Deze Royal leidde tot het meeste gesprek na het platina jubileum van de koningin

Inhoudsopgave:

Deze Royal leidde tot het meeste gesprek na het platina jubileum van de koningin
Deze Royal leidde tot het meeste gesprek na het platina jubileum van de koningin
Anonim

Vooruitlopend op het opmerkelijke platina-jubileum van koningin Elizabeth en het feestweekend dat volgde, zwermden er speculaties rond de terugkeer van prins Harry en Megan Markle naar Engeland voor de eerste keer samen sinds ze begin 2020 hun functie als werkende royals neerlegden. Tabloids en royal fans bespreken hoeveel het paar en hun twee jonge kinderen betrokken zouden zijn bij de festiviteiten. Ze kwamen in het nieuws toen de koningin aankondigde dat Harry en Megan niet op het koninklijk balkon konden staan tijdens de Trooping of the Colours.

Zelfs met het lawaai rond Prins Harry en zijn nieuwe onconventionele rol in de koninklijke familie, werkten andere leden van het koningshuis aan een show tijdens het Platinum Jubilee Weekend. Deze vierdaagse viering omvatte evenementen die open waren voor het publiek en een feestdag voor het hele Verenigd Koninkrijk. Prins William en de hertogin van Cambridge's kinderen, maakten online een plons voor hun poses en gedrag tijdens de openbare evenementen, Prins Charles hield een toespraak ter ere van zijn "mummie" op het Platinum Jubilee Concert, en de voormalige rugbyspeler en de kleinzoon van de koningin in -wet Mike Tindell werd gezien terwijl hij genoot van het zingen van "Sweet Caroline" in de koninklijke cabine.

8 Koningin Elizabeth verscheen maar een paar keer tijdens het weekend

Koningin Elizabeth op koninklijke evenementen
Koningin Elizabeth op koninklijke evenementen

Hoewel het platina jubileum een groot feest was om het 70-jarig jubileum van de koningin op de troon te vieren, trad de ouder wordende koningin maar een paar keer in het openbaar op. Ze stak donderdagavond de Jubileumbakens aan om de evenementen af te trappen en poseerde op het balkon tijdens de Trooping of the Colour. Toch besloot ze om de meeste andere evenementen uit te zitten vanwege mobiliteitsproblemen.

7 Google zoekt naar Megan Markle Rose 96%

De koningin was niet de meest besproken onder royals tijdens haar jubileumweekend. Volgens JeffBet was Megan Markle de vierde meest gezochte royal op internet. Mensen waren vooral geïnteresseerd in de eerste glimp van haar achter de schermen tijdens Trooping Of The Colour op donderdag. Ze schitterde in de dienst van Thanksgiving, gekleed in een ivoorkleurige Dior Haute Couture-look van top tot teen.

6 Kate Middleton's zoekpopulariteit steeg met 133% op internet

Kate Middleton is altijd een populair lid van de Britse koninklijke familie geweest en haalde de krantenkoppen met haar smaakvolle en stijlvolle outfits. Jeffbet meldde dat het aantal zoekopdrachten naar haar naam tijdens het Platinum Jubilee Weekend met 133% was gestegen. Haar optreden op de Platinum Jubilee Pageant blijkt bijzonder populair. Kate droeg een beskleurige jurk van Alexander McQueen, dezelfde ontwerper die ze droeg voor haar huwelijk met prins William.

5 Prins Louis is misschien net zo populair

Hoewel zoekopdrachten naar prins Louis op internet niet zo hoog waren als die van zijn ouders, werd de jongste zoon van William en Kate behoorlijk populair vanwege zijn kinderachtige uitdrukkingen. Mensen op Twitter begonnen memes te maken en commentaar te geven op zijn foto's van verschillende evenementen van het Platinum Jubilee Weekend. De gebeurtenissen markeerden enkele van de eerste openbare optredens van de jonge prins.

4 Hoe zit het met prins Harry?

Prins Harry spreekt op het podium tijdens VAX Live 2021
Prins Harry spreekt op het podium tijdens VAX Live 2021

Prins Harry is misschien nog controversiëler dan zijn vrouw, gezien zijn publieke vete met zijn vader, prins Charles, en zijn broer, prins William. Tijdens het Platinum Jubilee Weekend stegen de zoekopdrachten met 140% naar de naam van Prins Harry (per JeffBet), meer dan Meghan of Kate. Prins Harry en Meghan Markle vierden de eerste verjaardag van hun dochter tijdens het jubileumweekend.

3 Prins William was het meest over Royal gesproken

Prins William op een evenement
Prins William op een evenement

Verrassend genoeg meldt JeffBet dat prins William de meest besproken koninklijke was tijdens het platina jubileum van de koningin, op basis van een toename van 586% van de zoekopdrachten wereldwijd. De tweede in de rij voor de troon haalde de krantenkoppen toen hij tijdens een officiële ceremonie op een paard reed in een traditionele militaire outfit. Hij zorgde actief voor zijn drie kinderen tijdens evenementen, maar hield een toespraak ter ere van zijn grootmoeder tijdens het jubileumconcert.

2 Prins William sprak naast David Attenborough

De iconische David Attenborough maakte een video-optreden tijdens het Platinum Jubilee Concert op zaterdagavond van het jubileumweekend om de klimaatcrisis te bespreken. Prins William vergezelde hem op het podium en hield een toespraak over het belang van het behouden en redden van de planeet. De leden van de koninklijke familie zijn grote voorstanders van klimaatverandering; velen op Twitter vonden echter dat prins William weg moest blijven van het bespreken van de kwestie.

1 Welke andere royals maakten een plons op internet?

Naast de meest gezochte leden, verschenen de meeste uitgebreide koninklijke familieleden op het platina jubileum van de koningin. Prins Charles lijkt een belangrijkere rol op zich te nemen naarmate zijn moeder ouder wordt, met Camilla, zijn tweede vrouw, aan zijn zijde. Prins Andrew was opvallend afwezig en beweerde dat hij positief testte op COVID-19, maar er deden geruchten de ronde dat hij niet was uitgenodigd vanwege zijn juridische schandalen.

Aanbevolen: