Fans reageren op vermeende Meghan Markle en Kate Middleton Netflix Project

Inhoudsopgave:

Fans reageren op vermeende Meghan Markle en Kate Middleton Netflix Project
Fans reageren op vermeende Meghan Markle en Kate Middleton Netflix Project
Anonim

Meghan Markle stak haar hand uit naar haar schoonzus in de hoop op een samenwerking over Kate Middletons filantropie en het leven als koninklijk. De relatie tussen de hertogin van Sussex en de hertogin van Cambridge is de laatste tijd aan het herstellen.

"Meghan en Kate kunnen het eigenlijk heel goed met elkaar vinden en hebben vaker contact", onthult een bron exclusief in het nieuwe nummer van Us Weekly. "Meghan heeft met haar gesproken over het samenwerken aan een project voor Netflix, een documentaire die Kate's liefdadigheidswerk in de schijnwerpers zal zetten en de enorme impact die ze heeft gemaakt met haar filantropie."

In september 2020 tekenden Meghan en echtgenoot, prins Harry, een meerjarige deal met Netflix nadat ze in maart waren teruggetreden als senior leden van de koninklijke familie. De deal was om originele inhoud voor het platform te creëren, waardoor Meghan tot haar voorstel kwam.

Tot nu toe heeft Archewell Productions twee grote projecten aangekondigd die in de maak zijn, Heart of Invictus en Pearl. Zal het verhaal van Kate Middleton de volgende op de lijst zijn?

Kate overweegt het aanbod van Meghan, ook al volgt ze meestal een meer standaardroute als het gaat om het bekendmaken van haar taken. "Kate is erg gevleid en het is allemaal heel positief tussen hen", voegt de insider toe.

Welkom bij Archewell

Volgens de website van de hertog en hertogin van Sussex. "Archewell Productions zal in samenwerking met The Invictus Games Foundation een documentairereeks uitbrengen genaamd Heart of Invictus."

Archewell Productions is gemaakt door de hertog en hertogin van Sussex om programmering te produceren die informeert, verheft en inspireert. Door zijn creatieve samenwerking met Netflix - 's werelds toonaangevende streaming-entertainmentservice met meer dan 195 miljoen leden - zal Archewell Productions de kracht van verhalen gebruiken om onze gedeelde menselijkheid en plicht tot waarheid te omarmen door een meelevende lens.

Eerste animatieserie ooit voor Archewell

Meghan zal dienen als uitvoerend producent van de nieuwe serie, Pearl. De animatieserie "focust op het heroïsche avontuur van een jong meisje terwijl ze leert in haar kracht te komen en inspiratie op te doen bij invloedrijke vrouwen door de geschiedenis heen."

Hun website is pas zes maanden geleden gelanceerd, en kijk eens wat het wordt. Meghan en Harry zouden allebei erg trots moeten zijn op hun prestaties.

Kruis je vingers dat een Kate Middleton-documentaire de volgende grote aankondiging is!

Aanbevolen: