Britney Spears-fans denken dat haar vader Jamie de controle heeft over haar Instagram-pagina

Britney Spears-fans denken dat haar vader Jamie de controle heeft over haar Instagram-pagina
Britney Spears-fans denken dat haar vader Jamie de controle heeft over haar Instagram-pagina
Anonim

Britney Spears fans hebben er niet alleen op aangedrongen dat de echte Brit niet op haar IG-foto's staat - nu geloven sommigen dat haar vader de controle heeft!

Vrijdag toonde een foto op het account van Britney Spears de popster in een geel topje voor een boom. De ster "Overbeschermd" zag er somber uit in haar kenmerkende zwarte eyeliner en blonde lokken.

De post was bijschrift met drie rode rozen. Een paar uur later werd dezelfde foto deze keer geüpload met een ander onderschrift: "Happy and smile on this Friday!!!!! Ps …. ja dat is mijn David hamsa-ketting !!!!"

De dubbele posting zorgde ervoor dat fans speculeerden dat iemand anders (namelijk haar vader) achter de Instagram-foto's zat.

"Allereerst lacht Britney niet. Ten tweede weet alleen een bejaarde niet dat je het bijschrift gewoon kunt bewerken - niet dezelfde foto twee keer opnieuw uploaden. Jamie geeft het op", merkte een fan op.

"Knipper twee keer Britney! Haar vader heeft haar duidelijk deze foto laten maken. Maar onze Brit trapt niet meer in zijn streken!" nog een opmerking gelezen.

"Dit is duidelijk het werk van haar vader, nadat we hem hadden gebeld voor het plaatsen van nepfoto's van Britney op dit account", voegde een fan eraan toe.

De Grammy-winnende artiest is in een juridische strijd met haar vader Jamie Spears over zijn conservatorschap van haar.

De benarde situatie van de moeder van twee heeft geleid tot de opkomst van een "Free Britney"-beweging die beweert dat ze onder strikte controle wordt gehouden door haar begeleiders.

Een paar dagen geleden plaatste Spears een foto van zichzelf op de schouders van vriend Sam Asghari op een prachtig wit zandstrand.

Het haar van de zangeres "Lucky" beschermde haar gezicht, waardoor fans beweerden dat zij het niet was.

"Ik vind het geweldig hoe het gezicht bedekt is, want het is niet Britney, maar ga weg. Vind Britney", reageerde een fan op de foto.

"Precies. Britney kan niet weggaan of genieten natuurlijk DAT is haar niet lol. Maar in alle ernst, ziet dat lichaamstype er niet anders uit?" een andere fan stemde in.

Britney's advocaten zeggen dat de ster ook niet wil dat haar vader Jamie, 68, zijn huidige rol als haar enige conservator voortzet.

In plaats daarvan vraagt ze om aanstelling van een vermogensbeheerder. Britney's jongere zus, Jamie Lynn Spears, 29, heeft ook een stap gezet om haar vermogen te beheren. De Zoey 101-actrice werd in 2018 benoemd tot curator van haar landgoed.

Aanbevolen: