Fans reageren op berichten over Tory Lanez die een pleidooiovereenkomst bespreekt in de vermeende schietpartij met Megan Thee hengsten

Fans reageren op berichten over Tory Lanez die een pleidooiovereenkomst bespreekt in de vermeende schietpartij met Megan Thee hengsten
Fans reageren op berichten over Tory Lanez die een pleidooiovereenkomst bespreekt in de vermeende schietpartij met Megan Thee hengsten
Anonim

Het team van Tory Lanez is naar verluidt in gesprek over een mogelijke pleidooiovereenkomst in zijn lopende rechtszaak waarbij Megan Thee Stallion betrokken is, nadat de laatste beweerde dat ze afgelopen zomer door de rapper in haar voeten was geschoten.

Lanez is onvermurwbaar dat hij geen enkele misdaad heeft begaan in de nacht van het vermeende incident, en beweerde dat Stallion bezig was met een lastercampagne om zijn imago te bezoedelen.

Vermoedelijk waren Lanez en de drievoudig Grammy-winnaar al een tijdje romantisch betrokken voordat Stallion naar verluidt op een Hollywood-feestje tot het besef kwam dat haar affaire ook een romance had gedeeld met voormalig bestie Kelsey Nicole.

Het is nog steeds onduidelijk wat er feitelijk toe leidde dat er schoten werden afgevuurd, maar Lanez blijft bij zijn verhaal en staat erop dat hij Stallion nooit heeft neergeschoten, nadat hij er eerder bij de ster op had aangedrongen om de waarheid te zeggen en de waarheid te vertellen.

Eerder deze week tweette de 29-jarige "Het is echt geweest", voordat hij zijn hele Instagram-pagina wist, waardoor sommigen dachten dat het iets te maken had met zijn rechtszaak.

Nou, nu wordt er gezegd dat het team van de rapper "zinvolle discussies" heeft gehad met aanklagers om een pleidooiovereenkomst te bereiken die zou voorkomen dat Lanez voor de rechter zou moeten verschijnen.

Als er op 3 december geen deal wordt bereikt, begint een voorlopige hoorzitting.

Fans staan voor een raadsel en denken na waarom Lanez een pleidooiovereenkomst zou overwegen als hij niet schuldig is.

Volgend op de mogelijke pleidooiovereenkomst, zei Lanez' advocaat, beroemdste advocaat Shawn Holley: Zoals in elk geval bespreken de advocaten van de partijen de mogelijkheid om de zaak op te lossen. Deze zaak is geen anders.

"Dat gezegd hebbende, ons standpunt over wat wel en niet is gebeurd in deze zaak blijft ongewijzigd, en het pleidooi van (Tory Lanez) van niet schuldig blijft."

Vorig jaar dropte Lanez zijn nummer "Money Over Fallouts", waar hij de beschuldigingen van Stallion leek aan te pakken, rappend: "Meisje, je had het lef om die verklaring op een beëdigde verklaring te schrijven / Weten dat ik het niet doe maar ik kom op mijn best / Ik probeer deze (expletief) 200 bij je te houden, kortom, ik kan het bewijzen."

Aanbevolen: