De waarheid over Ariana Grande en Jennette McCurdy's Feud

Inhoudsopgave:

De waarheid over Ariana Grande en Jennette McCurdy's Feud
De waarheid over Ariana Grande en Jennette McCurdy's Feud
Anonim

Jennette McCurdy heeft zojuist haar bombshell-verhaal uitgebracht, ik ben blij dat mijn moeder stierf, waar ze opende over haar moeilijke relatie met haar moeder en de verontrustende ervaringen die ze had als jonge actrice. Ze gaf ook toe in het boek dat ze niet kon opschieten met Ariana Grande tijdens het filmen van de kortstondige sitcom, Sam & Cat - een spin-off van de hitshow Victorious waar ze de hoofdrol speelden naast Victoria Justice en Liz Gillies.

In 2014 beschuldigde Jennette Nickelodeon er met name van Ariana meer te betalen. De zangeres van Positions ontkende dat destijds. In haar memoires onthulde het Zoey 101-aluin dat het netwerk haar belette andere carrièremogelijkheden na te streven, terwijl Ariana vrijaf kreeg voor haar muziekcarrière. Dit is wat er echt tussen hen is gebeurd.

Inside Jennette McCurdy en Ariana Grande's tijd in 'Sam &Cat'

In juni 2013 ging Sam & Cat in première. Jennette en Ariana werden samen gefotografeerd bij de première en alles leek goed tussen de twee.

Maar in 2014 sloeg de voormalige iCarly-ster de Kids' Choice Awards over vanwege geruchten dat Ariana meer zou krijgen dan zij. "Veel van jullie vragen waarom ik de KCA's niet heb bijgewoond… Ik wou dat ik alles zo grondig kon uitleggen als ik zou willen, maar helaas is een eenvoudigere uitleg alles wat ik kan schrijven. Ik voelde me ongemakkelijk, compromitterende, oneerlijke situatie (velen van jullie hebben geraden wat het is) en ik moest oppassen voor mij", twitterde Jennette destijds.

Een maand later werd de productie stopgezet. In juli 2014 maakte het netwerk bekend dat Sam & Cat was geannuleerd. Op dat moment deden de geruchten over spanning tussen de hoofdrolspelers al een jaar de ronde. In november 2013 verscheen in de roddelrubriek Crazy Days and Nights een blind item waarin werd beweerd dat het management van Ariana niet blij was dat Jennette 'dronken werd en stripclubs raakte'. De column voegde eraan toe dat ze "wilden dat de co-ster uit hun gezamenlijke show werd verwijderd ten gunste van iemand met een meer zuivere snit. Ofwel, of ze zouden gaan lopen."

Ariana sprak uiteindelijk de roddels toe nadat ze een tijdje stil was geweest. Na de aankondiging dat de serie op productieonderbreking ging, ging de Grammy-winnaar naar Twitter om de oneerlijke salarisclaims af te wijzen.

"Ik haat het om op geruchten in te gaan en ik haat roddels, maar dit zit me echt dwars. Jennette en ik waren het er van tevoren over eens dat we in alle opzichten gelijk behandeld zouden worden (zoals we zouden moeten zijn, aangezien we allemaal net zo hard als de andere in deze show), "schreef ze. "De geruchten die de ronde doen over onze contracten en ons salaris dat niet gelijk is, zijn absoluut belachelijk en vals. Ik weet niet wie deze idiote citaten plaatst, maar ik dacht ik zet het recht en probeer een einde te maken aan deze onzin."

Destijds weigerde Nickelodeon commentaar te geven op het drama tussen Ariana en Jennette. De 34 + 35-zanger herhaalde hun gevoelens.

"Wat de show betreft, ik weet niet wat er aan de hand is, omdat ik niet direct betrokken ben bij het probleem, maar ik wilde dit ene gerucht in het bijzonder aanpakken omdat ik NIET meer geld verdien dan mijn co-ster, en ik denk ook niet dat ik dat zou moeten zijn, "vertelde ze haar Twitter-volgers. "Dus we kunnen allemaal verder gaan en uit ons hoofd zetten dat dit een geldkwestie was, want ik speel helemaal niet zo. Ik ben, ben altijd geweest en zal altijd gaan over gelijkheid en eerlijkheid."

Na Sam & Cat richtte Ariana zich op het maken van muziek, terwijl Jennette overstapte naar een webserieproject genaamd What's Next for Sarah, waar ze werd beschuldigd van het maken van een Ariana-parodie. De derde aflevering van de show bevatte een personage genaamd Gloriana met het kenmerkende hoge pony- en fluitregister van de zanger. Jennette maakte er zelfs grapjes over met Perez Hilton die tweette: "Mag ik in een komende aflevering zijn? Ik kan de onaangename homoseksuele broer van Gloriana zijn!" Het was duidelijk een schot op de controversiële broer van Ariana, Frankie Grande.

Daarna heeft iemand een nep-tweet gephotoshopt waarin Ariana zei dat ze de tweets van Jennette en Perez niet kon zien van "hierboven in de hitlijsten". Het werd allemaal rommelig toen de aluin van Lincoln Heights reageerde door te zeggen: "Dat kon duidelijk omdat je rechtstreeks reageerde op een gesprek waarin je niet was getagd. byeforever." Oeps.

Jennette McCurdy was 'jaloers' op Ariana Grande

In 2021 bekende Jennette dat ze jaloers was op Ariana. Blijkbaar moesten Sam & Cat zich concentreren op haar personage, maar twee weken voor de productie voegden ze de zangeres toe aan de cast en veranderde de dynamiek.

"Ik kende haar een beetje van - ze was op een andere Nickelodeon-show geweest en ik had haar op sommige evenementen gezien. Maar ik kende haar niet goed", zei de actrice in haar podcast Empty Inside. "En toen begonnen we de show, en toen gebeurde haar explosie naar Ariana Grande-roem tijdens onze eerste 20 afleveringen, en ze zou haar werk moeten missen omdat ze werd alle kanten op getrokken." Ze zei dat ze het gevoel had dat ze "meer verdiende".

"Ik had zoiets van, 'ik verdien meer.' Ik doe niet eens iets met muziek of popsterren, dus ik weet niet waarom ik mezelf met die persoon vergeleek", legde Jennette uit. In haar verklikker zei het voormalige kindsterretje dat wat haar echt "brak" was toen Ariana charades mocht spelen met Tom Hanks. "Wat me uiteindelijk ongedaan maakte, was toen Ariana opgewonden kwam fluiten omdat ze de vorige avond charades had gespeeld in het huis van Tom Hanks", herinnert ze zich in een fragment gepubliceerd door The New York Times. "Dat was het moment dat ik brak."

Hoewel het onduidelijk is of Jennette en Ariana de boel hebben opgelapt, werd de eerste in 2016 gefilmd terwijl hij aan het jammen was op de hit van de laatste, Into You.

Aanbevolen: