribbean' of 'Lord Of The Rings'?

Inhoudsopgave:

Heeft Orlando Bloom meer gemaakt voor 'Pirates Of The Caribbean' of 'Lord Of The Rings'?
Heeft Orlando Bloom meer gemaakt voor 'Pirates Of The Caribbean' of 'Lord Of The Rings'?
Anonim

Filmfranchises slagen erin om boven de rest uit te steken en een fortuin binnen te halen bij elke release, en hun consistentie aan de kassa is precies waarom ze hun grootste artiesten een enorm salaris kunnen betalen. Franchise zoals de MCU, DC en Star Wars hebben allemaal de hoogste dollar betaald voor hun grootste sterren, waardoor elke franchiserol ongelooflijk wenselijk is voor 's werelds beste artiesten.

Orlando Bloom is een enorm succes geweest in de filmindustrie, en hij heeft dit gedaan door primaire rollen in meerdere franchises te krijgen. Dit is ongelooflijk zeldzaam om voor elkaar te krijgen, en mensen vragen zich af wat voor soort geld hij onderweg heeft verdiend.

Laten we eens kijken welke grote franchise Orlando Bloom het meest heeft betaald!

Hij kreeg $ 175.000 voor de Lord of the Rings-trilogie

Om te beginnen, moeten we eerst een licht werpen op de eerste franchise die de bal aan het rollen bracht voor Orlando Bloom's Hollywood-reis. Het bemachtigen van de rol van Legolas werd uiteindelijk een enorme overwinning voor de artiest dankzij het succes van de trilogie, maar verrassend genoeg is het salaris dat Bloom kreeg niet helemaal wat sommigen zouden verwachten.

Voor de trilogie van films kreeg Orlando Bloom slechts $ 175.000 betaald. Ja, u leest het goed. Om eerlijk te zijn, er waren veel hoofdpersonages die deelnamen aan de film en het werd allemaal in één keer gefilmd, wat betekent dat de studio een grote gok nam met het project. Desalniettemin zou het in deze tijd nooit goed zijn om slechts $ 175.000 te krijgen voor een trilogie van films.

Als hij met Howard Stern sprak, zei Bloom: Niets, ik heb niets. $ 175 duizend … Luister, het grootste geschenk van mijn leven. Maak je een grapje? Ik zou het zo weer doen voor de helft van het geld. Ik denk dat er een klein hobbeltje was toen de films uitkwamen… Het was als een klein hobbeltje, maar het was leuk.”

Het is leuk om te horen dat er wat geld op de backend stond, maar op basis van de manier waarop Bloom het formuleerde, kwam er niet veel op zijn pad.

Aan de kassa zouden de Lord of the Rings-films miljarden dollars opleveren, en hun succes opende de deur voor Bloom om te onderhandelen over hogere lonen voor andere projecten.

Hij kreeg meer dan $ 11 miljoen betaald voor elk piratenvervolg

In 2003 rondde The Return of the King de Lord of the Rings-trilogie af aan de kassa en sloot de deur voor wat een enorme filmische prestatie was. Interessant is dat in datzelfde jaar Curse of the Black Pearl debuteerde aan de kassa, waarmee een nieuwe grote franchise van films voor Bloom werd gelanceerd.

Hoewel de voorvertoningen van de film er geweldig uitzagen, wist niemand wat hij kon verwachten toen hij aan de kassa verscheen. De film was immers gebaseerd op een ritje in Disneyland en de interesse in piratencontent in de 21e eeuw was geen garantie. Desalniettemin was Curse of the Black Pearl een enorme hit die uiteindelijk winstgevend werd voor alle betrokkenen.

Er is gemeld dat Orlando Bloom voor de volgende twee films in de franchise, Dead Man's Chest en At World's End, meer dan $ 11 miljoen heeft betaald voor elke film. Dat is een enorme loonsverhoging voor de artiest, en de reeks succesvolle films bleef in die tijd maar doorrollen voor Bloom.

Opnieuw was Bloom te zien in films die miljarden dollars opbrachten tijdens hun tijd aan de kassa, maar deze keer weerspiegelde zijn salaris dat. Er moet ook worden opgemerkt dat Bloom verscheen in Dead Men Tell No Tales, maar zijn salaris, net als zijn salaris bij Curse of the Black Pearl, is onbekend.

Hoewel deze franchises zijn grootste triomfen waren, bleef Bloom rollen spelen in andere prominente films. Jaren na de originele trilogie zou de acteur opnieuw op weg zijn naar Middle Earth. Alleen deze keer zorgde hij ervoor dat hij wat meer geld verdiende.

The Hobbit-franchise verhoogt zijn salaris

Toen de The Hobbit-franchise werd aangekondigd, was er veel hype rond de films. De originele trilogie was tenslotte een enorme prestatie, en deze films hadden zoveel potentieel om een munt te slaan aan de kassa.

Orlando Bloom stapte weer in het zadel om de rol van Legolas te hernemen, en mensen waren klaar om hun favoriete Elf weer in actie te zien. Gelukkig zou het loon van Bloom voor deze films stijgen.

Volgens CelebGag kon Bloom meer dan $ 21 miljoen verdienen voor zijn tijd in de Hobbit-trilogie. Die films zouden een fortuin gaan verdienen aan de kassa, en hoewel ze niet zo gevierd worden als de originele trilogie, maakten ze toch een aanzienlijke impact op fans over de hele wereld.

Orlando Bloom heeft het heel goed gedaan voor zichzelf in Hollywood, maar als je naar het hele plaatje kijkt, was zijn tijd op volle zee lucratiever dan zijn tijd in Middle Earth.

Aanbevolen: