Britney Spears-fans zeggen dat ze haar vriend 'niet vertrouwen' nadat hij haar vader een klap geeft

Britney Spears-fans zeggen dat ze haar vriend 'niet vertrouwen' nadat hij haar vader een klap geeft
Britney Spears-fans zeggen dat ze haar vriend 'niet vertrouwen' nadat hij haar vader een klap geeft
Anonim

Britney Spears fans kijken naar haar vriend Sam Asghari nadat hij een hartstochtelijke aanval had gedaan op de vader van het popicoon.

In een furieus bericht noemde Asghari, 27, Jamie Spears een "total dk."

In een bericht dat hij op zijn Instagram-verhalen deelde, leek hij Britney's vader te beschuldigen van het proberen de relatie van het paar te beheersen.

"Nu is het belangrijk dat mensen begrijpen dat ik geen enkel respect heb voor iemand die onze relatie probeert te beheersen en constant obstakels op ons afwerpt", begon Asghari zijn post.

"Naar mijn mening is Jamie een totale dk. Ik zal niet in details treden omdat ik onze privacy altijd heb gerespecteerd, maar tegelijkertijd ben ik niet naar dit land gekomen om dat niet te zijn in staat om mijn mening en vrijheid te uiten."

Het Iraanse fitnessmodel voegde een geanimeerde "mic drop" emoji toe aan het einde van zijn tirade.

Maandag bracht Asghari een verklaring uit terwijl hij sprak ter ondersteuning van zijn vriendin, te midden van aanhoudende verontwaardiging rond een Hulu-doc over de "…Baby…One More Time", zanger.

"Ik heb altijd alleen maar het beste gewild voor mijn betere helft, en ik zal haar blijven steunen om haar dromen te volgen en de toekomst te creëren die ze wil en verdient", vertelde de andere helft van Brit aan People in een verklaring.

"Ik ben dankbaar voor alle liefde en steun die ze krijgt van haar fans over de hele wereld," zei Asghari, "en ik kijk uit naar een normale, geweldige toekomst samen."

Asghari ontmoette Spears voor het eerst in 2016 toen ze samenwerkten aan haar video, Slumber Party, en ze begonnen kort daarna te daten.

Een ongeautoriseerde documentaire getiteld The New York Times Presents Framing Britney Spears, onderzoekt de voortdurende juridische strijd van de 39-jarige Grammy-winnares over haar voogdijschap.

Haar vader Jamie, 68, is sinds 2008 de conservator van Britney, toen hij de controle over haar zakelijke aangelegenheden overnam.

De voormalige popprinses heeft gevochten om controle over haar eigen financiën te krijgen en weigert opnieuw op te treden totdat haar vader is verwijderd.

Sommige fans twijfelen echter aan de motieven van Asghari en vragen zich af waarom hij zich nu pas uitspreekt.

"Ik vertrouw hem helemaal niet. Hij heeft JAREN gehad om iets te zeggen of iets te doen en tot nu toe niet", schreef een fan online.

"vroeg me gewoon af… als je ziet hoe gecontroleerd Britney's leven is, wat moest hij doen om haar vriendje te worden? Ik bedoel, 'Britney's vriendje' zijn betekent veel weten. Hij moet medeplichtig zijn aan een of andere manier, " een tweede toegevoegd.

"Laten we hopen dat hij Britney's belangen voor ogen heeft. Ze heeft vanaf de eerste dag alleen maar mensen gehad die haar gebruiken", viel een derde in.

Aanbevolen: