Fans reageren als Royal Staffers Meghan Markle-pestclaims terugnemen

Inhoudsopgave:

Fans reageren als Royal Staffers Meghan Markle-pestclaims terugnemen
Fans reageren als Royal Staffers Meghan Markle-pestclaims terugnemen
Anonim

Dankzij de nieuwe epiloog die aan de roman is toegevoegd, Finding Freedom, kan de reputatie van Meghan Markle eindelijk worden gewist. Dit stuk kwam uit op 31 augustus en onthulde nieuwe details over de beschuldigingen tegen Meghan Markle.

In maart 2021, vier dagen voorafgaand aan het interview van Markle en prins Harry met Oprah Winfrey, publiceerde The Times of London rapporten waarin de hertogin van Sussex werd beschuldigd van het pesten van paleispersoneel.

Eén zo'n e-mail kwam van de voormalige communicatiedirecteur van de Sussexen, Jason Knauf, die in oktober 2018 schreef aan de kabinetschef van Kensington Palace Simon Case. "Volgens de auteurs Omid Scobie en Carolyn Durand schreef Knauf dat hij "zeer bezorgd was" " over Markle's gedrag, bewerend dat ze "in het afgelopen jaar twee PA's uit het huishouden heeft kunnen pesten."

Een ander deel in het Times-artikel beweerde: "Prins Harry smeekte Knauf om het niet na te jagen."

"De behandeling van [naam geredigeerd] was totaal onaanvaardbaar", schreef Knauf. "De hertogin lijkt altijd iemand in het vizier te hebben. Ze pest [naam verwijderd] en probeert haar vertrouwen te ondermijnen. We hebben melding na melding gekregen van mensen die getuige zijn geweest van onaanvaardbaar gedrag jegens [naam verwijderd]."

Dit nieuwe hoofdstuk, geschreven door koninklijke experts, Omid Scobie en Carolyn Durand, heeft echter mogelijk het hele script op zijn kop gezet.

Afscheid van de beweringen over pesten van Meghan Markle

"Er zijn nieuwe details aan het licht gekomen met betrekking tot de beschuldigingen van pesten van voormalige werknemers van Meghan Markle. Als onderdeel van de bijgewerkte epiloog in de nieuwe paperback-release van Omid Scobie en Carolyn Durand's 'Finding Freedom', waarin Meghan en Prince worden beschreven Harry's beslissing om terug te treden uit hun hogere functies in de koninklijke familie, hebben bronnen naar voren gebracht over het lopende onderzoek."

Scobie en Durand schreven dat hun bronnen "bevestigden dat na de ontdekking van de e-mail van Jason, twee van de personen die in de e-mail werden genoemd, vroegen om alle aantijgingen aan HR over hun ervaringen met Meghan in te trekken."

Een andere waarheid kwam aan het licht toen Scobie en Durand toegaf dat prins Harry nooit een gesprek met Knauf had gehad over de beschuldigingen. Dit hele schandaal lijkt een berekend complot te zijn geweest om het personage van Meghan Markle en prins Harry in diskrediet te brengen.

Fans van de hertog en hertogin van Sussex hebben gewogen op de verschrikkelijke ontdekking.

Fans reageren op het nieuws

Is het te laat voor het koningshuis om schadebeperking te zoeken?

"Als je een claim intrekt nadat er een onderzoek gaande is… betekent dat meestal dat je gelogen hebt."

Hopelijk werpt deze nieuwe epiloog een positiever licht op Meghan Markle voor het publiek.

Aanbevolen: