Royal Trolls noemen Meghan Markle 'schaamteloos' omdat ze babymeisje naar koningin vernoemt

Royal Trolls noemen Meghan Markle 'schaamteloos' omdat ze babymeisje naar koningin vernoemt
Royal Trolls noemen Meghan Markle 'schaamteloos' omdat ze babymeisje naar koningin vernoemt
Anonim

Koninklijke fans hebben Harry en Meghan in de schaduw gesteld nadat ze gistermiddag de geboorte van hun dochtertje Lilibet hadden aangekondigd.

Lilibet werd geboren om 11.40 uur lokale tijd, woog 7 lbs 11oz en is nu "thuis aan het wennen".

Het is duidelijk dat de koningin door prins Harry werd geïnformeerd dat haar achterkleinkind ter ere van haar zou worden genoemd voorafgaand aan hun officiële aankondiging.

Toen de koningin een klein meisje was, kon ze haar eigen naam Elizabeth niet uitspreken - in plaats daarvan zei ze 'Lilibet'. De bijnaam bleef hangen, en haar overleden opa, vader en echtgenoot noemden haar allemaal de naam.

De dochter van Harry en Meghan zal bekend staan als Lili Diana - naar haar overleden grootmoeder - die volgende maand 60 zou zijn geworden.

Gisteravond kondigde de opgetogen hertog en hertogin van Sussex aan: "Op 4 juni werden we gezegend met de komst van onze dochter, Lili."

"Ze is meer dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen, en we blijven dankbaar voor de liefde en gebeden die we van over de hele wereld hebben gevoeld. Bedankt voor je voortdurende vriendelijkheid en steun tijdens deze zeer speciale tijd voor onze familie."

De perssecretaris van de Sussexes heeft ook een verklaring vrijgegeven:

"Het is met grote vreugde dat Prins Harry en Meghan, de Hertog en Hertogin van Sussex, hun dochter, Lilibet 'Lili' Diana Mountbatten-Windsor, welkom heten in de wereld."

"Lili werd op vrijdag 4 juni om 11.40 uur geboren onder de vertrouwde zorg van de artsen en het personeel van het Santa Barbara Cottage Hospital in Santa Barbara, Californië. Ze woog 7 pond 11 oz. Zowel moeder als kind zijn gezond en wel, en thuis wennen."

"Lili is vernoemd naar haar overgrootmoeder, Hare Majesteit de Koningin, wiens familienaam Lilibet is."

"Haar middelste naam, Diana, werd gekozen ter ere van haar geliefde overleden grootmoeder, The Princess of Wales."

"Dit is het tweede kind voor het paar, dat ook een twee jaar oude zoon heeft, Archie Harrison Mountbatten-Windsor. De hertog en hertogin bedanken u voor uw warme wensen en gebeden terwijl ze genieten van deze speciale tijd als een familie."

Omid Scobie, een journalist die favoriet is bij Harry en Meghan, tweette dat het paar "geen foto van Lili zou delen omdat ze nu met 'ouderschapsverlof' waren."

Meghan's vervreemde vader Thomas Markle, die hLili het recht heeft een prinses te worden en Archie een prins wanneer de koningin sterft en Charles koning wordt. de aankondiging van de veilige en gezonde bevalling van mijn nieuwe kleindochter, en ik wens haar en haar moeder al mijn liefde en beste wensen!"

De nieuwe baby is het 11e achterkleinkind van de koningin en de eerste die buiten het VK werd geboren.

Lili heeft het recht een prinses te worden en Archie een prins wanneer de koningin sterft en Charles koning wordt.

Harry en Meghan onthulden dat ze in maart een meisje verwachtten tijdens hun explosieve tell-all interview met Oprah Winfrey. Het paar is niet langer "werkende royals" en heeft sommige koninklijke fans van zich vervreemd nadat hun veelbesproken over CBS ging zitten.

In maart beschuldigde het echtpaar een niet nader genoemde koninklijke familie van het maken van een racistische opmerking over Archie's huidskleur en beweerde dat 'The Firm' de hertogin niet had geholpen toen ze suïcidaal was.

Sommige koninklijke fans gingen naar Twitter om het paar te veroordelen voor het noemen van hun kind naar The Queen nadat ze haar familie in het interview "vervuild" hadden.

"Het kost veel lef om de baby die naam te geven na wat ze hebben gedaan. Ik hoop dat de baby gezond is", schreef iemand online.

"Ze heeft het lef om haar baby naar Harry's grootmoeder te noemen, nadat ze zijn familie op alle mogelijke manieren heeft vernield..ongelooflijk," voegde een tweede eraan toe.

"Absoluut schaamteloos. Mijn hart gaat uit naar onze lieve koningin," viel een derde in.

Aanbevolen: