Fans bespotten Kylie Jenner omdat ze zich gestrest voelt over het verbergen van haar zwangerschap

Inhoudsopgave:

Fans bespotten Kylie Jenner omdat ze zich gestrest voelt over het verbergen van haar zwangerschap
Fans bespotten Kylie Jenner omdat ze zich gestrest voelt over het verbergen van haar zwangerschap
Anonim

Kylie Jenner's babybuik heeft fans geboeid sinds het moment dat het werd onthuld. Ze vond het geweldig om het nieuws van haar tweede zwangerschap te delen met vrienden en familie, en natuurlijk ook met haar fans.

Kylie's eerste zwangerschap was verborgen voor de media tot ze beviel van haar dochter, maar deze keer onthulde ze het nieuws tijdens haar zwangerschap en bracht ze beelden van haar babybuil naar de wereld. Daarna zei ze dat ze 'opgelucht' is dat het nieuws bekend is en dat ze zich niet meer hoeft te verstoppen.

Fans zijn verbijsterd dat ze denkt dat ze belangrijk genoeg is dat dit ertoe doet of fans op welke manier dan ook beïnvloedt, en ze gebruiken deze opening om Kylie op een grote manier voor de gek te houden omdat ze zo egocentrisch is.

Kylie's zwangerschapsonthulling

Iedereen is blij met Kylie's zwangerschapsnieuws, vooral als ze horen dat zij en Travis Scott van plan zijn hun relatie uit te breiden en van plan zijn om nog meer kinderen te krijgen, als koppel. Hoewel dit allemaal positief en bemoedigend is, denken fans niet dat deze zwangerschap hun leven op enigerlei wijze aangrijpt. Bij recente opmerkingen van Kylie trekken fans hun wenkbrauwen op en herinneren haar eraan dat haar zwangerschap niet het grootste probleem voor hen is, en ze wordt voor de gek gehouden omdat ze op de een of andere manier gelooft dat haar persoonlijke leven zo cruciaal is voor fans die haar nog nooit hebben ontmoet.

Ze gaf aan de media aan dat ze zich 'opgelucht' en 'dankbaar' voelt dat haar fans nu op de hoogte zijn van haar zwangerschap en dat ze naar buiten kan treden voor openbare optredens en vrijuit kan spreken over de baby die ze onderweg heeft.

Fans overspoelden sociale media met sarcastische berichten om Kylie eraan te herinneren dat veel mensen zwanger worden en of ze het verbergt of onthult dat het geen verschil maakt voor hun leven.

Fans zetten Kylie onder controle

Het feit dat ze het heel erg vindt om zwanger te zijn, is best vreemd. Of ze nu of later haar zwangerschap heeft onthuld, is echt niet relevant, en fans vernederden Kylie door haar online te slepen.

Opmerkingen inbegrepen; "Ze merkte waarschijnlijk dat 98% van de bevolking er niets om gaf, dus kwam ze er gewoon mee naar buiten om relevant te blijven in de media?" en "Begrijp de dramatische aspecten achter een zwangerschapsonthulling niet. Behalve in de eerste stadia van een mogelijke miskraam. Maar wat gaat er gebeuren als de wereld erachter komt dat je zwanger bent? Niets. Waarom zou je je druk maken?"

Ze schreven ook; "Beroemdheden doen alsof ze zwanger zijn, zo iets nieuws is, zoveel stress om het te verbergen. Zo dramatisch en aandachtdorstig."

Een andere fan schreef; "Haar baby en haar zwangerschap zijn echt niet anders dan elke andere baby of zwangerschap. De wereld kan het niet schelen, pijp het drama."

Aanbevolen: