Fans denken dat Brad Pitt deze beroemde acteur ooit in de schaduw heeft gezet

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Brad Pitt deze beroemde acteur ooit in de schaduw heeft gezet
Fans denken dat Brad Pitt deze beroemde acteur ooit in de schaduw heeft gezet
Anonim

Hij is een van die beroemdheden wiens reputatie als zowel een heer als een uitstekende acteur hem voorafgaat, maar Brad Pitt is niet onfeilbaar.

Het is waar, de meeste journalisten zijn van mening dat hij een soort gemiddelde kerel is als ze met hem gaan zitten. Dat is natuurlijk het volledig negeren van zijn relatiedrama en tijd in de schijnwerpers met zijn respectieve exen.

Maar soms spreekt Brad zijn mening over een onderwerp, en zowel fans als critici hebben een velddag om het uit elkaar te halen. Er is ook die keer dat Brad een specifieke producer bedreigde… En ander drama dook op toen Brad enkele details deelde over een beroemde ster waarmee hij ooit werkte.

Fans zijn ervan overtuigd dat Brad schaduw wierp, en ze denken dat ze weten op welke ster zijn prikken zinspeelden.

Brad Pitt had een mening over een voormalige co-ster

In een interview een paar jaar geleden werd Brad Pitt gevraagd naar vooroordelen die bioscoopbezoekers over hem zouden kunnen hebben voordat ze voet aan wal zetten in de bioscoop (of, nou ja, op play drukken op Netflix). GQ vroeg Brad hoe het was om herkend te worden als een specifiek personage en of hij zich zorgen maakte over de verwachtingen van fans.

Brad legde uit dat hij er niet echt van hield om het hoofdonderwerp op filmposters te zijn, maar dat het niet was omdat hij bang was dat hij in een hokje zou worden geplaatst. Hij zegt zelfs dat elke film een "zeer specifieke" toon heeft (die meer van de regisseurs komt) die de manier waarop het hele project - inclusief zijn personage - wordt geïnterpreteerd, verandert.

Dieper duikend, sprak Brad over een ervaring die hij decennia geleden op de set van een project had gehad. Hij zei dat toen hij "begon", een "beroemde acteur" leek te suggereren dat het beter was om bekend te staan voor specifieke rollen.

Brad verklaarde specifiek dat de acteur het niet eens was met het script en zei: 'Mijn publiek zou me dat niet laten doen.'

Pitt wees erop dat het niet alleen saai zou zijn om steeds dezelfde personages te spelen, maar ook dat het niet goed was voor de carrière van een acteur. Hij verklaarde: "Ik dacht: 'Deze man is klaar'."

Fans zeggen dat Brad het over één grote naam had…

Er was mogelijk genoeg tijd verstreken dat Brad Pitt er zeker van was dat niemand erachter zou komen over wie (of welke film) hij het had. Mensen die zijn GQ-interview lazen, gingen echter meteen op onderzoek uit.

Gebaseerd op Brads bekentenis dat dit scenario zich vroeg in zijn carrière afspeelde, keken fans naar filmprojecten waarin Brad zou zijn geweest in de aanwezigheid van iemand die in die tijd enorm beroemd zou zijn geweest in vergelijking.

Fans denken dat ze weten over wie Brad het had, en ze aarzelden niet om hun theorieën op Reddit te delen. De algemene overeenstemming is dat Brad het over Bruce Willis moet hebben gehad. Maar waarom?

Een commentator merkte op: "Dit is duidelijk Bruce Willis", terwijl een ander hun gedachten weergalmde met een specifieke anekdote; "Bruce Willis staat bekend om zijn bemoeienis met scripts, nietwaar?"

Een andere Redditor merkte op: "Hij is ongelooflijk zelfbewust als acteur." De zaak is gesloten, zeggen ze, en Brad Pitt wierp duidelijk schaduw op Bruce Willis.

Aanbevolen: