Fans denken dat Britney Spears haar vriend in de schaduw stelt in de nieuwste Instagram-post

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Britney Spears haar vriend in de schaduw stelt in de nieuwste Instagram-post
Fans denken dat Britney Spears haar vriend in de schaduw stelt in de nieuwste Instagram-post
Anonim

Britney Spears plaatste wat fans hebben geïnterpreteerd als een opgraving bij vriendje Sam Asghari.

The Toxic-zangeres plaatste een productiestill van Jude Law in de tv-serie The Young Pope. De afbeelding, het bijschrift en de rode schoenen van het personage - een kleur die een specifiek belang lijkt te hebben voor Spears - deden de volgelingen van de popster speculeren over haar relatie met Asghari.

Britney Spears plaatst cryptische opname van 'The Young Pope'

Geregisseerd door de Italiaanse filmmaker Paolo Sorrentino, de serie speelt Law als de ontwrichtende paus Pius XIII. De Engelse acteur speelt een personage met een rebelse houding, wat Spears in haar onderschrift lijkt te hebben geïnspireerd.

"Als hij zegt, laten we ophangen en je zegt, "schreef Spears, waarbij hij het beeld van Law als Pius die rookt terwijl hij ontspant in een strandstoel voor zich laat spreken.

Fans van de zangeres houden van haar uitdagende benadering te midden van haar strijd als conservatorium. Spears' fortuin en beslissingen over haar persoonlijkheid worden gecontroleerd door haar vader en co-conservator Jamie vanwege zorgen over haar geestelijke gezondheid.

In juni van dit jaar richtte de zangeres zich rechtstreeks tot de rechtbank van Los Angeles en beweerde dat ze tegen haar wil moest optreden en dat ze haar anticonceptieapparaat niet kon verwijderen. Sindsdien heeft ze gevraagd om haar vader te verwijderen als conservator.

Sommigen zagen haar laatste Instagram-bericht als een manier om schaduw te werpen op haar vriend, Sam Asghari, die volgens sommige fans een "nepvriendje" is.

“niets neps over haar vriendje. Sam en Britney houden van elkaar en hij steunt haar. Inhalen. Stap uit het donker, merkte een Spears-fan op.

Britney Spears-fans staan op het hek met haar Instagram-account

Asghari kwam onlangs onder vuur te liggen omdat hij werd beschuldigd van het plaatsen van foto's en video's van Spears waar ze topless poseert zonder haar toestemming.

Sommige fans waren bezorgd dat de zangeres geen volledige controle heeft over wat er op haar Instagram-account wordt gepost. Spears adresseerde echter de beschuldiging tegen Asghari en haar meer gewaagde inhoud in een ander bericht.

“En voor velen van jullie die zeggen dat ik voorzichtig moet zijn met wat ik post … ik bedoel als je er ECHT OVER DENKT … met wat ik heb meegemaakt, geloof ik dat ik TE VOORZICHTIG ben geweest !!!! Op een dag zal ik op het randje leven', schreef ze op 10 augustus.

In een vervolgpost stemde Spears er vervolgens mee in om minder inhoud te plaatsen om niet in het middelpunt van speculaties te staan.

"Helaas was het nieuws behoorlijk smerig door vreselijke en gemene leugens over mij te zeggen, dus ik ga vanaf nu wat minder posten", schreef Spears.

Aanbevolen: