Reese Witherspoon-fans denken dat ze ex Ryan Phillippe in de schaduw heeft gesteld terwijl ze over het moederschap praat

Reese Witherspoon-fans denken dat ze ex Ryan Phillippe in de schaduw heeft gesteld terwijl ze over het moederschap praat
Reese Witherspoon-fans denken dat ze ex Ryan Phillippe in de schaduw heeft gesteld terwijl ze over het moederschap praat
Anonim

Reese Witherspoon is openhartig over enkele van de worstelingen waarmee ze te maken kreeg toen ze voor het eerst moeder werd.

In de laatste aflevering van de podcast Armchair Expert sprak de Oscarwinnaar over de komst van dochter Ava in 1999, op 23-jarige leeftijd.

De geboorte van haar eerste kind kwam drie maanden nadat ze met ex-man Ryan Phillippe trouwde.

"Ik had niet veel steun bij mijn eerste baby en ik heb heel vroeg geleerd dat dit niet gaat werken", vertelde ze aan gastheren Kristen Bell en Monica Padman.

Witherspoon en Phillippe trouwden in juni 1999.

Ze verwelkomden dochter Ava Elizabeth Phillippe in september 1999. Later verwelkomden ze Deacon Reese Phillippe in oktober 2003.

De Hollywoodsterren zouden uiteindelijk in oktober 2006 hun scheiding aankondigen en het jaar daarop hun scheiding afronden.

De opmerkingen van Witherspoon leidden tot speculaties op sociale media dat de actrice haar ex-man in de schaduw stelde.

"Het klinkt alsof Ryan niet bestond om voor zijn pasgeboren baby te zorgen. Hoe bleef ze zo lang getrouwd", schreef iemand online.

"… en toch krijgt hij nog steeds een tweede kind met Ryan, " las een tweede duistere opmerking.

De Legally Blonde-ster zei verder: "Ik had het geluk dat ik geld had gespaard en ik hoefde niet te werken, maar het is gewoon geen eenmanszaak. Ik zou zelfs zeggen dat het geen twee- persoon baan, "voegde ze eraan toe.

In de aanloop naar haar bekentenis dat ze een gebrek aan steun bij Ava voelde, stelde Witherspoon de vragen:

"Waarom hechten we niet meer waarde aan het opvoeden van kinderen? en: 'Waarom is er geen meetbare hoeveelheid geld voor verzorgers, kinderen en ouderen?"

Na het uiten van haar frustraties over dit onderwerp, kwam Bell tussenbeide en suggereerde dat er wetten moesten komen om een verschil te maken als het gaat om zaken als kinderopvang.

'Het is bijna onmogelijk om een geweldig mens te worden. En daar hechten we geen waarde aan', schoot de Walk The Line-actrice terug voordat ze deelde dat ze gelooft dat er echte verandering zou zijn 'als vrouwen meer leidinggevende posities zouden hebben'.

'We hebben meer steun nodig voor mensen die hun baan moeten verlaten om voor hun kinderen te zorgen.'

Witherspoon maakte toen grapjes over hoe ze haar telefoonnummer niet eens kon onthouden tijdens de eerste 12 weken van het moederschap.

"De realiteit is dat het niet alleen ophoudt dat de moeder haar 12 weken vrij krijgt", zei Bell terwijl hij ook lachte, eraan toevoegend: "Er zijn twee mensen die een baby met een reden kunnen maken, omdat baby's moeilijk zijn; ze zijn heel, heel luid."

Witherspoon heeft ook een achtjarige zoon, Tennessee, met tweede echtgenoot Jim Toth, met wie ze in maart 2011 trouwde.

Aanbevolen: